![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Dzonis @ Jan 1 2005, 02:24) Jaunais gads atnāca dzerot dzirkstošo vīnu un šnabi ar zadzerku tā ka nekas labs nav gaidāms... ok es rīt nebūšu runājams -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
...ja laiku saac skaitiit anime seriju garumos un mangu volumees (tb vai! pa shito laiku es jau vareju veselu volumi izlasiit!
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 09:47) Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........ ![]() Hmmmm.... man visas animes patik, bet es par daudz animes neesmu skatijis.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Paskaties piemeeram Oh my mini godess ja patiks tad diagnoze OTAKU!!!!!
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Oh my mini godess - pirmo reizi dzirdu,
![]() bet pameklešu DC vai eMula un noskatišos (garanteju man patiks) ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 09:47) Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........ ![]() QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 16:21) Kā tad īsti ir ar tevi?? ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Jan 17 2005, 17:53) QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 09:47) Tu esi skatiijies par daudz anime ja tagad tu vari skatiities pilniigi jebkuru animi un tev taa liksies superiiga........ ![]() QUOTE(S.U.D @ Jan 17 2005, 16:21) Kā tad īsti ir ar tevi?? ![]() Viss taads debiils garlaiciigs likas un galiigi neskataams ............... ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Adventures of Mini-Goddess ja precīzi...
-------------------- Press any key to continue
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Paaraak daudz animes esi skatiijies ja...
Izejot no maajas tu peekshnji apstaajies. Pagriez tikai saaniski galvu, shkjieleejot sev aiz muguras un sekundi nogaidi vienalga vai kaads ir maajaa vai nav. ![]() Tu vienmeer iezied matus ar fructis vai ko citu lai tew tie staaveetu gaisaa kaa kaadam no DBZ. ![]() Tu nopeerc baltus cimdus un uzziimee uz tiem transmutaacijas rinkji. ![]() Tu esi pierafis runaat ar cilveekiem ar aizveertaam aciim un noliektu galvu. Visbiezhaak aizgriezies prom. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tu skaties pārāk daudz anime, ja....
+ ...tu bļauj virsū ķīmijas učenei par teikumu "Alķīmija bija ķīmijas pagrimums, nevis tās sākums" + ...tu kal plānus kā pievērst pāris pazīstamus cilvēkus pie anime... .__.; (Current status: failure) + ...100% no tā kas tev ir playlistā ielikts ir anime mūzika. + ...tu gribi būt IKDIENAS cosplayers... ._. |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 17:09) Paaraak daudz animes esi skatiijies ja... Izejot no maajas tu peekshnji apstaajies. Pagriez tikai saaniski galvu, shkjieleejot sev aiz muguras un sekundi nogaidi vienalga vai kaads ir maajaa vai nav. ![]() Tu vienmeer iezied matus ar fructis vai ko citu lai tew tie staaveetu gaisaa kaa kaadam no DBZ. ![]() Tu nopeerc baltus cimdus un uzziimee uz tiem transmutaacijas rinkji. ![]() Tu esi pierafis runaat ar cilveekiem ar aizveertaam aciim un noliektu galvu. Visbiezhaak aizgriezies prom. ![]() Sitais ir labs, bet Kikyou ir monstriigi... ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kikyou buutu monstriigi tad, ja vinja nevis gribeetu buut ikdienas cosplayers, bet buutu
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:37 |