![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() Bet man tišam loti patik anime un manga ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja, klausoties dziesmu, peekshnji iedomaajies anime, kurai no shiis dziesmas vareetu uztaisiit vienkaarshi briinishkjiigu AMV. Ja no shiis iedomaataas anime esi redzeejis tikai pusi seerijas, bet taapat zini visu, kas vinjaa notiek. Ja tu esi aarpraatiigi izbesiijies un nenormaali sashkrobiijies, palaid anime, paskaties divas minuutes un jau juuties kaa laimiigaakais cilveeks pasaulee. Es secinaaju, ka attureeshanaas no anime skatiishanaas bija milziiga kljuuda - mazaas devaas taa ir aarstnieciska, tikai paaraak lielaas taa noved pie iistaas dziives graushanas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hey Egd kur tu aatraak biji?
![]() Mans shito jau sen zinaaja, un pielieto. PS Vispaar jau dziivee paarmeeriibas vienmeer noved pie slikta gala... -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
-Kai- xe xe
pasaki kuriem nepatik anime siten foruma ? ![]() es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd.. aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
pirmo adresi ko tu raksti kad atver internetu ir otaku.lv
![]() -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
JA, tas gan
![]() Download liste ieks dc, bit torent, sastav tikai no anime. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Jaa pirmaa lapa ko parasti atveru ir otaku.lv!!!
![]() Ja lasot graamatu( vienalga kaadu kaut vai war&peace) tu nonaac pie secinaajuma ka peec shiis graamatas vareetu uznjemt superiigu animi tu esi iists otaku!!! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20) -Kai- xe xe pasaki kuriem nepatik anime siten foruma ? ![]() es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd.. aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos ![]() ![]() Tu laikam smejies? Shinii forumaa izklausiities peec friika ir gruuti, kur nu par anime friiku ![]() Katrs shii foruma apmekleetaajs par anime friikiem uzskata 1% vai 90% paareejos foruma daliibniekus. Pirmie ir paarliecinaati, ka taada attieksme pret anime, kaada ir mums, ir pilniigi normaala, un nemaz nav saistiita ar friikismu, iznjemot 1% gadiijumu, kuri ir iipashi diivaini cilveeki (kaut gan nenaak no muusu foruma praataa neviens piemeers). Otrie apzinaas, ka mees visi esam friiki, iznjemot tos, kas te iekliidushi taapat vien. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(MitSuki @ Nov 19 2004, 09:20) -Kai- xe xe pasaki kuriem nepatik anime siten foruma ? ![]() es ari fanoju par animem es sezu naktis un dienas un ko daru tas ir animes skatos es pat pedejo naudu adotu lai nopirku kadu mangu vai dvd.. aa un vispar es zinu ka izklausisos pec totala animes friika, bet anime man ir devusi labas macibas dzive, taka es pateikties varu tikai animem ko es skatos ![]() ![]() ![]() šita foruma dalibnieku ir nereali mangas un anime fanati ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tev sāk traucēt mācības un kursa darbi skatīties anime.
![]() Man tagad jādara vairāki kursa darbi, un tie baigi traucē skatīties anime. Nevar normāli paskatīties. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Tu esi skatījies nu jau PĀRĀK daudz anime, ja, skatoties uz reperiem, kad viņi "dzied" un vicina pirkstus, tu sāc domāt, ka visi reperi ir saskatījušies Sailor Moon.
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Dzonis @ Nov 27 2004, 17:03) maaciibaam reaali traucee un sesija ar naak virsuu..taapeec es jau laiciigi apmainiiju cietos, saveejaa vietaa ieliku mazu luuzni.tik daudz lai var windozi uzlikt uz wordu..vaitaak nekam citam vietas nepaliek...cerams ka paliidzees ![]() bet vai psihologjiski pats iztureesi? "ehh... besii jau taas maaciibas... kaadu anime dereetu... ew, nu paskaties, kur tu to cieto nogruudi... kaadu disku paskaties... kaadu labu anime tachu var arii 3x skatiities... nu davai... kaut kad veelaak taas maaciibas... paspeesi, vienmeer esi paspeejis... nu tikai vienu seeriju atslodzei... nu labi, bet tikai vienu... uu, baigi labaa... naakamaa arii obligaati jaaskataas... bet maaciibas... aj, ta gan jau... seerija jau nav gara... nu ok... woo, laba seerija... zini, bija viens taads labs seriaals... paskaties, vai nav jauna seerija paraadiijusies... tev jau nav jaavelk obligaati... vaa, ir paraadiijusies... tik laba seerija... nu davai uzliec vilkties... nav vietas... nu ieliks to cieto lielo atpakalj... peec tam jau var nomainiit... nu bet ja sagribas skatiities... nesagribeesies, tu tikai uzliksi novilkties... nu ok... eew, paskaties, shito seeriju tu nemaz neesi redzeejis... ta bet jaamaacaas... nu kursh tad naktii vairs maaciisies... riit maaciisies... ehh... labi, noskatiishos to seriaalu shonakt liidz galam... vaa, labs seriaals... bet tagad neko neesmu izmaaciijies... ta nu taapat vairs nevar paspeet... noskaties love hina... ehh, taa jau ir... nu ja, vieniigais, ko veel var, ir gremdeet savu shkrobi anime... nu ja, neko citu jau vairs nevar... skaties veel, skaties veel... ehh, izgaazos eksaamenaa... mana dziive iet uz elli... ta nekas, tev tachu ir anime... uraa, man ir anime... un skaties riitaa, skaties vakaraa, skaties liidz tev slikti... bet ermm, ko tas noziimee, ka esmu atlaists no darba... nu taa, man nav naudas... ehh, bet tev tachu ir kompis... haa... ew, nu ka mani izmeta no dziivoklja... ta nekas, paardod kompi, bet cieto gan nepaardod... nee, tikai ne cieto... un diskus arii ne... nee, diskus nepaardoshu nekaadaa gadiijumaa... bet kur es tagad ieshu, ko eediishu... nu cieto un diskus maisinjaa, un taisnaa celjaa uz siltummezglu... pudeles gan ziemaa mazaak... bet tev tachu ir anime... un visas taas seerijas vari galvaa paardomaat un paardomaat... runaa pie sevis skalji, nekautreejies... bomzhus taapat visi par nenormaaliem uzskata... runaa par to, kas notika GTO... jaa, atceries..." -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:58 |