![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Par dauds anime nevar būt.
![]() -------------------- |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Tu esi skatiijies par daudz anime ja...
Tu saki, ka par daudz anime newar buut.. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es zinu. Nekaunos to atdzīt
![]() atzīt. ko jums bērni vispār skolās māca? This post has been edited by Outlawz: Jan 26 2005, 18:01 -------------------- |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Tas labi =) .........es gan neesmu...man shkjiet...nepaaraak ...... ok kaut kas pa teemu
Tu esi skatiijies paaraak daudz anime, ja... tew shkjiet, ka daudzas labas filmas wajag paartaisiit anime weidaa, lai taas buutu skataamas.. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 16:47) Tu esi skatiijies paaraak daudz anime, ja... tew shkjiet, ka daudzas labas filmas wajag paartaisiit anime weidaa, lai taas buutu skataamas.. Starp citu, cik man zinaams, ir filmas, kuraam taa dara. Nezin kaapeec liekas, ka ir kaut kaada Lord of the Rings animeetaa versija un veel kaut kaadas filmas. Ja kaads zin siikaak, es tieshaam gribeetu uzzinaat, kas vinjas taisa, un kaapeec! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 26 2005, 18:10) QUOTE(Kyoushu @ Jan 26 2005, 16:47) Tu esi skatiijies paaraak daudz anime, ja... tew shkjiet, ka daudzas labas filmas wajag paartaisiit anime weidaa, lai taas buutu skataamas.. Starp citu, cik man zinaams, ir filmas, kuraam taa dara. Nezin kaapeec liekas, ka ir kaut kaada Lord of the Rings animeetaa versija un veel kaut kaadas filmas. Ja kaads zin siikaak, es tieshaam gribeetu uzzinaat, kas vinjas taisa, un kaapeec! ēs zinu Lorda vaacu mangu........................un tam ir arii veca multene |
Nuin |
![]()
|
To pašu jav grib darīt ar Sin city.No mangas taisa filmu.
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jap jap uzinstaleejot gaamuci Chronicles Of Riddick varam noluureet Preview cronicles or riddick anime
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kyoushu |
![]()
|
Jaa kaut ko par LOTR arii biju dzirdeejis anime weidaa...minimaali man shkjiet.. bet nu nedomaaju..labas filmas ir labas... wienkaarshi dazhreiz anime ir tas, kas naw filmaas.
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Es dzirdeeju ka Blood the last vampire driiz buus filma ( ar aktieriem).......
Un laba filma peec animes ir City Hunter ar Dzekiju Chanu....... |
Nuin |
![]()
|
Derētu uztaisīt Spriggan kā filmu ar Džekiju.
Ghoul |
![]()
|
|
Nuin |
![]()
|
Labi. Ko tu teiksi par Trigun.
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Naruto ar Džekiju galvenajā lomā!
![]() Lai nav offtopic: Tu esi skatījies par daudz anime, ja... jau prāto, kuru aktieri liksi galvenā tēla vietā, ja tiks uzņemta filma... -------------------- Go and die, please.
|
Nuin |
![]()
|
Esmu skatījies par dauds anime
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 08:42 |