![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
neziniitis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
veids kaa veidotaaji vareetu piegraabt naudu uztaisiit normaalu story, pamainiit personaazus (uz normaaliem), nedaudz aatraaku sizetu, jaunaakos specifektus un izmest laukaa puukus presto gatavs maakslasdarbs (dizainu gan vareetu atstaat)
P.S. dizzo efektu kur vini kaa traki meetaajas ar rokaam un kaajaam novaakt tas nav superiigi |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
he he he
![]() ![]() Paskataties dbz music videos labaak, jo tur atteeloti labaakie kadri. ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
man vinsj veel tagad patiik, iipasji jau visas OVA's un jo iipasji epiloga OVA's. Nu re salidzini Rurouni Kenshin un DB (vienalga kuru) uzreiz atklaasies vienas plusi un otras miinusi. Ok, varbuut nav korekti saliidzinaat, jo gan zjanri, gan tapsjanas gadi atskjiras, bet tomeer. Ja buus filma par DB teemu tad pieljauju, ka tur var sanaakt vieniigi murgs, jo lai cik taalu buutu attistiiti specefekti, taada apjoma grautinjus un kautinjus uz kinematograafa nevar radiit (lai tas izskatiitos daudz maz sakariigi), protams kaut kaadu B kategorijas acion jau vienmeer var sameistarot, bet kaada no taa buus jeega? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Sviests... knapi noskatiijos liidz galam.
![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa.. kaa gan tur teica...
![]() "Is that ok?" - "As a matter of fact - it isn't..." -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
(es taa vispaariigi) Ja godiigi tad DB bija interesantaaks (un laikam domaats jaunaakajiem skatiitaajiem),jo darbiibu vietas bija vairaak un ljaunddari ar interesantaaki.DBZ vairak tiek koncentreets uz sishanos un tas aatri piegriezaas.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es redzēju tikai DBZ un tā ne visu. Seriāls bija pārāk izstiepts. Mūzika patika un to nokačāju no visādām daļām. Openingu dziesmas vācu valodā bija labas. Tad dzirdēju Itālijas openingus un tie patika vēl vairāk.
Man viens jautājums. Vai kādam ir dziesmas no Dragon Ball vācu albuma "Die Jagd auf die Dragon Balls"? Vai varbūt vismaz viena dziesma "Das Geheimnis der Dragonballs" pilna versija, kas ir DB vācu openings (īsā versija man ir). Vai varbūt ir šīs dziesmas angļu versija "Secret of the Dragonballs"? |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
woohooo DB DBZ un DB GT ir super animes
![]() gribeetu redzeet vai tu "gudriit" vareetu pats ko tamliidziigu izveidot vai vismaz vienu mazu dalu no taa par ko es protams saubos. tu izliecies gudraaks nekaa tu esi. p.s noskatiijos pilniigi visu anime db dbz dbgt un visas garaas filmas ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE kā jau parasti šin-čans te uztraucās par sizetu un tādām lietām Nu jā, kuru gan anime uztrauc sižets un tamlīdzīgi sīkumi. Galvenais lai ir daudz bezjēdzīgu tekstu, kas domāti pretinieka iebiedēšanai, vēl vairāk kautiņu un nekustamā īpašuma iznīcināšanas. Lūk tās ir lietas, kas liecina, ka anime ir patiesi izdevusies un tai ir paliekoša vieta vēsturē. QUOTE gribeetu redzēt vai tu "gudrīt" varētu pats ko tamlīdzīgu izveidot vai vismaz vienu mazu dalu no tā par ko es protams saubos. tu izliecies gudrāks nekā tu esi. Vai tu manā profilā kaut kur ieraudzīji tekstu "mangas/anime zīmētājs/animators" vai varbūt atradi kādu norādi par to, ka es tām rakstu tekstus vai scenārijus? Laikam jau nee. Tāpēc atbildēšu tev tāpat, kā esmu atbildējis uz visiem paarējiem šāda veida komentāriem - katrs dara to ko vinš ir izveeleejies dariit(visi visu nevar darīt) un ja vinš to dara sūdīgi, tad lai rēķinās ar kritiku. Un pirms tu arī turpmāk mēģini sprēgāt ar šāda veida komentāriem, kas pavisam tieši norāda uz tava psihiskā brieduma pakāpi, padomā, vai ir vērts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
pirmkaart- taa ir klasika kuru ir vienkaarsi jaciena kaa jau citi ir teikusi.tu man pasaki vismaz vienu anime kurs bija izgaajis tajos laikos(1986) un bija tik pilns ar jauniem charakteriem, daudz dazaadu tehniku, tik plasu sizetu(par tam drakon bumbaam - anime saucaas arii dragon ball xD).
Galvenaa ideja bija atrast sos dragon balls tajaa "briinumu pasaulee", un izpildiit savu veeleesanos(anime ir sakariigs tu to vienkaarsi neproti noveerteet) un protams pa celam arii satiksies sliktie puikas kas par to zinaaja un gribeeja iekarot visu pasauli, kas ir lielaako fighting anime pamataa sliktie puikas vs labie, un cik taalu vini nu beigaas izplatiis to domu (cai nu tur kaada gimenes sazveerestiiba iet valaa vai kas tml..). Manupraat Dragon ball ir devusi visiem fighting anime pamatu, jaunaakie veidojumi ir tikai njeemusi to ideju un pilnveidoja vinu, kas nav slikti jo izdevusies tie ir tomer labi ![]() Un luudzu bez apvainojumiem shinchan ![]() Tas ir tikai anime kuru tu esi noskatiijies un uzskati ka esi paraaks jo tev tur nepatiik tas un tas... esmu parliecinaats ka loti daudzi anime veidotaaji ciena dragon ball devumu visai anime pasaulei, tu vienkaarsi to nezin. -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
kizu |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tpu, skatos, skatos, bet neko nesaprotu. Kaut kas līdzīgs ziepju operai. Šausminoši...tomēr klasiskās vērtības(?) jāciena. Vai vismaz jāpaklusē...cilvēki saka, ka es pārāk daudz runājot...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nevienam nav šitās dziesmas pilnā versija?
Es redzēju, ka dažiem ir dziesma "What is my destiny" sliktā kvalitātē. Nezinu kā tādu var klausīties. Bet man ir labā kvalitātē ![]() |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(Raggaman @ Dec 27 2004, 14:22) pirmkārt- tā ir klasika kuru ir vienkārsi jaciena kā jau citi ir teikusi.tu man pasaki vismaz vienu anime kurs bija izgājis tajos laikos(1986) un bija tik pilns ar jauniem čarakteriem, daudz dazādu tehniku, tik plasu sizetu(par tam drakon bumbām - anime saucās arī dragon ball xD). Galvenā ideja bija atrast sos dragon balls tajā "brīnumu pasaulē", un izpildīt savu vēlēsanos(anime ir sakarīgs tu to vienkārsi neproti novērtēt) un protams pa celam arī satiksies sliktie puikas kas par to zināja un gribēja iekarot visu pasauli, kas ir lielāko fighting anime pamatā sliktie puikas vs labie, un cik tālu vini nu beigās izplatīs to domu (cai nu tur kāda gimenes sazvērestība iet valā vai kas tml..). Manuprāt Dragon ball ir devusi visiem fighting anime pamatu, jaunākie veidojumi ir tikai ņēmusi to ideju un pilnveidoja vinu, kas nav slikti jo izdevusies tie ir tomer labi ![]() Un lūdzu bez apvainojumiem shinchan ![]() Tas ir tikai anime kuru tu esi noskatījies un uzskati ka esi parāks jo tev tur nepatīk tas un tas... esmu parliecināts ka loti daudzi anime veidotāji ciena dragon ball devumu visai anime pasaulei, tu vienkārsi to nezin. Kas jums visiem ir par vainu? Ja gribat man piesieties tad vismaz atrodiet jēdzīgu ieganstu, nevis kaut ko tik smieklīgu kā "pārākums tāpēc, ka nepatīk tas vai tas, vai arī nespēju nolaisties no saviem augstumiem". Kas attiecas uz DBZ tad pēc tava apraksta tā vēl mazāk izskatās pēc interesantas anime. Labi es varu sagremot, ka tev patīk action un fighting tipa anime, taču tas nenozīmē, ka šī zjanra ražojumi ir labākais no anime. Nezinu kā citi, bet ne jau asiņu jūru vai nerimtīgu kautiņu dēļ es pievērsos anime. Ok, katram var būt savs (vecais labais gaumes jautājums), taču tavi iepriekšējie izteikumi (GantZ sakarā) liecina, ka tev anime=multenes un tas rada problēmas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Ramiel |
![]()
|
pirmkaart man patiik visaada veida anime ne tikai fighting
otrkaart es arii nepieveersos anime deel asinim un tml lietaam treskaart man taas nerada probleemas bet vienkaarsi liekas ka citi paaraak tajaa lietaa ieiet -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:52 |