![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu es atvainojos
![]() Bet ar alkoholu nekas nebija ![]() ![]() ![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 16 2005, 16:20) ...gluži kā vecs suns ar aizcietējumu putekļainā sētmalē -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Forshi, ka atkal atveeri!
![]() -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Nu feini! Man patīk!
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Tomoko |
![]() ![]()
|
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 16 2005, 16:20) Nu es atvainojos ![]() Bet ar alkoholu nekas nebija ![]() ![]() ![]() ![]() Man, pirmo reizi lasot, arii likaas, ka taas ir psihologjiskas probleemas. Otro reizi lasot, teksts vairs tik ljoti neaizraava, taapeec bija daudz reaaliskaa doma - alkoholisms. Bet pietureejos pie sirdij tuvaakaa. Bet sizhets tur nespeelee lielu lomu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tomoko |
![]() ![]()
|
QUOTE(edg @ Sep 16 2005, 23:07) QUOTE(Tomoko @ Sep 16 2005, 16:20) Nu es atvainojos ![]() Bet ar alkoholu nekas nebija ![]() ![]() ![]() ![]() Man, pirmo reizi lasot, arii likaas, ka taas ir psihologjiskas probleemas. Otro reizi lasot, teksts vairs tik ljoti neaizraava, taapeec bija daudz reaaliskaa doma - alkoholisms. Bet pietureejos pie sirdij tuvaakaa. Bet sizhets tur nespeelee lielu lomu. Nu, es atvainojos, es esmu tikai beernc, ko gan normaalu es varu izdomaat! ![]() |
Kaoru |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 17-September 05 From: Rīga ![]() |
Nezinu, man ljoti patik *cepure nost*
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Tad tomēr atvēri topicu, ko?
![]() Uzraxti vēl kaut ko, kā redzi visiem patīk... Man arī. ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
He he, labi...
![]() *turot īkšķus gaida Tomoko lielo iedvesmu* -------------------- |
Sakura |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 7-January 06 From: Riiga, Juurmala ![]() |
ļoti forsi un interesanti!Tu esi veikusi savu majas darbu uz godu!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
silk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 5-January 06 ![]() |
Man patīk...esi i kārtīgi iedziļinājusies problēmā
![]() |
Tomoko |
![]()
|
silk, paldies!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:00 |