![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Sep 18 2005, 18:32) nu vinu lasa 11-14 gadus vecas uz magiju pasistas pusaudzes. ![]() jaa pamaaciities patieshaam var, skatos no vecajiem numuriem kaa vini rokas ziimee. un vispaar saviem dojinshi. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 18 2005, 19:03) QUOTE(EndlessReality @ Sep 18 2005, 18:32) nu vinu lasa 11-14 gadus vecas uz magiju pasistas pusaudzes. ![]() jaa pamaaciities patieshaam var, skatos no vecajiem numuriem kaa vini rokas ziimee. un vispaar saviem dojinshi. Nu, tātad es esmu uz maģiju pasista pusaudze. Problēmas kaut kādas?! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es arii esmu redzeejusi to reklaamu pa Jetix un domaaju, ka skatiishos.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Nu, es domaaju taa- pat ja witch nava tik labs kaa parastaas melnbaltaas Japaanju mangas, tad tomeer sava veida labums ir.
1- proporcijas ziimeeshanai, jo tomeer apskatot 20-40 reizes kaukas iespiezjas galvaa, un tik slikti nemaz nava. 2 - No better Manga in Latvia, jo Latvijaa liidz 18 gadiem neko labaaku nopirkt nevar ( kad gaaju mekleet pa noliktavaam, es ar savu draudzeni drusku Manga-Hentai ieraudziju, varu pateikt kur....) 3 - Fun!!!!!!! Staastinjsh bik tomeer saistosh, un ir jautri! THE END un paldies tiem kas izlasija. ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
jāa...nu,vismaz kaut kas..es arī labprāt ielūru šai žurnaliņā,bet vairāk mani piesaist tas,ka tur klāt vienmēr ir visādas dāvaniņas
![]() besides,Tsukino...Lūdzu,pasaki,kur!?!?!!! -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Sep 20 2005, 08:10) ... 2 - No better Manga in Latvia, jo Latvijaa liidz 18 gadiem neko labaaku nopirkt nevar ( kad gaaju mekleet pa noliktavaam, es ar savu draudzeni drusku Manga-Hentai ieraudziju, varu pateikt kur....) ... vai nu lai LV situaacija ar mangu/animi mainaas kardinaali, jeb pilniigi neruup. apmierinaaties tikai ar ljoti ierobezhotu izveeli? nah / tad tiks laisti garaam daudzi briinishkjiigi / daudz labaaki (imho) gabali. ir redzeeti dazhi cilveeki, kas lasa graamatas tikai latviski. aciis neko nesaku / bet nedaudz zheel. daudz kas labs taadejaadi tiek garaam palaists neiepaziits. H-manga? nedaudz incanti redzeet meitenes intereseejoties par to ;D |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(not_alone @ Sep 21 2005, 15:23) taaks... kaa lai to labaak pasaka....? Ok... Ja tu ej uz Elijas ielu (17) tad vajadzeetu ielas viduu buut bazniicai , nu, kjipa iela sadalaas... noej bazniicai gar labo pusi, redzeesi mazu ielinju..... ej pa to liidz pa labi buus liela seeta, pilna ar graamatu veikaliem un kancelejas preceem, neej tur iekshaa, ja tu nostaasies, pa vidu seetai uz gaajeeju paarejas, tu pa labo roku redzeesi veikalu. Dabiski, ka tev ir jaaiet iekshaa, un dzilji veikalaa, uz augsta plaukta vajadzeetu buut...... ja tu neko nesaprati, *un es domaaju, ka taa vareetu buut* tad es tevi varu aizvest un paraadiit to plauktu..... QUOTE(Church @ Sep 21 2005, 16:16) Es neintereseejos! Es mekleeju Mangu, un atradu H-Mangu! Dabiski, ka es to nepirku, un neaplokoju! Visp to ieveeroja mana draudzene.... "Isn't that anime?" -"That is Hentai, you idiot!" -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu bet vismaz k-kaada manga...
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Bet ja tā padomā es saskatu tur savu līdzību ar Tokyo Mew Mew XD kādu brīdi šito v''viltus mangu'' lasīju nu so so...bet uz anime pusi jau ir.
|
Sushi |
![]()
|
Bet tomēr tas ir tikai sasodīts komikss!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |