![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Tu redzi sapni ar anime personāžiem, no kuriem viens ir dīvains Inujasha un Hazumu apvienojums (Inujasha kā meitene).
![]() ![]() (kā ko tādu var izdomāt) -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Edg, edg!!!! PAstāsti, ja vien tas nav nekas pārāk personīgs vai perverss!!
![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
edg!!! pastaasti, IT IIPASHI, ja tas ir kkas personiigs vai perverss!!!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Eeeu.. super. Bet redzēt sapnī animi ir riktīgi labais. Sushi garantē!
![]() Vai arī tad, ja redz maldīgu pareģojumu par kādu animi. Tā man arī gadījās. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, pagaišnedēļ pēc 25 pēdējo Shaman King sēriju noskatīšanās es pa sapņiem kādus trīs citus nobeigumus tai animei redzēju. :S
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
He, es tieshaam shonakt sapnjoju! Bet ne anime...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Edg, tu esi smagi slims ._O
Mans variants par teemu: Ja tu izdomaa uz gadu aizbraukt uz Japaanu, jo tajos anime, ko esi redzeejis, viss tik labi, tik forshi... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
tas gan nav pa tasino anme related, bet es pieteicos mācībām Francijām galvenokārt tādēļ, ka Francija ir Eiropas lielākais mangu patērētājs, hahah. Es jau redzu, kā es neēdu, bet visu naudu tērēju mangās....................
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 12:21) Man liekas, ka Sushi sen atpakalj paviideeja sapnii - kaa iipashniece normaalam kompim, ko vienkaarshi atstaat celjmalaa (kaapeec taa dariiji?). hahaha, labais! ![]() ![]() Es atceros, kad Lastrguru redzēju sapnī. Vispār ir gadījies. Nja, otaku mūs padara jokainus.. ![]() Un vēl, man visu laiku skan galvā kautkādas frāzes no animēm. Piemēram, no Chobits: Shimbo... Shimbooo ![]() Bet man negribās ārstēt ārā otaku no sevis! ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 14 2006, 00:02) Tas bija baigi sen... Atminja man saka, ka tas nebija ne perverss, ne personisks (es tur vispaar nebiju iespeejams). Man praataa ir blaavas viizijas no skaistaam anime bildeem pashsafantazeetaam, taapeec, shkjiet, ka tas bija vairaak kaa iiss fragments, kam pat nebija sizhets - vienkaarshi skaistas kustiigas bildes. Bet no otras puses, tas bija tik sen, ka es, varbuut, tagad speeju atcereeties tikai pashu skaistaako, bet reaali tur bija daudz vairaak. Vajag njemt veeraa, ka sapni no riita atceros biezhaakais reizi meenesii. (pagaashreiz, kad shitaa pateicu, redzeeju uzreiz sapni tajaa naktii ![]() ![]() ![]() ![]() Un bieži tu sapņo par ETM? Nāk prātā rindas no dzejolīša Страшный сон Тсузуки. ..Наверно это чтото значит, раз снитса мне один яой.. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi... respektiivi, visas slimaas meitenes. Bet pagadi, buus labaak! Es vienreiz sapnii redzeeju arii vilku - taatad esmu konkreets zoofiils! Uj, veel vairaak - man sapnjos raadiijushies ir arii koka dobumi, tanki (zini, tankiem ir stobri...) un mirushi cilveeki (omg, omfg111)!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tu skaties par daudz anime, ja esi sācis klausīties popsīgos anime ostus, bet agrāk klausījies tikai metālu un necieti popu
ja tu ej pa ielu un viss, par ko tu vari domāt ir tikai tavs mīļākais tēls Ja dusmojies par to, ka uz pasaules nav tāda cilvēka kā tavs mīļākais tēls. Ja tavs mobīlais ir pils anime bildēm un melodijām biju izdomājusi vairāk, bet nu neatceros -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
ja tu atrodies shajaa topikaa
-------------------- yokubou
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
..ja tu reec par visiem shiteim piemeeriem un domaa, ka tev jau nu tik traki nav. vai arii domaa, ka visiem shiteiem tas veel ir vieglaa formaa
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |