![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 15 2006, 19:42) Nu kaut ko taadu var tikai Yume izdomaat... vai Lija... vai Chibi... respektiivi, visas slimaas meitenes. Bet pagadi, buus labaak! Es vienreiz sapnii redzeeju arii vilku - taatad esmu konkreets zoofiils! Uj, veel vairaak - man sapnjos raadiijushies ir arii koka dobumi, tanki (zini, tankiem ir stobri...) un mirushi cilveeki (omg, omfg111)! Tu Freidu lasīji?Ne? Tad labāk arī nelasi! Freids tev teiktu, ka tanki ko tu redzēji sapnī ir slēpta vēlēšanās *atvainojiet par izteicienu* beigt. Koki, ir seksuālā neapmieinātība. Bet mirušie cilvēki ir bailes no ignorances. *Psiholoģijas stundas nv gājušas man par labu, atvainojos tiem, ko tas traumēja* -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man labaak patiik zem mirushajiem "I see dead people" © Scary Movie zaales iespaidaa ;>
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Freids seksuaalus motiivus saskatiis arii kurpju shnjores sasieshanaa. Tar purns ir apkaunojums visai psihoanaliizei. Savas nenormaalaas seksuaalaas tieksmes piedeeveeja visiem cilveekiem, gjeneralizeejot kaa vispaarpastastaavoshu psihologjisku veelmju-rezultaatu virkni.
Pie tam, taada sapnju skaidroshana, kaadu tu piedaavaa, varbuut darbojaas seno cilshu laikaa, kur cilveeki sapnjos redzeeja, piemeeram, gaili vai zosi (iz latvju pasakaam), bet normaals muusdienu cilveeks, shajaa gadiijumaa mani ieskaitot, sapnjos redz daudz lietu, kuras vieno saistiits saturs. Taa kaa visdriizaak man nav seksuaalas tieksmes uz Sushi, ETM un aitaam, bet gan shie cilveeki man saistaas ar objektiem, ko redzeeju pirms tam un situaacijaam, kuraas shos ieliku (jaa, es sapnii vienmeer vispirms redzu darbiibu, un tikai peec tam (ja vispaar) taas dariitaajus). Respektiivi, kaa var just, man nepatiik Freida darbi, un es smejos par visiem, kas tos uztver bez asas kritikas. Viena lieta ir maaciities psihologjiju, bet cita speet analizeet, cik un kas ir ticamaak un jeedziigaak. Mana pieredze ar psihologjeem neko spozhu nesaka par to, cik kritiska tur ir cilveeku uztvere. Taapat jebkaada veida sapnju skaidroshanu izraujot objektus no vidus, es uzskatu par idiotismu, jo tam nav logjiska pamata. Yume, es par tevi biju labaakaas domaas. P.S. Jaa, es shodien esmu kashkjiigs, jo bija suudiiga diena, vakarinjas nav iisti sagremojushaas, un sesija, sesija! Ja gribi, luudzu, izkasies ar mani peec patikas peec sesijas, bet taas laikaa man viss izskataas peec uzbrukuma, riebekliibaam un cilveeku idiotisma. Kur ir mans glaabeejs, Genshiken, shinii semestrii? ... This post has been edited by lastguru: Jun 16 2006, 23:19 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu te tā tikai no personiskās pieredzes :
* Bērnībā anime mīļākie tēli tika realizēti papīra lellītēs * Aizejot ciemos pie kāda neanime tendēta cilvēka no šoka,ka uz viņa pc nekas ar anime saistīts nav atrodams sāc zīmēt kaut ko uz paint anime stilā vai arī vēlīgi novelc viņam kādu animi.Lai tak cilvēks beidzot sāk redzēt dzīves aptieso jēgu. * Noskatoties kādu animi citreiz pārņem piecminūšu depresija,kas mijas ar izsaucieniem-kāpēc dzīvē tā nenotiek ;( Bet tad atkal ienrsti jaunas animes burvīgās aizmirstības apskāvienos ![]() Dzīve ir skaista,ja pa klikšķim ir anime ^^ v |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Dead Star @ Jun 17 2006, 12:42) Nu te tā tikai no personiskās pieredzes : * Bērnībā anime mīļākie tēli tika realizēti papīra lellītēs * Aizejot ciemos pie kāda neanime tendēta cilvēka no šoka,ka uz viņa pc nekas ar anime saistīts nav atrodams sāc zīmēt kaut ko uz paint anime stilā vai arī vēlīgi novelc viņam kādu animi.Lai tak cilvēks beidzot sāk redzēt dzīves aptieso jēgu. * Noskatoties kādu animi citreiz pārņem piecminūšu depresija,kas mijas ar izsaucieniem-kāpēc dzīvē tā nenotiek ;( Bet tad atkal ienrsti jaunas animes burvīgās aizmirstības apskāvienos ![]() Dzīve ir skaista,ja pa klikšķim ir anime ^^ v Es nevienam no šiem punktiem nevaru nepiekrist! ![]() Man vēl viena no lellītēm kkur mapē, dziļumos stāv. Ehhh.. sweet anime.. (-.-) -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 17 2006, 13:16) Zinaamas lietas... Es tikai parasti uzlieku kaadam peec datora saveshanas kaartiibaa Anime desktopu un maajas lapu ielieku kaadu AMV saiti, kaa masku kur dabuut forshu muuzikas video... ![]() Mjā .. es vēl klāt pielieku kādu winamp skinu saistībā ar animi..Un vakar notika brīnums..aizgāju lūk pie tāda cilvēka ciemos .. uzliku dc pareizos hubus,userus norādīju..un vēlāk izrādījās,ka draudzne visu nakti ir atskatījusies Fullmetal Alchemist ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja tev jauta: "Ka tev iet?" Un tu atbild: "Vakar skatijos Sousei no Aquarion!!!"
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
..saac ziimeet mangu...
...sapņos raadaas neeksisteejoša, satriecoši interesanta anime... ...trolējbusā sāc dziedaat japāņu valodaa... ...uzskati, ka biezpiens (zvaigždute) tavā šķīvī atgaadina hamtaro... ...saac uzvesties kaa hamtaro... ...nopeerc hamtaro pidžamu...(kura protams tev ir paaris izmeerus pa mazu)... ...bet tikuntaa to velc... ....ja tavas sienas ir apziimeetas ar anime meiteneem....(dažas ir ecchi)... -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:42) ....ja tavas sienas ir apziimeetas ar anime meiteneem....(dažas ir ecchi)... tikai dazhas? ![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
turpinaashu peedeejo postu teemu ..
ja tavs beernu daarza vecuma beerns saak prasiit kas ir ecchi, hentai, loli, shota, tentacles, yaoi ;> |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 18 2006, 23:50) QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:42) ....ja tavas sienas ir apziimeetas ar anime meiteneem....(dažas ir ecchi)... tikai dazhas? ![]() ![]() Ieveero, ka Tigra2 ir meitene! ... ja tu sesijas laikaa skaties Beck, atstaajot nokaveetos darbus uz izaicinoshi iisu terminju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 19 2006, 00:27) Ieliec "skatīties Beck" vietā jele kādu ar mācībām vai algotu darbu nesaistītu nodarbi un būs tas pats. Un šo lietu praktizē 99,9% cilvēku. Ja kāds teiks ka viņam tā nav tad es savukārt apgalvošu, ka viņš nav tiesīgs saukties par cilvēku, jo viņam nepiemīt pati būtiskākā cilvēku raksturojošā īpašība uzpēdējobrīdiatlicība. This post has been edited by ShinChan: Jun 19 2006, 16:19 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
Manaa gadiijumaa tas ir vairaak - uzmazlietparveelubriidiatliciiba.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 19 2006, 15:25) Ja šī īpašība būtu noteicoša maksimuma sasniegšanai kādā specialitātē es neapšaubāmi būtu vadošo desmit nozares speciālistu vidū pasaulē. Dzīve tomēr ir netaisna.. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 15 2006, 19:42) ES nekad skaļi neizsaku yaoi-iskās piezīmes. Pluss, drīz tās divas nodevējas aizbrauks un es arī aizbraukšu, un beidzot LV būs atbrīvota no besīgā yaoi-centred bariņa, un beidzot (uz 4 mēnešiem), uzplaiksnīs hentai paradīzīte. Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:36 |