IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Lineage 2, Palidziet
dcrow
post Aug 11 2005, 16:06
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin

Cik es zinu Guild wars ir bezmaksas, jāmaksā tikai par apdeitiem un spēles kasti!

--------------------
(personal work) my clan page Tak 6to ja , kas es veel druscinj ar web dizainu nodarbojos...:)

image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ghoul
post Aug 11 2005, 16:16
Post #17

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(bypass @ Aug 11 2005, 14:05)
Es nesaprotu, ko tik daudzi dzenās uz tiem MMORPG'iem.
Manās acīs, MMORPG'i vienmēr ir bijuši bārbiju gērbšanas spēles.
Aizej kaut kādā lokācijā, bez kaut kādas jēgas paklopē kaut kādus šmuļus, iegūsti jaunas drēbes un pribambasus. Tad ej palielies, kurai barbijai lielāks lēvelis un krutākas tufeles un fīčas.

Nemaz nerunājot, ka MMORPG'i ir spēcīgs laika nogalināšanas līdzeklis, no kura vājāka rakstura cilvēks var palikt atkarīgs.

Single player RPG ir daudz labāki, imo.
Tad, kad nesen bija parādījies tas UO, man pietika nedaudz paspēlēt, lai saprastu, ka tas nav priekš manis. Pointless clicking.
*

Pikriitu!!!! Man piemeeram nepatiik skraidiit pa kaarteejo karti ar vienu meerkji, dabuut naakosho leveli, laigan ir jautraakas MMORPG, kur netikai levelji jaakachaa wink.gif ,Speeleejot MMORPG ubergamer'iem nav kur liktlietaa savus skill'us, pat uber-micro nav pielietojuma. Un linage2 it kaa baigi garlaiciigs, iznjemot sievieshu apakshvelju tur nekaa nav!!!!!
+Quote Post
twist
post Aug 11 2005, 16:39
Post #18

Heimin
*

blink.gif Bet nu labi man ar neloti patik bet ko tad darit sedet skatities ekrana vai counter-strike spele kur shauj u viss ;] bet ko jus man varetu labu ieteikt
+Quote Post
bypass
post Aug 11 2005, 16:41
Post #19

Danshaku

Nūja, nesen. UO ir viena no pirmajām MMORPG. Bezmaz gadi 10 būs...
Es biju domājis, nesen pēc UO izlaišanas. Jā, tas gan bija pirms pāris gadiem.
Tomēr apšaubu, ka jaunajos MMORPG'os ir kas klaji revolucionārs vai tik būtiski mainījies, lai būtu spēlēšanas vērts. Būtība paliek tā pati, tikai poligonu skaits un sheideru versijas iet uz augšu. smile.gif

Tomēr atzīstu MMORPG'u potenciālu. No programmēšanas viedokļa uztaisīt lag-free un sabalancētu MMORPG ir sarežģīti. Un kur nu vēl vienam cilvēkam biggrin.gif, tas ir milzīgs darbs.
+Quote Post
Ghoul
post Aug 11 2005, 17:07
Post #20

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(twist @ Aug 11 2005, 16:39)
blink.gif  Bet nu labi man ar neloti patik bet ko tad darit sedet skatities ekrana vai counter-strike spele kur shauj u viss ;] bet ko jus man varetu labu ieteikt
*

Speelee RPG, iesaku Final Fantasy ( sakot ar 7 dalju ), vispaar ir ljoti daudz briisiskjiigu RPG skaties sheit:http://otaku.lv/index.php?showtopic=1540
+Quote Post
Seven_of_zero
post Aug 11 2005, 19:15
Post #21

Hakushaku

From: Riga

Esmu meginajis spelet dazadus MMORPG, bet neviens ta neaizrauj ka UO. labi grafika nav nekada seviska, bet iespejas iespejas.... kadus 4 gadus jau speleju. vel nesmu visu izpetijis.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Aug 11 2005, 19:37
Post #22

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(bypass @ Aug 11 2005, 15:41)
Nūja, nesen. UO ir viena no pirmajām MMORPG. Bezmaz gadi 10 būs...
Es biju domājis, nesen pēc UO izlaišanas. Jā, tas gan bija pirms pāris gadiem.
Tomēr apšaubu, ka jaunajos MMORPG'os ir kas klaji revolucionārs vai tik būtiski mainījies, lai būtu spēlēšanas vērts. Būtība paliek tā pati, tikai poligonu skaits un sheideru versijas iet uz augšu. smile.gif

Tomēr atzīstu MMORPG'u potenciālu. No programmēšanas viedokļa uztaisīt lag-free un sabalancētu MMORPG ir sarežģīti. Un kur nu vēl vienam cilvēkam biggrin.gif, tas ir milzīgs darbs.
*

Un kāda nauda tur griežas!!!
Uzkačāti čari un ūberi itemi ebay tiek tirgoti par nebūt ne virtuālu naudu!!! blink.gif
Tauta ir maksājusi līdz pat 10000$ par čaru ph34r.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:09