![]() ![]()  | 

| mms61 | 

Jul 10 2006, 18:24

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you...  | 

Man taa saakumaa arii likaas bet tas neatbilst ne Full moon, ne Kamikaze Kaito Jeanne ne arii Time Stanger Kyoko... 

-------------------- ![]() Kon!  | 

| edg | 

Jul 11 2006, 02:19

| 

![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM  | 

Un kas tev liek tik diivaini spriest? 

-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate. 

Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.  | 

| mms61 | 

Jul 11 2006, 08:12

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you...  | 

Pirmkārt Full moon nav nevienas rudmates un zinot to ka Arina Tanemura dažreiz arī uzzīmē kādu ne savas mangas ilustrāciju. 

-------------------- ![]() Kon!  | 

| pinksakura | 

Jul 11 2006, 11:11

| 

![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D  | 

kad beigsiet domaat no kaada Arinas Tanemuras ilustraaciju luudzu pasakat man no kurienes ir shii bilde... 

![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice. 

Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call.  | 

| edg | 

Jul 11 2006, 14:04

| 

![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM  | 

Vainiigs. Tas ir Kamikaze Kaitou Jeanne. Vai es kaads shoujo mangu fans, ka man zinaat... Un, jaa, tam IR jaabuut tieshi no shii gabala. 

-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate. 

Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.  | 

| Ginta | 

Jul 11 2006, 19:59

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga  | 

EDIT: nevermind. 

This post has been edited by Ginta: Nov 3 2006, 11:04 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ )  | 

| Catgirl | 

Jul 21 2006, 20:14

| 

| 

Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06  | 

gramozek tā 3. bilde kuru tu ieliki 1.x ir no Fruits basket.....  

![]() vai shi...... ![]() --------------------    | 

| pinksakura | 

Jul 21 2006, 20:19

| 

![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D  | 

Catgirl 1.Serial Experiments Lain 2.Jigoku Shoujo 

This post has been edited by pinksakura: Jul 21 2006, 20:22 -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice. 

Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call.  | 

| Keydan | 

Jul 25 2006, 12:26

| 

![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06  | 

![]() Redzeju kadam te avataru... no kadas anime tas ir?  | 

| Isabel Carmin fon Edelhain | 

Jul 25 2006, 14:20

| 

![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow  | 

Tas ir no Gravitation. 

--------------------  | 

| Sushi | 

Jul 25 2006, 14:52

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong?  | 

QUOTE(Catgirl @ Jul 21 2006, 20:14) gramozek tā 3. bilde kuru tu ieliki 1.x ir no Fruits basket.....  vai shi...... catgirl... pirmaaas bildes anime tak ir jau nosaukumaa... (tavas bildes nosaukumaa ir mineets lain) Otrkaart, par to Jigoku Shoujo es jau tev vienreiz teicu!!! (sorry, tas laiakm bija pilniigs offt spams) --------------------  | 

| iru-chan | 

Aug 30 2006, 12:12

| 

![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre  | 

![]() kads ludzu var pateikt nu kura anime vina ira  | 

| jurc | 

Aug 30 2006, 12:22

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja  | 

kads ludzu var pateikt nu kura anime vina ira Tur tak rakstīts - Mahou Shoujo Ai --> http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=1358 Hentai --------------------  | 

| mms61 | 

Sep 2 2006, 17:59

| 

Little help please.... 

![]() ![]() -------------------- ![]() Kon!  | 

| iru-chan | 

Sep 26 2006, 17:11

| 

![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre  | 

man skiet pirma ir prosta bilde bet otra tas varetu but daudzi anime 

| 

![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4 November 2025 - 17:20 |