![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Nav tiesa, Tigra, kuuka bija garshiiga un ne pavisam ne akmenscieta. A savu avu izvirziit var? Gribu pieteikt savu avataru uz meenesha labaakaa avatara nominaaciju
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es izvirzu edg avu, par labaako avu!!!
PS. Hehe lapsa atzinusi, ka vinjas avs ir sexiigs ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
labākais avatars? edg, protams!
(un mans) vēl man agrāk patika ETM avatars ar puisi un alus pudeli/krūzi, bet tas jau kādu laiku atpakaļ pazuda, ta ka, ETM, piedod, nenominēšu tevi :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
es nomineeju edg, jo vinja avatars ir visorgjinaalaakais.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Mmmm... man ljoti patiik edg, Yumes avs... bet ja var nomineet tikai vienu... tad lai taa buutu.. Missy!
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Whoopsy, doopsy, do, what to do, I wote 4 you kikyou
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mnjaa, es te svaarstos start kikyou, Chibi un Red Foxy...
Balss par kikyou. Kaa vienmeer, raw ir lielisks. (Chibi, ja es nezinaatu, ka tas ir pedinjsh...) |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mana balss arii Edg puksiitim:
1. Paša roku darbs, nevis vienkārši izšņikāts no gatavas bildes; 2. Oriģināls; 3. Ataino avatara īpašnieka būtību; 4. Skaists, savā vienkāršībā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Eu, es saaku apvainoties (
![]() Man jau arii patiik edg avatars... bet nevar balsot par diviem? ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man jau patiik grauzt akmenscietas kuukas, bet, manupraat, labaaks ir Kikyou bijushais avatars. Par bijushajiem driikst balsot?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Oct 24 2005, 11:53) QUOTE(edg @ Oct 23 2005, 20:48) Man jau patiik grauzt akmenscietas kuukas, bet, manupraat, labaaks ir Kikyou bijushais avatars. Par bijushajiem driikst balsot? Domā šitais? (Nomainīju, jo man viņš bija par melnbaltu. =/) -> ![]() Vai arī tu runā par to vēl pirmstam? o.o Veel pirms tam. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |