![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pagaidaam man izskataas, ka te tauta, kas kaut ko grib dariit, sadaliijusies vismaz divaas frontees.
1.Yume,Lija,.. & co 2.Tadors &co Es turos pie senaakaas grupinas, tb Yume&co Ok, liidz sestdienai papuuleeshos uztaisiit t.s. kopsavilkumu (ja kaads nepasteigsies), lai cilveeki redz, uz kuriem posteniem veel var pieteikties. -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
un driikst pajautat, kaadu politisku iemeslu deelj vajag taisiit divas grupas? jums ko, sacensiibas? manupraat produktiivaak ir apvienoties.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nezinu teikt iisti preciizi, bet man vienkaarshi taada sajuuta, ka ir izveidojushaas divas frontes.
Ne jau taapeec, ka buutu kaut kaadas sacensiibas vai kas taads, nez.. vienkaarshi kaut kad senaak tika izvirziits priekshlikums par story, kuram lielaakaa dala no kaut ko dariit gribeetaajiem piekrita (par meiteni, kura kluudas vai kaut kaadu citu nejaushu iemeslu deel nonaak Lativjaa).. Tad riteeja laiks, entuziasti kaut ko pat leeniitem dariija, viss, it kaa, bish noklusa liidz sho lietu pamaniija Tadors, kas ar iedvesmojoshiem saukliem lika atkal sarosiities tautai.. ![]() Barojiet to puuci ar radioaktiiviem atkritumiem, gan aste ar uzziedees.. Briinumi veel notiek ![]() -- PS Ah.. un kas man veel nedaudz tracina,ikreiz, kad es atveru sho topicu.. Kaigan.. Tas nebija anime FAN-klubs? Kaads tur sakars ar anime projektu? Es ar visaam 4 par Crystal Cat Studios Pagaidaam jau veel pilniigi nesvariiga nianse, bet tomeer.. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kas tev taa xikes par attieksmi? "Ok, liidz sestdienai papuuleeshos uztaisiit t.s. kopsavilkumu (ja kaads nepasteigsies)" "Es ar visaam 4 par Crystal Cat Studios. Pagaidaam jau veel pilniigi nesvariiga nianse, bet tomeer.."
Uznjemies tachu to vadiishanu kaa reiz pa iistam un aizmirsti par taadiem trauceekljiem kaa shaubas un neskaidriiba! Ka reiz tu buusi vadiitaajs, tad TU uztaisiisi kopsavilkumu. Ja kaads pasteigsies pirmais, tad TU vinju lamaasi, ka dara to, kas nav vinja pienaakumos. Par projekta izveides grupas nosaukumu ruupeejies TU. Uztaisi Poll vai dajebko, ja tev citu domas ir svariigas, bet galavaards ir TAVS. Prieks, ka vismaz esi optimists. Nepametiisi projektu pusceljaa tikai taapeec, ka besis. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
mani kaitina (un es palieku nenormāli nikna), ko nozīmē vārdi "neviens neko nedara????"
![]() 1)ir tapusi pirmā nodaļa stāstam....(tie kas nebija streklā, kas tika tam speciāli rīkota paši vainīgi!!) tika nosūtīts cilvēkiem un atzina par labu... 2) tiek veidoti tēli pēc stāsta!!!! reāli zīmēti!!!! ![]() strelkā tika pārrunāts meitenes izskats (pagaidām ar puisi ir problēmas..) tas ka šeit tiek veidotas atsevišķas grupas kuras arī KAUT KO grib ITKĀ darīt, ceļ tikai nekārtības... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaa lai normaals cilveeks zina, kas ir izdariits, kas nav? Normaals cilveeks nesaprot ne kur vajag paliidzeet, kur nee. Normaals cilveeks redz daudzus topikus ar daudziem postiem, bet nekaadas kaartiibas, nekaadas saprashanas. Taapeec es saku, ka vajag kaut kaadu kopsavilkumu. Kas taa par attieksmi - ja nebiji strelkaa, tad ej bekot! Es sapratu, ka shis projekts ir atveerts tautai un katrs var paliidzeet. Nevajag jau prom dziit...
Tieshi taadeelj, ka ir it kaa vairaakas grupas, un neko nevar saprast, tieshi taadeelj vajag visu to sakaartot. Taa, lai arii parasti cilveki kaa edg ieiet "The Anime Project" sadaljaa un uzreiz redz, kas tiek tasiits un kur var paliidzeet. Bet xikes jau teicaas uztaisiit, taa kaa viss ir ok. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Aug 16 2005, 20:12) Kaa lai normaals cilveeks zina, kas ir izdariits, kas nav? Normaals cilveeks nesaprot ne kur vajag paliidzeet, kur nee. Normaals cilveeks redz daudzus topikus ar daudziem postiem, bet nekaadas kaartiibas, nekaadas saprashanas. nu jaa, tie topiki paarsvaraa ir spams un vairaak kaa deletoshanu laikam nav nopelniijushi ![]() QUOTE Taapeec es saku, ka vajag kaut kaadu kopsavilkumu. Kas taa par attieksmi - ja nebiji strelkaa, tad ej bekot! Es sapratu, ka shis projekts ir atveerts tautai un katrs var paliidzeet. Nevajag jau prom dziit... bet kaa var foruma formaataa uztaisiit normaalu projekta lapu? es ieteiktu atvert kaut kur serveri, kur buutu uzlikts piemeeram mediawiki, un tad tur tie kopsavilkumi dziivotu un augtu. forumaa jau var diskuteet cik gribi, bet neviens normaals cilveeks neies lasiit desmitiem lapu lai pie skaidriibas tikt (un parasti pat ja izlasa tad tikai vairaak nekaartiibas galvaa sanaak) - vajag kaut kur vnk pastaaviigi uztureet up-to-date informaaciju par projektu. Tev, edg, piemeeram ir web serveris - uzliec tur projekta lapu luudzu. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
Var jau nu gan forumaa projekta lapu uztaisiit. Kaa jau reiz izteicos: Pinned topiku vajag. Tas vienmeer buus pashaa augshaa bieziem burtiem. Un ja tas topiks buus closed, tad tajaa nekraasies spam. Tikai topika tureetaajs (xikes) varees labot savus postus, kad buus jauna informaacija. Neredzu probleemu.
Nav kaitnieks.com mans serveris. Taisiit jaunu datu baazi vareetu buut chakars. Nedomaaju, ka vajag lietas sarezhgjiit. Ar foruma topiku mieriigi vajadzeetu pietikt. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Lija @ Aug 16 2005, 20:28) mani kaitina (un es palieku nenormāli nikna), ko nozīmē vārdi "neviens neko nedara????" ![]() 1)ir tapusi pirmā nodaļa stāstam....(tie kas nebija streklā, kas tika tam speciāli rīkota paši vainīgi!!) tika nosūtīts cilvēkiem un atzina par labu... 2) tiek veidoti tēli pēc stāsta!!!! reāli zīmēti!!!! ![]() strelkā tika pārrunāts meitenes izskats (pagaidām ar puisi ir problēmas..) tas ka šeit tiek veidotas atsevišķas grupas kuras arī KAUT KO grib ITKĀ darīt, ceļ tikai nekārtības... te ir daudz nezinaataaju, to starpaa es! ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
xikes |
![]()
|
Es teicu sestdiena? Vakar nevareeju nociesties vairs..
![]() Njaa shitaadu kopsavilkumu uztaisot, pasham kluva skaidrs, cik daudz veel priekshaa.. Nu, vismaz skaidriibu ieviesa. Gan man, gan citiem. -------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(xikes @ Aug 17 2005, 06:02) ![]() Bet tieshaam nepaarcentieties ar taas anime garumu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Erm. Es esmu sadistisks control freak, kas varētu jūs visus piespiest strādāt. Der? Heh.
Ok, ok, es varu labot interpunkciju un stila kļūdas scenārijā. Es neko neprotu, tikai iepotēt citiem savu entuziasmu. -------------------- ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ne štrunta nejēdzu no flashiem, frameratiem vai vēlvisādām briesmu lietām, bet esmu kādreiz zīmējis multenes nedaudz(un pa kadriem filmējis) un nedaudz protu zīmēt. nu tipa varu konceptus vai kautko tādu pazīmēt. ļoti nemāku backgroundus zīmēt. tipo tovo.
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja gribu piebiedroties, kas man jādara. Vai arī ko es varu darīt, kāds var atbildēt konkrēti?
-------------------- |
xikes |
![]()
|
Mm..entuziasma poteetaaji gan jau noderees briizos, kad gribeesies visu mest pie malas..
![]() Hmm.. visi kuri kaut kaadu iemeslu deel uzskata, ka nemaak ziimeet, un tomeer ziimee, un grib ziimeet, shii projekta sakaraa vareetu savu paliidziibu piedaavaat, kad saaksies pashu kadru ziimeeshana. Piemeeram no skices, pakaapeniski dzeeshot aaraa nevajadziigaas liinijas un ieziimeejot stingraak vajadziigaas, ieguut jau gatavu line-art, tad veel ar melnu tinti uzmaniigi paarvilkt shii line-art ziimlua nedaudz `spurainaas` ziimeejumu kontuuras, un.. kaut vai kraasot ieksh Photoshop..(tur arii pieder line-art iespeejamo spraugu atrashana un likvideeshana).. Nu nekas paaraak gruuts, ja cilveeks pats to neuznemas, tak netiks likts dariit.. ![]() Bet tas viss veelaak.. pagaidaam veel nav tikts liidz kadru ziimeeshanai.. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 16:50 |