![]() |
![]() ![]() |
![]() |
CryRat |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
kaut ka galigi skibi shitas topiks aizgajis... cilvekam intereseja FF un lidzigas speles... nevis kaut kas cits...
pateici apmeram ta ka True Love butu labaka tada tipa spele :/ nu nav jau slikta bet IMO ir daudz labakas... tikai ta ir saruna citam topikam...
-------------------- my megabusters :X
|
||
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Nu Magna Carta ir alternatīva FF.
![]() -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Vispaar shitais FFX1 ir atvilkts kam vinju un kaa iebarot? Pats veel neko meegjinaajis neesmu taaka anekaadas atsauksmes dot nevaru..
|
CryRat |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
umm... tas ir FFXI aka FFOnline ja ? ko tu ar viņu taisies darīt ? par viņu tak ir jāmaksā... ja man nebūtu ko darīt ta verētu mēģināt a tā... nu nez...
kad pamēģināsi tad plz ieraksti kas un kā tur īsti ir...
-------------------- my megabusters :X
|
||||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu ja ubergeims tad var apsveert iespeeju arii maksaat..
Pashreiz briestu uz Eve Online.. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu ja esmu speeleejis (un arii izgaajis) tikai FF 8 (no FF seerijaas)... man jau loti patika
![]() Kas ar to FF XI? ... Vinsh ir prieksh PC? It kaa dzirdeeju, ka tas ir online .. nez ... Nu ja kaadas vinam taas prasiibas veel? ... -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
FF XI ir TIKAI onlain versija. 1. meenesis par briivu. katrs naakoshais - 12.99$. papildus characters - 1$. tetra master no FFIX - 1$.Un nav dzirdeets arii par piraatiskajiem serveriem...Pati speele maxaa kaut kur 50$+piegaades maksa (ASV,eiropa.kur var dabuut).Cik zinu latvijaa shitas veel nav paardoshanaa un shaubos vai vispaar buus.
-------------------- |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
True love iziets
![]() ![]() -------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
n00b |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 ![]() |
ROZE ME GRIB SHITO!!!!
![]() ![]() |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Tev ar EVE nepietiek? Gribi visas kojas jaunai speelei pieradinaat,ko?
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
n00b |
![]()
|
Kpeec ar nee
![]() ![]() ![]() Btw gribeeju uzprasiit vai kaadam ir FF8 man taa liekaas kaa taa bija vieniigaa dalja uz PC (no jaunajaam), es speeleeju uz PlayStation emulatoru bet man nepaaraak patika :/ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu vispaar uz PC no Final Fantasy esot iznaakushas nu jau 3 dalas ... 7, 8 un 11 ... Man gan pasham ir tikai FF 8 ... uz 5 cd ... nu nezinu .. man jau tiiri labi patika, lai gan izieshana, nespeeleejot paaraak intensiivi prasiija aptuveni gadu
![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
n00b |
![]()
|
||
un to tu man tikai tragad pasaki, es puss pasaules esmu apmeklejis, un izraadaas ka bija tepat pie durviim ![]() |
||
Piepz |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Jā FFXI ir Online geims, un par to ir jāmaksā 13$ mēnesī (1$ par katru nākamo character, bet ar vienu pilnīgi pietiek).
Pirātiskos nepalaidīsiet, jo katrai geima oriģinālajai kopijai nāk līdzi 5 unikāli CD key. Pats šito geimu geimoju diezgan aizrautīgi un traki ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 19:59 |