![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Eh... gribēju šodien visu dienu mācīties... bet
![]() ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() He-he mlin slikti mekleju ![]() Driz pavisam kļušu par stulbeni ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
pa daudz anime ja tev toletes pods ir ar fanartu apziimeets vai vismaz tevi gljuchii ka ir
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
hm...edq..nezinuu kaa lai iisti tavu postu uztver...liidz shim ar psiholodjisko noturiibu viss ir bijis ok..ar aadas sixnaam muguru sist un buucees saali kaisiit nav sanaacis, lai novirziitu domas no anime..un tas ka esmu cietos aizmainiijis pashlaik esmu tikai ieguvis..nu vairaak laika sanaak uzdevumus pareetjinaat un ja tas piegriezjas tjeros pie lasiishanas (izskataas peec taisnoshanaas, bet laikam jau vaig)...liidz shim tomeer nedaudz ir trauceejis.nav jau gluzji taa ka 1h maacos un paarejo vetlu skatiishanai, bet briivais laix paarsvaraa pie monitora ari tika aizvadiits..
un gribeeju piebilst..tas vairaak vai mazaak tiek dariits profilaksei ![]() -------------------- |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Pārāk daudz animes ir tevī, ja visu sāc redzēt kā filmā "Waking Life"
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Dzonis, es jau tik taa, izvirziiju naakotnes iespeejamo sizhetu, un driizaak pats saveejo...
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Šodien man bija eksāmens Robotu Elektromehāniskās Iekārtās. Vrodebi proneslo.
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Kādu robotu Elektromehanika???
![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Jā jā
![]() ![]() Vispar pardomaju. Suhoi rupnica jau tadu taisa. SU 43, tikai pagaidam vel bez transformacijas. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Hikaru, kur un par ko maacies ja shitaadas lietas tiek maaciitas?
ok...laikam atradu ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Mācos es RTU, Datorvadības Automātikas un Datortehnikas institūtā. Bet par robotiem māca tikai teorijas līmenī.... praktiski nekā vairāk par atsevišķu mikrodzinēju pētīšanu nebija....
Vairāk mācos programmēt PLC, kurus izmanto rūpniecības automatiskās vadības sistēmās. ![]() Tu esi skatījies par daudz anime, ja... visu, ko esi mācījies eksāmenam, eksāmena laikā visu aizmirsi. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tu esi skatiijies par daudz anime, ja viss, ko esi maaciijies eksaamenam, ir jaunaako anime nosaukumi...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
naaa... tu esi skatījies par daudz anime, ja runāar draugiem tiem nesaprotamā valodā, kautgan pats esi pārliecināts ka tiem tevi jāsaprot jo neko jaunu nesaki.
Njā, tāda lieta man šodien sanāca, vienīgais ka ar kaimiņiemi.. es sāku viņai kautko prasīt un te man nojuka, es te pa starpam gomen, un kad vinja kautko nesaprotami pasaka nani.. nabaga sievietei acis bija kvadrātā. -------------------- ![]() |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 30 2004, 21:30) naaa... tu esi skatījies par daudz anime, ja runāar draugiem tiem nesaprotamā valodā, kautgan pats esi pārliecināts ka tiem tevi jāsaprot jo neko jaunu nesaki. Njā, tāda lieta man šodien sanāca, vienīgais ka ar kaimiņiemi.. es sāku viņai kautko prasīt un te man nojuka, es te pa starpam gomen, un kad vinja kautko nesaprotami pasaka nani.. nabaga sievietei acis bija kvadrātā. Agrāk bija kārklu vācieši. Tagad modē nākuši kārklu japāņi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |