![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Tu esi par daudz skatiijies anime ja... saac lasiit visus iespeejamos titrus pat vienkaarshi skatoties lativjas televiiziju (parasti tie ir titri no latvieshu uz krievu valodu un otraadaak). Ietekme no animeem. XD
-------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tu esi par daudz skatījies anime, ja katru dienu vismaz pāris reizes kaut kur redzi cilvēkus, kurps atpazīsti savus mīļākos anime varoņus
Ja sāc meklēt kādu, kas līdzinās tavam mīļākajam anime varonim Ja jūties īgns, kad ilgu laiku neesi redzējusi nevienu anime Ja Tev galvā visu laiku skan anime osti un tu tos pilnīgi nemanot sāc dungot pie sevis Ja Tu pat skolotājiem saki sacīt kaut ko japāniski, labi apzinoties, ka neviens neko nesaprot Ja jebkura dziesmas melodija tev uzreiz liek atcerēties par kādu no animēm, lai gan šī dziesma nemaz nav saistīta ar anime pagaidām vairāk izdomāt nevaru... ![]() Bet vispār es te palasīju- man jau daudzi no raksturojumiem piemīt... ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ja, ar merkji paartrakt nonstopaa skatiities animi tu saac speeleet kaadu MMO... nonstopaa.
-------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ May 2 2006, 19:01) Tu esi par daudz skatiijies anime ja... saac lasiit visus iespeejamos titrus pat vienkaarshi skatoties lativjas televiiziju (parasti tie ir titri no latvieshu uz krievu valodu un otraadaak). Ietekme no animeem. XD Es jau no laika gala neesu speejis attureeties lasiit titrus, taakaa es perfekti saprotu i Latvju i Krivu valodas, tad skatoties kaadu filmu/seriaalu es i klausos i lasu...nu nevaru nelasiit...tikai ja ar melno liimlenti aizliime ciet ekraana apakshu...VO! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Если ты в любом разговоре с друзьями приводиш шутки и примеры из недавно прочитаной манги или просмотреного анимэ! (THE WORST)
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
...ja tu sāc noniecināt visus mūsu letiņu puišus un sāc meklēt puisi, kurš būtu līdzīgs kyou, yuki, u.c. tēliem no fruits basket, da vai no jebkuras animes
...ja tu sāc siekaloties ikreiz, kad ieraugi smuku anime džeku, un tevī sāk rosīties fantāzijas. p.s. šitas nav pēc pieredzes, esmu vēl skaidrā prātā... dažiem vnk nepaveicās... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
...vairs neskaties televīzoru tikai tāpēc,ka tur nerāda anime,
...nepārtraukti skaties anime pa TV pat tad,ja zini,ka jaunu neko nerādīs, ...nevari koncentrēties skolā/darbā,ja zini,ka neviens nav ieslēdzis datoru,lai lādētos anime,kurus Tu vakarā varētu noskatīties, ...esi īgns,jo zini,ka tevi gaida vesela kaudze ar anime,kurus nepaspēj noskatīties tikai tāpēc,ka Tevi velk ciemos pie radiem, ...atkarība no anmie ir vēl lielāka,nekā taviem vecākiem no kafijas(protams tikai tiem,kuriem vecāki dzer kafiju) ...sapņo tikai par anime, ...Tev kāds draud,bet Tu runā pretī,jo domā,ka tev tulīt parādīsies karatē spēks un pieveiksi viņu viens un divi tas tā,apmēram par mani ![]() P.S. ne pa tēmu,bet pamanīju šur tur rakstus par kursoriem.Gribēju paprasīt,kur viņus var dabūt?Nu,vismaz tā,lai ATKAL nedabūtu kādu vīrusu tā dēļ! Es atvainojos,par P.S,neņemiet ļaunā This post has been edited by Rika: Jan 17 2007, 18:03 -------------------- даже добро делал всем на зло
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
...Ja tu vācu valodas stundā sāk runāt japāniski un atjēdzies tikai tad, kad skolotāja sāk apšaubīt tavu veselo saprātu.
@Rika: Vīrusus var dabūt arī velkot, piemēram, to pašu anime. Ielīdu kaut kādā fansub saitā, un kad atjēdzos, dators jau līdz augšai pilns ar visādiem sūdiem. Varu ieteikt tikai dabūt labu antivīrusu, lai nav pēc tam pašam jādzēš viss tas ārā. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Tu esi paarskatiijies anime,ja...
Ja tu saki bet un ko japaanju valodaa. Saac klaniities, Izteelojeis sevi anime veidaa, Ja tu centies atteelot anime seriaalu personaazhu shokeetaas sejas Un ja tu saac fanot un cieniit sava veida anime! Un ja tu saac ziimeet anime! |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
khm. laikam tad,kad attopies,ka draugi saka, ka patieshaam laikam baigi aizraavies esi ar shito,jo... nepaartraukti sarunaa iemet kko par nesen noskatiito animi.
un BAAAC, es domaaju,ka man taa nebuus,bet...jaa,transformaacija notiek arii ar mani.labi,ka attieksme no draugu puses gan ir visai pozitiiva ("pagaidaam jau veel ir interesanti","eu,varbuut atsuutiisi man arii?"), bet tas saak biedeet mani pashu... jo tas vnk notiek....un es to iisti nevaru kontroleet! ... aaah! *seezh uz zemes,celjgalus aptveerusi ar rokaam,shuupojas un nepaartraukti chukst : taa nav,taa nav,nekas jau nenotiek..* XD manas paarveertiibas paziimes: *ar braali sarunaas tiek lietoti visi zinaamie japaanju valodas izteicieni *shie izteicieni tiek lietoti sarunaas arii ar citiem cilveekiem,kuri ne vaarda nesaprot *daudz laika tiek pavadiits gaidot,kameer ielaadeesies kaarteejaa anime seerija *sapnjos paraadaas anime varonji un dazhaadi diivaini notikumi (piemeeram,nepaarvarama veelme noskauidrot siilus, kas ljautu transformeeties par juurascuucinju) *draudzenes zvana,lai uzzinaatu,kad varees naakt noskatiities kaarteejo shonen-ai anime *peedeejaa laikaa klausiitaa muuzika vieniigi japaanju valodaa .. aaah.tas patieshaam ir biedeejoshi.varbuut saaksies briivaliks,paaries... cerams... -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Omg, man sāk likties, ka man jau nu ir nopietni daudz, par daudz anime
![]() ![]() Tev ir nopietni par daudz anime, ja ieraugot tumši zilu/baltu mocu pirmais, kas tev iešaujas prātā ir Sasuke-kun!!(pilnīgi nopietni, man brīvdienāš bija tieši tāds gadījums) Tu esi gatavs youtube skatities anime kura katra sērija ir sadalīta trijās daļās, youtube tev jūdzas nost , tāpec anime vislaik iesprūst, bet tuu vienalga esi gatavs gaidīt 30 minūtes kamēr kompis izmals cauri un tu varēsi ar atkārtojumu noskatīties tas deviņas minutes, tai anime nav subtitru, viss jāpāniski un tu 80% nesaproti, bet pat ņemot vērā visus šos apstākļus joprojām esi nesatricināmi laimīgs, ka ir vispār radusies iespēja noskatīties. (nju gluži mana situācija) ![]() tu esi neizsakāmi laimīgs, ja kaut visņūģīkākais anime varonis ir nosaukts tavā vārdā. vari pavadīt astoņas stundas lasot pilnīgi garām fanficu, jo tajā ir tava mīlākā varoņa labs apraksts. sāc ikdienā izmantot sava mīļākā anime varoņa leksiku. tev liekas pilnīgi nesaprotami kā kāds var nezināt kas ir shonen-ai, yaoi, yuri, echi utt. kopsavilkums:esmu pilnīgi un naturāli slima, viss ko uzrakstīju atiecas arī uz mani, vienvārdsakot, jāiet ārstēties ![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
pārāk daudz anime,ja, soļojot pa putekļainu ceļu agrā, saulainā rītā, pēc mežonīga skolasbeigu pasākuma, galvā nepārtraukti skan kaut kāda naruto dziesma. un tevi tas vairs nepārsteidz.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man sapņi sāk rādīties, anime stilā zīmēti..
![]() Bet tas nemaz nav tik slikti... ![]() ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, man arii vienreiz bija sapnis anime stilaa. Tiiri inchiigi
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:22 |