![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vo ko es atklaaju
Tu esi skatiijies pa daudz anime -Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas. -Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā.
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58) heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā. ![]() Cerams, ka tavs pasniedzējs ir samērā brīvdomājošs cilvēks, jo grozi kā gribi, šis temats izskatās dīvains. Varbūt uzrīko kādu fokussgrupu ar zvērinātiem otaku? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu es tagad taisu darbu par HTML grafiskajiem filtriem, un tur piemeeros ir jaapstraadaa bildes... Nu nekas man cits galvaa neienaaca kaa panjemt sho bildi... Tas izskataas taads daudz maz neitraals.. ja nu uchene mani nesapratiis ja ielikshu kaadu Chii... Lai pierod...
![]() ![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
* Ja tu centies katru windowsa (linuxa vai cita OS) pogu vizuaali paarveidot taa, lai kaut cik atgaadinaatu kaadu animi ")
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mha...
..bet tev pie tam pietiek gaumes to izdarīt tā, lai tas izskatās dabiski. -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Dec 11 2004, 21:41) Tu esi skatījies pa daudz anime ja: - esi pilnībā aizmirsis par sievietēm/vīriešiem un visu savu brīvos laiku pavadi skatoties anime - uz tusiņiem esi paarstājis iet, jo tu gūsti lielākas emocijas skatoties anime - esi nolēmis aprecēt tikai tādu sievieti/vīrieti kas ir līdzvērtīgs konkurents ar tavām anime zināšanām QUOTE(JurCHiX @ Dec 12 2004, 11:53) Vo ko es atklaaju Tu esi skatiijies pa daudz anime -Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas. -Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime Njā.... Tāda sajūta, ka es esmu skatījies par daudz anime.... nu..paskatīšos vēl mazliet. ![]() Un vēl šī ir pēdējā 16. mācību nedēļa, un man vēl jānodod rīt kursa darbs....Ai, nu labi..... nodošu trešdien. ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58) heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā. ![]() Yume iedosi palasiit? Buutu baigi intresanti! -------------------- |
Yume |
![]()
|
hai, kad pabeiģšu uzmetīšu kautkur.
Pašlaik top kautkas pat man interesants. ![]() -------------------- ![]() |
DarkRockslizer |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58) Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem... Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. ![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(DarkRockslizer @ Dec 14 2004, 20:21) QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58) Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem... Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. ![]() Vinji mekleeja darba praktisko deriigumu. Protams, neatrada. Zinaatniski peetnieciskaa darba taisiishanas jeega skolaas ir iemaaciities ieguut noderiigu infromaaciju. Neviens neveertees nelietderiigus darbus. To tavu darbu tev vajadzeeja refereet uz lapaam divaam un publiceet kaadaa zhurnaalaa, piemeeram, "Zvaigzhnjotaa debess". Vareetu peec tam visiem aciis bakstiit ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
heh, nu man ZPD faktiski ir vajadzīgs kursa darba kultūras vēsture vietā, nā.. tā vieta kur es stājos, pieprasa tādu, nu un ar tēmas izvēli man jautājumu nebija.
![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo".
![]() Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft... ![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 13:45) Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo". ![]() Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft... Wo... kāds ir apjūdzies? Tad ta jaunums! ![]() Es arī tā izdarītos, ja man būtu pašam savs compis. Tikai Inuyashas vietā uz wallpaper man būtu Utena ar Anthy. Romantiskā pozīcijā. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Hikaru |
![]()
|
Tu esi skatījies par daudz anime, ja nevari bez grūtībām parunāt kādu īsu laiku vienā valodā. Principā japāņu valodu mazliet zinu un lielāko daļu angļu valodas iemācījos, lasot subus.
Es kad gribu izrunāt kaut kādu vārdu, atceros to kaut kādā vienā valodā, tad iztulkoju to vēl 2 vai 3 valodās un tad sāku domāt kādā valodā man tas jāsaka. Dažreiz gadās, ka nevaru atcerēties vajadzīgā valodā, tad gan jāsaka tādā kurā atceros. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:54 |