![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Nuin @ Jan 27 2005, 16:47) ēsmu redzeejis Vash cosplay un izskatiijaas galiigi garaam ( taapeec nevajag filmu) bet man skolaa viens dzekinjsh kuram melni mati un vinjsh vinjus ka Vash neesa ja buutu blondi tiiraakais Vash bet filmu tikuntaa nevajag. Un ko tur ar Anime nepietiek vai????????? ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Viss OK vienkārši jautāju.
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tu esi skatījies par daudz anime.. ja tu uzrakstīji kaut vienu postu šajā topikā.
Aa..... esmu kārtējo reizi pārskatījies anime. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ak vai, ko tad lai pēc šitā fakta saka par mani? man laika jāiet pakārties, jo pārāk daudz. *sarkasms*
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... ja tu domaas atkaapies 5 soljus atpakalj no Yume, kad uzzini, ka vinja uzskata, ka paaraak daudz anime skatiishanaas ir kaut kas slikts.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
... ja Yume pieiet 5 soļus klāt, uz izsper no tevis kas tevi tā dezinformēja, un brīdī kad tas notiek tu pārvērties čibī formā, un kliedz "Ban-cha-a-an!
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... ja edg savaa chibi formaa meegjina iespert Yumei atpakalj, bet, secinaajis, ka chibi formaa nesanaaks, iekozhas taa kaartiigi Yumes kaajaa (taa, ka pats paliek saaniski, edg kaajas nav pie zemes vairs).
Ko tu domaaji ar ban-chan? Vaardniica neko sakariigu neteica... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Shodien neesu iispashi labiizguleejies ---- reason Kiddy Grade KICKS ....... KAAWAAAAIIIIIIII
P.s. josprojaam eiforijaa apsities ........ anime=drugs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
QUOTE(edg @ Jan 28 2005, 10:42) Gat Backers paskaties sapratīsi momenta. ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
WWWWTTTTFFFF??????????
(looks like a fake to me) -------------------- Geeks rock!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tas jau acīmredzams, ka ir fake!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tu skaties par daudz anime ja....
....tev sasodīti gribās cosplayu.... .___. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Ja tev ir dvd raksteklis un liels kvantums ar dvd diskiem, kuros ir.....ANIME ")
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tu esi skatījies par daudz anime, ja... sāc savu labāko draugu saukt kādā japāņu vārdā!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:29 |