![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Hvz. Piemērojot daudzmaz reālistiskiem apstākļiem, gribētu ieteikt šādus simptomus. Ceru, ka neviens neapvainosies:
- Nezini kāds ir pēdējais Holivudas 'blokbasters', kurš visiem jāredz, bet lieliski zini datumu, kurā iznāks nākošā Gundam Seed: Destiny vai Initial D 4th Stage sērija. (Pats nezinu ne vienu, ne otru, bet tiklīdz pievienošu ziņu, uzzināšu) - Gatavojoties Ziemassvētku maskuballei, tev kosplejs liekas pilnīgi normāla un akceptējama ideja. Tas, ka būsi vienīgais, kurš zina, ko attēlo, ir pajāt. (Patiesībā, Shinji attēlojot nebūtu īpaši jāmeklē kostīms) - Tavs priekšstats par Japānu ir vairāk balstīts uz anime un mangu, nekā ceļojumu aprakstiem. Ja arī esi aprakstus lasījis, netici tiem un uzskati, ka autori nav mācējuši saskatīt Japānas patieso pusi. - Zini kāda ir galvenā KAA atšķirība no, piemēram, LMF vai Anime-Kraze. - Tevi nebūt nesamulsina animesuki.com adrese. - Zini, kas ir Yaoi/Yuri un tev ir viedoklis par šiem žanriem - Esi vismaz vienreiz bijis 4chan. - Tev tur patika Un tā tālāk. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(driznaks @ Nov 30 2004, 23:20) šis ir labs ![]() ![]() ![]() Tagad tie, kas vēl nezināja par šādas vietas esamību metīsies to apmeklēt. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
piedodiet par neziniibu bet kas tas 4chan ir ?
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
-------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
thanks!
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Inc @ Nov 30 2004, 21:35) Shis atzinums pelniijis zelta raami! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Tu izdzeesi XP winu un straadaa uz 95, jo tev uz cietnja vajadzeeja briivu vietu animeem.
Tu vakar iesleedzi TV, lai redzeetu Head&Sholders reklaamu, jo visas animes esi jau atskatiijies ![]() -------------------- Geeks rock!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Mde ....... kad man bija kadi 11 gadi es vispar nezinaju kas ir manga ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un pec kada menša laukos es nejauši parsledzu (skatotos TV) uz LNK kanalu kur radija DBZ uuuu .......... es taa saku fanot ![]() He... un ta padomaju, kadeļ gan mani chari nevar but anime(mangas) stila ............... he-he un saku meklet ka pareizi jazime mangu................. ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
waajmandieninj.....
a man tagad tieshaam i ir uzradusies krustiska reeta uz kreisaa waiga.... ![]() ![]() ariii katana man ir izveidota, un es turpinu taas weidot... ( jau kaadas 5koka ir) eh... laikam buuus japieweershaas smaagaaak.... un tagad par teemu ja wieniigaaa dziesminja ko tu proti nodungot kaa noprotams NGE theme.... ja jebkuraaa pretimnaaceejaa saskati potenciaalo engjeli ja saac audzeet spicus ilknjus asinju suukshanai, staigaa melnaa platmalee ar garu D(iii) veidiigo zobenu... -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja tu obligaati pie sevis uz maajaam aizvilktu meiteni, kura uz ielus pie sevis skalji skaitiitu "pantsu! pantsu! ..."
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-sāc audzināt garus matus un pēc tam domā to nokrāsot zaļā/zilā/sarkanā/melnā krāsā, jo visiem taviem anime varoņiem ir tādi!
-atsaki meitenei randiņu jo esi ieplānojis šovakar skatīties animi -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 5 2004, 16:34) -sāc audzināt garus matus un pēc tam domā to nokrāsot zaļā/zilā/sarkanā/melnā krāsā, jo visiem taviem anime varoņiem ir tādi! Bet man ir gari mati un tie ir kraasoti melni ![]() ![]() Jaa un mati, lai pareizi augtu ir labi jaaudzina... ![]() -------------------- Geeks rock!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 6 2004, 15:23) Hmm... mož pateiksi kā? Es jau kādus 4 mēnešus neesmu bijis pie friziera.. gribu sev tādus matus kā japāņiem.... bet nu to laikam ka viņi tik māk tādus dabūt, asinīs iedzimts ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
huh vinjiem ir savaadaak matu struktuura taakaa taadus matus tev neieguut. Un taa nacionaalaa prichene ar astiitu uzliktu uz izskuuta paura man anv izprotama, incanti gan buutu paveerot pa riigas ielaam taadu subjektu
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
Ja gribi labi kaartiigus matus vairs pie friziera neej vispaar(vismaz taa daru es)
![]() -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |