![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NU re tagad seezhu pie jauna PC un gaidu naakamo nedeelas vidu ar nepacietiibu, jo man buus 2x200Gb + mani jau esoshie 140Gb kas tiks veltiiti mmmmm nu lielaakoties animei + DVD raxtekli arii iepirku, jaasak meikot kolekcija.....
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:18) Man veel netiishaam nav gadiijies taa izdariit... Un vispaar sirds neljauj cilveekus uzrunaat kaa -sama. Taatad tu sevi veertee augtsaak nekaa paareejos. Egoists -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 6 2004, 12:51) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:18) Man veel netiishaam nav gadiijies taa izdariit... Un vispaar sirds neljauj cilveekus uzrunaat kaa -sama. Taatad tu sevi veertee augtsaak nekaa paareejos. Egoists Tas, ka es nevaru cilveekus uzrunaat kaa -sama nenoziimee, ka veerteeju vinjus kaa -chan. Es parasti veerteeju cilveekus liidzveertiigi, sevi gan ar veciem, gan jauniem, gan miljonaariem, gan bomzhiem. Tomeer, es uztveru un ieksheeji uzrunaaju cilveekus arii kaa augstaakstaavoshs, piemeeram, -sensei (cilveeks, kas augstaa liimenii paarsit mani ziniibaas). Un arii, ja gadaas cilveeks, kursh manaas aciis, par spiiti vienliidziibas uzskatiem, tomeer nedaudz raadaas -sama, tad man sirds neljauj vinju taa uzrunaat, jo ar -sama man asocieejas cilveeks, kas ir sociaali stingri augstaakstaavoshs, un es taadas kastas neatbalstu. Un tas, kaa tu taa greizi iztulkoji manis teikto, nepamatoti mani apvainodams, tikai sakriit ar tevis pasha patmiiliibu un psihologjiski normaalo veelmi saskatiit to arii citos. Un arii, ja tas bija domaats joks, ieprieksheejais teikums paliek speekaa. Lai arii tava logjikas mazspeeja ir piedodama, man tomeer paliek nepatiikama sajuuta, ka mani tik sliktaa vaardaa nosauci, lietodams treknos burtus. P.S. Pats briinos, kaa sho"dien" visu dramatizeeju... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 03:51) QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 6 2004, 12:51) QUOTE(edg @ Nov 4 2004, 22:18) Man veel netiishaam nav gadiijies taa izdariit... Un vispaar sirds neljauj cilveekus uzrunaat kaa -sama. Taatad tu sevi veertee augtsaak nekaa paareejos. Egoists Tas, ka es nevaru cilveekus uzrunaat kaa -sama nenoziimee, ka veerteeju vinjus kaa -chan. Es parasti veerteeju cilveekus liidzveertiigi, sevi gan ar veciem, gan jauniem, gan miljonaariem, gan bomzhiem. Tomeer, es uztveru un ieksheeji uzrunaaju cilveekus arii kaa augstaakstaavoshs, piemeeram, -sensei (cilveeks, kas augstaa liimenii paarsit mani ziniibaas). Un arii, ja gadaas cilveeks, kursh manaas aciis, par spiiti vienliidziibas uzskatiem, tomeer nedaudz raadaas -sama, tad man sirds neljauj vinju taa uzrunaat, jo ar -sama man asocieejas cilveeks, kas ir sociaali stingri augstaakstaavoshs, un es taadas kastas neatbalstu. Un tas, kaa tu taa greizi iztulkoji manis teikto, nepamatoti mani apvainodams, tikai sakriit ar tevis pasha patmiiliibu un psihologjiski normaalo veelmi saskatiit to arii citos. Un arii, ja tas bija domaats joks, ieprieksheejais teikums paliek speekaa. Lai arii tava logjikas mazspeeja ir piedodama, man tomeer paliek nepatiikama sajuuta, ka mani tik sliktaa vaardaa nosauci, lietodams treknos burtus. P.S. Pats briinos, kaa sho"dien" visu dramatizeeju... ![]() ![]() Nu sorry sorry *nometas uz celjiem un ar pieri ieriiveejas parketaa". Mana kljuuda bija lietot bold man vaidzeeja lietot italic ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists
![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tu esi par daudz skatījies anime, ja..... saac runāt tā kā edg
![]() Es gan neapvainotots, ja mani par egoistu nosauktu, jo tas atbilst patiesībai, kā nekā katram pašam savs krekls tuvāks. Un ko var ņemties ar tiem sufiksiem. Nelietojam viņus vispār, vai arī lietojam latv. val. pieņemtās uzrunas kungs, kundze, jaunskungs, jaunkundze. I viss, nekaadas diskriminaacijas, nekaadu aplauzienu, un muusu mentalitātei saprotami. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 10:59) Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists ![]() ![]() Skat kaa tu mums kaju bariibu jau lieto galeeja bada apstaakljos hi hi hi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 9 2004, 11:23) QUOTE(edg @ Nov 9 2004, 10:59) Ehh, es biju neizguleejies un badaa - tad man naak aaraa viskas man netipisks... piemeeram, piekasiities visur peec kaartas (it iipashi njemot veeraa, ka es patieshaam esmu egoists ![]() ![]() Skat kaa tu mums kaju bariibu jau lieto galeeja bada apstaakljos hi hi hi ![]() ![]() Vaards "viskas" manaa leksikaa ir jau izsenis, un lietoju to ar godu, liidzaas dazhaam citaam stilistikas "kljuudaam". Man nepatiik buut leksikas ierobezhotam, un es taapat kaa Rainis juutos tiesiigs izdomaat savus saiisinaajumus, kas atvieglo man runaashanu, un tai pashaa laikaa ir saprotami paareejiem. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Shinobi-sama |
![]()
|
kamoooon... es ljoti labi saprotu tavu kreativitaati runaat saiisinaajumos tai pashaa laikaa domaajot ka lielaakaa dalja tevi sapratiis... bet njem veeraa ka taadiemn saiisinaajumiems ir arii savs maakonis, ko es miilu izmanot un man tas sagaadaa jautriiibu. ja nebuutu divdomiibu tad mees no garlaiciibas nobeigtos
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 10 2004, 13:05) kamoooon... es ljoti labi saprotu tavu kreativitaati runaat saiisinaajumos tai pashaa laikaa domaajot ka lielaakaa dalja tevi sapratiis... bet njem veeraa ka taadiemn saiisinaajumiems ir arii savs maakonis, ko es miilu izmanot un man tas sagaadaa jautriiibu. ja nebuutu divdomiibu tad mees no garlaiciibas nobeigtos Jautriiba ir Animy specialitaate, nevis maneejaa... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
te arii panesaas offtopic... viss bija ok liidz Nov 4 2004! Vai tieshaam ir tik gruuti pietureeties pie teemas????????
-------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Nov 11 2004, 17:53) Un kaa veel... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 11 2004, 17:53) te arii panesaas offtopic... viss bija ok liidz Nov 4 2004! Vai tieshaam ir tik gruuti pietureeties pie teemas???????? Nekaisi sāli brūcēs. Mani jau tā nomoka sirdsapziņas pārmetumi, par to, ka nevaru savākt savas domas un pirkstus, kuri šīs domas ieklabina tīmeklī. Paēdušais neēdušo nesaprot... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tu esi skatijies par daudz anime ja.... nevari dienu izturēt neskatoties anime un neklausoties j-pop vai anime soundtracku...
Es obligāti katru dienu, ja neskatos anime, tad vismaz noklausos kādu anime related mūziku. ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es vispar nevaretu izturet vienu diena bez anime
ESMU ANIME LIELAKAIS FANS!! ![]() Bet man nav nekadu japanu soundtreku un manu kompiti sauc par "PC", bet es loti daudz zimeju uz papira mangu!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:43 |