IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

35 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Hikaru
post Nov 18 2004, 11:34
Post #121

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

QUOTE(-Kai- @ Nov 18 2004, 10:22)
ESMU ANIME LIELAKAIS FANS!! biggrin.gif

*

Ļoti bīstamu teikumu tu pateici. biggrin.gif
Citi drīz pamanīs un drošvien sāks kritizēt......gatavojies mentālam uzbrukumam... biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
X_Kamui
post Nov 18 2004, 11:48
Post #122

CLAMP Fan

From: Дома...

smile.gif Paldies ka pateici Hikaru128 smile.gif bušu piesardzigaks laugh.gif
Bet man tišam loti patik anime un manga rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
edg
post Nov 18 2004, 22:56
Post #123

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Ja, klausoties dziesmu, peekshnji iedomaajies anime, kurai no shiis dziesmas vareetu uztaisiit vienkaarshi briinishkjiigu AMV.
Ja no shiis iedomaataas anime esi redzeejis tikai pusi seerijas, bet taapat zini visu, kas vinjaa notiek.

Ja tu esi aarpraatiigi izbesiijies un nenormaali sashkrobiijies, palaid anime, paskaties divas minuutes un jau juuties kaa laimiigaakais cilveeks pasaulee. Es secinaaju, ka attureeshanaas no anime skatiishanaas bija milziiga kljuuda - mazaas devaas taa ir aarstnieciska, tikai paaraak lielaas taa noved pie iistaas dziives graushanas.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
deleted-ray
post Nov 18 2004, 23:49
Post #124

Heimin
*

QUOTE(edg @ Nov 18 2004, 22:56)
mazaas devaas taa ir aarstnieciska, tikai paaraak lielaas taa noved pie iistaas dziives graushanas.
*

Vot shitam piekriitu par visiem 100%
+Quote Post
zenofex
post Nov 19 2004, 08:50
Post #125

Nausicaa fanboy

From: Nav

Hey Egd kur tu aatraak biji? ohmy.gif
Mans shito jau sen zinaaja, un pielieto.

PS Vispaar jau dziivee paarmeeriibas vienmeer noved pie slikta gala...

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
MitSuki
post Nov 19 2004, 10:20
Post #126

Shishaku

-Kai- xe xe
pasaki kuriem nepatik anime siten foruma ? smile.gif
es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd..
aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos smile.gif(es neesmu jucis es saku ka man ir smile.gif )
+Quote Post
jurc
post Nov 19 2004, 12:22
Post #127

Tennou

From: Liepāja

pirmo adresi ko tu raksti kad atver internetu ir otaku.lv cool.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Seven_of_zero
post Nov 20 2004, 10:08
Post #128

Hakushaku

From: Riga

JA, tas gan biggrin.gif .
Download liste ieks dc, bit torent, sastav tikai no anime.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Nov 22 2004, 16:44
Post #129

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Jaa pirmaa lapa ko parasti atveru ir otaku.lv!!! laugh.gif
Ja lasot graamatu( vienalga kaadu kaut vai war&peace) tu nonaac pie secinaajuma ka peec shiis graamatas vareetu uznjemt superiigu animi tu esi iists otaku!!! laugh.gif
+Quote Post
edg
post Nov 23 2004, 00:42
Post #130

limpene grauž aknas

QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20)
-Kai- xe xe
es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd..
aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos smile.gif(es neesmu jucis es saku ka man ir smile.gif )
*

Tu laikam smejies?
Shinii forumaa izklausiities peec friika ir gruuti, kur nu par anime friiku biggrin.gif
Katrs shii foruma apmekleetaajs par anime friikiem uzskata 1% vai 90% paareejos foruma daliibniekus. Pirmie ir paarliecinaati, ka taada attieksme pret anime, kaada ir mums, ir pilniigi normaala, un nemaz nav saistiita ar friikismu, iznjemot 1% gadiijumu, kuri ir iipashi diivaini cilveeki (kaut gan nenaak no muusu foruma praataa neviens piemeers). Otrie apzinaas, ka mees visi esam friiki, iznjemot tos, kas te iekliidushi taapat vien.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
X_Kamui
post Nov 23 2004, 11:02
Post #131

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20)
-Kai- xe xe
*

smile.gif Xe-xe es piekritu edg ......heh.... es domaju, ka jau lidzigu teica edg kadi 90%
šita foruma dalibnieku ir nereali mangas un anime fanati smile.gif rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Hikaru
post Nov 27 2004, 13:14
Post #132

Tennou

Tu esi skatījies par daudz anime, ja tev sāk traucēt mācības un kursa darbi skatīties anime. biggrin.gif
Man tagad jādara vairāki kursa darbi, un tie baigi traucē skatīties anime. Nevar normāli paskatīties.
+Quote Post
Dzonis
post Nov 27 2004, 18:03
Post #133

Shishaku

maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees wink.gif

--------------------
+Quote Post
Hikaru
post Nov 28 2004, 10:57
Post #134

Tennou

Tu esi skatījies nu jau PĀRĀK daudz anime, ja, skatoties uz reperiem, kad viņi "dzied" un vicina pirkstus, tu sāc domāt, ka visi reperi ir saskatījušies Sailor Moon. laugh.gif laugh.gif
+Quote Post
edg
post Nov 29 2004, 16:58
Post #135

limpene grauž aknas

QUOTE(Dzonis @ Nov 27 2004, 17:03)
maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees  wink.gif
*

bet vai psihologjiski pats iztureesi? "ehh... besii jau taas maaciibas... kaadu anime dereetu... ew, nu paskaties, kur tu to cieto nogruudi... kaadu disku paskaties... kaadu labu anime tachu var arii 3x skatiities... nu davai... kaut kad veelaak taas maaciibas... paspeesi, vienmeer esi paspeejis... nu tikai vienu seeriju atslodzei... nu labi, bet tikai vienu... uu, baigi labaa... naakamaa arii obligaati jaaskataas... bet maaciibas... aj, ta gan jau... seerija jau nav gara... nu ok... woo, laba seerija... zini, bija viens taads labs seriaals... paskaties, vai nav jauna seerija paraadiijusies... tev jau nav jaavelk obligaati... vaa, ir paraadiijusies... tik laba seerija... nu davai uzliec vilkties... nav vietas... nu ieliks to cieto lielo atpakalj... peec tam jau var nomainiit... nu bet ja sagribas skatiities... nesagribeesies, tu tikai uzliksi novilkties... nu ok... eew, paskaties, shito seeriju tu nemaz neesi redzeejis... ta bet jaamaacaas... nu kursh tad naktii vairs maaciisies... riit maaciisies... ehh... labi, noskatiishos to seriaalu shonakt liidz galam... vaa, labs seriaals... bet tagad neko neesmu izmaaciijies... ta nu taapat vairs nevar paspeet... noskaties love hina... ehh, taa jau ir... nu ja, vieniigais, ko veel var, ir gremdeet savu shkrobi anime... nu ja, neko citu jau vairs nevar... skaties veel, skaties veel... ehh, izgaazos eksaamenaa... mana dziive iet uz elli... ta nekas, tev tachu ir anime... uraa, man ir anime... un skaties riitaa, skaties vakaraa, skaties liidz tev slikti... bet ermm, ko tas noziimee, ka esmu atlaists no darba... nu taa, man nav naudas... ehh, bet tev tachu ir kompis... haa... ew, nu ka mani izmeta no dziivoklja... ta nekas, paardod kompi, bet cieto gan nepaardod... nee, tikai ne cieto... un diskus arii ne... nee, diskus nepaardoshu nekaadaa gadiijumaa... bet kur es tagad ieshu, ko eediishu... nu cieto un diskus maisinjaa, un taisnaa celjaa uz siltummezglu... pudeles gan ziemaa mazaak... bet tev tachu ir anime... un visas taas seerijas vari galvaa paardomaat un paardomaat... runaa pie sevis skalji, nekautreejies... bomzhus taapat visi par nenormaaliem uzskata... runaa par to, kas notika GTO... jaa, atceries..."

--------------------
+Quote Post

35 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:58