IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

35 Pages V « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tu esi skatijies par daudz anime ja....
NOAR
post Jun 13 2006, 21:58
Post #391

Samurai

Group: Chuunin
From: Latvia

Tu redzi sapni ar anime personāžiem, no kuriem viens ir dīvains Inujasha un Hazumu apvienojums (Inujasha kā meitene).

sad.gif Ar mani tā notika sad.gif
(kā ko tādu var izdomāt)

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sushi
post Jun 13 2006, 21:59
Post #392

Tennou

From: Somewhere I belong?

Edg, edg!!!! PAstāsti, ja vien tas nav nekas pārāk personīgs vai perverss!! biggrin.gif smile.gif

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post Jun 13 2006, 22:57
Post #393

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

edg!!! pastaasti, IT IIPASHI, ja tas ir kkas personiigs vai perverss!!! tongue.gif

--------------------
+Quote Post
edg
post Jun 14 2006, 01:02
Post #394

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii smile.gif)

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sushi
post Jun 14 2006, 01:19
Post #395

Tennou

Eeeu.. super. Bet redzēt sapnī animi ir riktīgi labais. Sushi garantē! biggrin.gif
Vai arī tad, ja redz maldīgu pareģojumu par kādu animi. Tā man arī gadījās. smile.gif

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Jun 14 2006, 09:04
Post #396

Kami-sama

Lol, pagaišnedēļ pēc 25 pēdējo Shaman King sēriju noskatīšanās es pa sapņiem kādus trīs citus nobeigumus tai animei redzēju. :S
+Quote Post
edg
post Jun 14 2006, 12:21
Post #397

limpene grauž aknas

He, es tieshaam shonakt sapnjoju! Bet ne anime... tongue.gif Viena dalja no sapnja ir pieziimeeshanas veerta. Mees skatiijaamies kolektiivi mangu (aha! biggrin.gif). Un es ar to domaaju lielo ekraanu! Nav skaidrs, kas tur bija, bet kaadi 10 purni. Un taa manga garshoja peec sci-fi (es sci-fi mangas VISPAAR nelasu). Es biju uzlicis kaut kaadu volumi, pats neatcereejos kuru. Un, kad ETM man prasiija, kas par volumi, es vinjam saku, ka laikam 15. Bet vinjsh njem atrod, ka taa ir 12 un tad lamaa mani, ka tur nevarot buut parodijas elementu, jo 12-13 volumee tiekot visi nosleepumi nopietnie izstaastiiti (wtf?). Veel skaidrs ir tas, ka mees braucaam uz Poliju (Lietuva laikam par tuvu laugh.gif), bet ar busu, un bija profesionaals shoferis. Tas shoferis teica, lai izguljoties, bet, nee, ETM ar Innocent (kas tas taads?) pusi nakts speeleeja Torque (es pirmo reizi muuzhaa dzirdu par taadu speeli, bet google saka, ka tas kaut kaads 3d game engine), un peec tam otru pusi to Torque speeli speeleeja Innocent un... neatceros kas veel. Sapnis vispaar bija daudz garaaks, bet taa pirmaa dalja nebija ar anime saistiita, taa kaa velk smagi uz offtopic. Man liekas, ka Sushi sen atpakalj paviideeja sapnii - kaa iipashniece normaalam kompim, ko vienkaarshi atstaat celjmalaa (kaapeec taa dariiji?). Un tas, ka redzu foruma daliibniekus sapnjos, nav laba ziime biggrin.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post Jun 14 2006, 12:27
Post #398

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Edg, tu esi smagi slims ._O

Mans variants par teemu: Ja tu izdomaa uz gadu aizbraukt uz Japaanu, jo tajos anime, ko esi redzeejis, viss tik labi, tik forshi...
+Quote Post
+Chibi+
post Jun 14 2006, 13:04
Post #399

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

tas gan nav pa tasino anme related, bet es pieteicos mācībām Francijām galvenokārt tādēļ, ka Francija ir Eiropas lielākais mangu patērētājs, hahah. Es jau redzu, kā es neēdu, bet visu naudu tērēju mangās.................... laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Jun 14 2006, 13:05
Post #400

Tennou

QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 12:21)
Man liekas, ka Sushi sen atpakalj paviideeja sapnii - kaa iipashniece normaalam kompim, ko vienkaarshi atstaat celjmalaa (kaapeec taa dariiji?).
*

hahaha, labais! laugh.gif Atstāt kompi ceļmalā laikam būs man jauna nodarbošanās! laugh.gif
Es atceros, kad Lastrguru redzēju sapnī. Vispār ir gadījies. Nja, otaku mūs padara jokainus.. biggrin.gif Bet ir labi, man patīk sapņot anime stilā un nav nekas pretī redzēt kādu otakieti!

Un vēl, man visu laiku skan galvā kautkādas frāzes no animēm. Piemēram, no Chobits: Shimbo... Shimbooo laugh.gif

Bet man negribās ārstēt ārā otaku no sevis! biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Yume
post Jun 15 2006, 20:06
Post #401

challenger

QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 00:02)
Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii smile.gif)
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Un bieži tu sapņo par ETM?
Nāk prātā rindas no dzejolīša Страшный сон Тсузуки.

..Наверно это чтото значит,
раз снитса мне один яой..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Jun 15 2006, 20:42
Post #402

limpene grauž aknas

Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi... respektiivi, visas slimaas meitenes. Bet pagadi, buus labaak! Es vienreiz sapnii redzeeju arii vilku - taatad esmu konkreets zoofiils! Uj, veel vairaak - man sapnjos raadiijushies ir arii koka dobumi, tanki (zini, tankiem ir stobri...) un mirushi cilveeki (omg, omfg111)!

--------------------
+Quote Post
Kaede
post Jun 16 2006, 00:41
Post #403

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Tu skaties par daudz anime, ja esi sācis klausīties popsīgos anime ostus, bet agrāk klausījies tikai metālu un necieti popu

ja tu ej pa ielu un viss, par ko tu vari domāt ir tikai tavs mīļākais tēls

Ja dusmojies par to, ka uz pasaules nav tāda cilvēka kā tavs mīļākais tēls.

Ja tavs mobīlais ir pils anime bildēm un melodijām

biju izdomājusi vairāk, bet nu neatceros

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Lust
post Jun 16 2006, 01:23
Post #404

Samurai

ja tu atrodies shajaa topikaa

--------------------
yokubou
+Quote Post
Pakkun
post Jun 16 2006, 13:01
Post #405

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

..ja tu reec par visiem shiteim piemeeriem un domaa, ka tev jau nu tik traki nav. vai arii domaa, ka visiem shiteiem tas veel ir vieglaa formaa biggrin.gif

--------------------
+Quote Post

35 Pages V « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 11:35