IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

35 Pages V « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tu esi skatijies par daudz anime ja....
jurc
post Dec 12 2004, 12:53
Post #196

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Vo ko es atklaaju
Tu esi skatiijies pa daudz anime
-Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas.
-Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Yume
post Dec 12 2004, 12:58
Post #197

challenger

heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Dec 12 2004, 13:06
Post #198

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58)
heh, nu par tiem bīvās tēmas darbiem.. heh ZPD ( zinātniski pētnēciskais darbs) skaitās.. hehe, es ralstu par anime attītību latvijā. biggrin.gif
*

Cerams, ka tavs pasniedzējs ir samērā brīvdomājošs cilvēks, jo grozi kā gribi, šis temats izskatās dīvains. Varbūt uzrīko kādu fokussgrupu ar zvērinātiem otaku?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
jurc
post Dec 12 2004, 13:12
Post #199

Tennou

Nu es tagad taisu darbu par HTML grafiskajiem filtriem, un tur piemeeros ir jaapstraadaa bildes... Nu nekas man cits galvaa neienaaca kaa panjemt sho bildi... Tas izskataas taads daudz maz neitraals.. ja nu uchene mani nesapratiis ja ielikshu kaadu Chii... Lai pierod... tongue.gif
image

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
deleted-ray
post Dec 12 2004, 19:38
Post #200

Heimin
*

* Ja tu centies katru windowsa (linuxa vai cita OS) pogu vizuaali paarveidot taa, lai kaut cik atgaadinaatu kaadu animi ")
+Quote Post
Yume
post Dec 12 2004, 22:23
Post #201

challenger

mha...
..bet tev pie tam pietiek gaumes to izdarīt tā, lai tas izskatās dabiski.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Dec 13 2004, 11:46
Post #202

Tennou

From: Latvia

QUOTE(JurCHiX @ Dec 11 2004, 21:41)
Tu esi skatījies pa daudz anime ja:
- esi pilnībā aizmirsis par sievietēm/vīriešiem un visu savu brīvos laiku pavadi skatoties anime
- uz tusiņiem esi paarstājis iet, jo tu gūsti lielākas emocijas skatoties anime
- esi nolēmis aprecēt tikai tādu sievieti/vīrieti kas ir līdzvērtīgs konkurents ar tavām anime zināšanām
*

QUOTE(JurCHiX @ Dec 12 2004, 11:53)
Vo ko es atklaaju
Tu esi skatiijies pa daudz anime
-Ja skolas darbos liec iekshaa anime bildes un apstraadaa taas.
-Ja tiek uzdots kaads briivaas teemas darbs, tu obligaati izveeleesies aprakstiit japaanju kutuuru vai arii izveeleesies iepaziistinaat citus cilveekus ar anime
*

Njā.... Tāda sajūta, ka es esmu skatījies par daudz anime.... nu..paskatīšos vēl mazliet. biggrin.gif
Un vēl šī ir pēdējā 16. mācību nedēļa, un man vēl jānodod rīt kursa darbs....Ai, nu labi..... nodošu trešdien. wink.gif
+Quote Post
jurc
post Dec 13 2004, 14:24
Post #203

Tennou

QUOTE(Yume @ Dec 12 2004, 11:58)
*

Yume iedosi palasiit? Buutu baigi intresanti!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Dec 13 2004, 17:58
Post #204

challenger

hai, kad pabeiģšu uzmetīšu kautkur.
Pašlaik top kautkas pat man interesants. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
DarkRockslizer
post Dec 14 2004, 21:21
Post #205

Samurai

QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58)
*

Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem...
Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. dry.gif

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
+Quote Post
edg
post Dec 14 2004, 22:17
Post #206

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(DarkRockslizer @ Dec 14 2004, 20:21)
QUOTE(Yume @ Dec 13 2004, 16:58)
*

Savējo, atceros, es biju taisījis par Starpplanētu kontaktiem Vecajā Derībā. Starp citu, tas bija labākais darbs skolā. Aizsūtīja uz rajona olimpiādi, tur mani viens plakanās pasaules prātiņš vēstures profesors no LU izsmēja, gluži kā vienu meiteni, kas rakstīja par Pokaiņiem...
Nepatīk, nu nepatīk citiem, ja taisi kaut ko tādu, kas vērtētājiem neiet pie sirds. Skolā tad vēl tiksi cauri, olimpiādē diez vai. Lai arī cik labi un nepārspējami tu to būtu uztaisījis; ne jau to skatās. dry.gif
*

Vinji mekleeja darba praktisko deriigumu. Protams, neatrada. Zinaatniski peetnieciskaa darba taisiishanas jeega skolaas ir iemaaciities ieguut noderiigu infromaaciju. Neviens neveertees nelietderiigus darbus. To tavu darbu tev vajadzeeja refereet uz lapaam divaam un publiceet kaadaa zhurnaalaa, piemeeram, "Zvaigzhnjotaa debess". Vareetu peec tam visiem aciis bakstiit wink.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post Dec 14 2004, 22:36
Post #207

challenger

heh, nu man ZPD faktiski ir vajadzīgs kursa darba kultūras vēsture vietā, nā.. tā vieta kur es stājos, pieprasa tādu, nu un ar tēmas izvēli man jautājumu nebija.
biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Dec 16 2004, 14:45
Post #208

Tennou

Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo". biggrin.gif Un citus nosaukumus sāc rakstīt no animēm.
Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft...
image
+Quote Post
DarkRockslizer
post Dec 16 2004, 19:22
Post #209

Samurai

QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 13:45)
Tu esi skatījies par daudz anime, ja tu, instalējot Windowsu, Company Name raksti "Il Palazzo". biggrin.gif Un citus nosaukumus sāc rakstīt no animēm.
Pēc Excel Sagas noskatīšanās, es paņēmu no turienes nosaukumus un Microsoft vietā sāku rakstīt Acrossoft, Menchisoft, Nabesoft...
*

Wo... kāds ir apjūdzies? Tad ta jaunums! laugh.gif

Es arī tā izdarītos, ja man būtu pašam savs compis. Tikai Inuyashas vietā uz wallpaper man būtu Utena ar Anthy. Romantiskā pozīcijā.

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
+Quote Post
Hikaru
post Dec 16 2004, 20:54
Post #210

Tennou

Tu esi skatījies par daudz anime, ja nevari bez grūtībām parunāt kādu īsu laiku vienā valodā. Principā japāņu valodu mazliet zinu un lielāko daļu angļu valodas iemācījos, lasot subus.
Es kad gribu izrunāt kaut kādu vārdu, atceros to kaut kādā vienā valodā, tad iztulkoju to vēl 2 vai 3 valodās un tad sāku domāt kādā valodā man tas jāsaka. Dažreiz gadās, ka nevaru atcerēties vajadzīgā valodā, tad gan jāsaka tādā kurā atceros.
+Quote Post

35 Pages V « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 21:54