![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Nov 22 2005, 08:09) ![]() ![]() ....Es tā skatos, tur vēl nav piedāvāts tāds spell.... ![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Man gan liekas ka vairak panakumu tev būs, šinī fakultātē
Anime University Faculty of Engineering and Mecha Design http://www.tapanime.com/AnimeFun/Humor/edu/faceng.html ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Nov 22 2005, 17:59) Man gan liekas ka vairak panakumu tev būs, šinī fakultātē Anime University Faculty of Engineering and Mecha Design http://www.tapanime.com/AnimeFun/Humor/edu/faceng.html ![]() Jā, zinu... bet man tomēr gribās uz to citu fakultāti. ![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Es arii gribu Magic fakultaatee! bet nekur nevareeju atrast fizisko dislokaaciju...eh, a es jau cereeju ka tas nav joks...
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es laikam tieshaam esmu par daudz skatiijusies anime...
![]() Shodien braucu tramvajaa un garaam brauca veelviens tramvajs. Un man likaas, ka tur seezj Inuyasha un skataas uz mani. ![]() ![]() Neenee! Nekaada pauze! ![]() -------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 13:58) Es laikam tieshaam esmu par daudz skatiijusies anime... ![]() Shodien braucu tramvajaa un garaam brauca veelviens tramvajs. Un man likaas, ka tur seezj Inuyasha un skataas uz mani. ![]() ![]() Neenee! Nekaada pauze! ![]() Jā, Inuyasha brauca uzēst nūdeles kopā ar mazajiem zaļajiem cilvēciņiem! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Var jau buut... Vinjsh pabrauca garaam tam restoraanam ''Macaroni''
![]() Nopietni. Bet iisteniibaa es saaku smieties tur... Pie sevis -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
atkal Hikaru ar tramvaju braukaajas un cilveekus biedee.......
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Man braucot trolejbusaa rādījās Sasuke - kun's....tas laikam tāpēc, ka vīņš man patika vislabāk...un paldies dievam, ka nesāku bļaut "Sasuke-kun, pagaidi!!!"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Turpinot tramvaju tēmu.
Pirms pāris nedēļām kā jau katru rītu pieceļos un lēnām malkojot tēju pārbaudu kas jauns no animes novilcies un protama lieta lielākoties to visu arī uzreiz noskatos, dažreiz šī cēlā mērķa labad tiek izlaista arī kāda lekcija. ![]() Tātad atpakaļ pie tramvaja, pēc kārtējā šāda rīta iesēžos tramvajā un sāku galvā vēlreiz "skatīties" no rīta redzēto un tākā redzēju vairākas sērijas tad arī pagāja savs laiks kamēr es tās velreiz "pārcilāju", rēķinot pieturu izteiksmē tās bija 6 pieturas tālāk nekā man vajadzēja. Kopš tās dienas braucot tramvajos es nositu laiku skatoties kā vecās tantes ēd ārā no sēžamvietām pankus u.c. vismaz tā man nezūd saikne ar realitāti ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Par daudz ja...... rodas vēlme pagriezties un nolamaties aizkadrā.
P.s Ir tā gadijies, par laimi nav tā darīts -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
a es laikam pa daudz seezhu ieksh otaku.lv: shodien es darbaa hentai-foxy redzeeju... ak nee, taa nebija vinja... izlikaas... fuh
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
W00t! te esu es un Ginji..
tu ej pa ielu... ieraugi sakjeepaajumu/saskraapeejmu/kriceleejumu un galiigi non-anime to normal human... bet tu uzreiz bljauj blakusstaaveetaajam ausii ''EU, ES TE REDZU ANIME SEJU, RE, RE, TU AR REDZI???'' -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
..skatoties uz maakonjiem ieraugi aininju no kaadas anime!
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |