![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
labi..... ee tu no kaadiem 21:00 buusi pie kompja? man vienkaarshi tagad buus jaaiet uz praxi!!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
One winged angel nav slikta speele!!! vai onlains???
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
kaads hubs un cikos un kaads niks????(sorry par mass jaut.)
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Taa, shodien sho topiku nepalasiiju agraak, biju aiznjemts ar spamoshanu Topikaa zzzz, LOL riit varam norunaat, buushu DC ap 19:00, Jā tā ir Online spēle, protams, kaa ta savaadaak???? Man citas mazliet apnikushas....
Nick:Oligio Hub:Spils -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Oct 10 2005, 23:10) ![]() kaa var dabuut gatavu to lai ir 2 ierochi pielikti?? ![]() ![]() ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tas ir vienkaarshi taads prikols no teerpa.... To otru, taisno zobenu nevar izmantot...
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
skaidrs.. taatad tas ir tikai butaforijs... un veel jautaajums kaa var uzzinaat kad atkal buus taa buff padariishana?
![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
Speelee, un tad kad GM gribees parotaljaaties un uzlikt Major slodzi serverim un lielaakajai daljai speeleetaaju super lagus, tad vinjsh tur to skalji pateiks pa visu MH pasauli ar sarkaniem busrtiem un saakumaa augshaa izceltaa veidaa
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
okzi varam mees taa sarunaat mans nick ir Megafix
Red Devil |
![]()
|
eu tam taa jaabuut , ka vins baigi ilgi laadeejas????? vai arii tas ir tikai manam compim???
One winged angel |
![]()
|
Kuraa tieshi vietaa???? Patchojas vinjsh ilgi jaa, a loading taa normaali....
|
Red Devil |
![]()
|
tur kur paraadaas taa vecene ar loku un lejaa burbulji pildaas ar sarkanu
-nDigo- |
![]()
|
QUOTE(Red Devil @ Oct 13 2005, 16:43) tu domaa peec ielogoshanas? nu ir taa ka nedaudz japagaida... ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
aa, ja peec ielogoshanaas, tad jaa... Jaagaida, kameer tas Do piepildiisies sarkans un tas ir atkariigs no kompja aatruma, man vienu reizi muuzika noskan liidz Gongam un tad vel kaads mazs laicinjsh un ir.... kautgan taa kraasa jau ir piepildiijusies daudz agraak....
|
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
Nju jānovelk būs.. Jāie4eko..
Ceru ka tur līmeņus grūtāk dabūt nekā Lineage savādāk nav jēgas.. Tas Lineage man apnika jau pēc mēneša ar 72`otro lvl`u.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:41 |