![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Uz kurieni tad vinjas?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pietiekami tālu un uz pietiekami ilgi. Like, for ever.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 17:14) QUOTE(edg @ Jun 15 2006, 19:42) ES nekad skaļi neizsaku yaoi-iskās piezīmes. Pluss, drīz tās divas nodevējas aizbrauks un es arī aizbraukšu, un beidzot LV būs atbrīvota no besīgā yaoi-centred bariņa, un beidzot (uz 4 mēnešiem), uzplaiksnīs hentai paradīzīte. Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom. HENTAI FTW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tu esi par daudz skatījies anime -
.......ja iesitot ar āmuru kādam domā, ka viņš izdzīvos! .......ja mēģini izšķobīt seju tā, lai varētu attēlot savu mīļāko čaru! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 16:14) Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom. gan parādīsies jauna paaudze... ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 20 2006, 23:54) QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 16:14) Bet pēc tam jau es viena pati baigi daudz nespēšu, so freedom, freedom, freedom. gan parādīsies jauna paaudze... :lol: JAU ir jaunā paaudze. :) Un nē, es pie tās jaunās paaudzes nepiederu (man pārgāja), bet dažas otakietes, kuras pazīstu... ^^ |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nezin, nezin, tik kārtīgus yaoi fans ar flashlight dineas laikā neatradīsi...
-------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
*ja pagalmā pēkšņi izdzirdi kādu iesaucamies neesan O_o .. un tikai pēc laba brīža attopies,ka tika bļauts nevis neesan,bet gan Viikaa vai kas tādā garā
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Esi anime Freaks ja - - - -> Pēkšņi uzzini ka ir tāda anime Fulmetal Alchemist, kuru visi jau redzējuši. Nolādē visas sērijas arī filmu un kopsavilkumu, noskaties visu vienlaikus un pēc tam negribi dzēst ārā, lai atbrīvotu datorā vietu citām filmām....... (Esi sitis plaukstas tāpat kā ED's.) Personīga pieredze
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
QUOTE(Erik4xp @ Jul 3 2006, 10:13) Esi anime Freaks ja - - - -> Pēkšņi uzzini ka ir tāda anime Fulmetal Alchemist, kuru visi jau redzējuši. Nolādē visas sērijas arī filmu un kopsavilkumu, noskaties visu vienlaikus un pēc tam negribi dzēst ārā, lai atbrīvotu datorā vietu citām filmām....... (Esi sitis plaukstas tāpat kā ED's.) Personīga pieredze ![]() Mazliet izklausaas peec manis. -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tu esi apsēsts ar anime, ja tikai to vien dari kā anime OST klausies un sāc ar to aplipināt arī citus.
-------------------- Go and die, please.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ja vienkārši klausoties kādu dziesmām ,tā automātiski asociējas ar kādu konkrētu AMV .. tad sēdi kausies un domā .. ooo šajā brīdī amv tas un tas darīja to un to
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man gan būtu tā, ka, ja es klausos kādu dziesmu, kam AMV neesmu redzējusi , es iedomājos, kurš, kādas animes brīdis tur ļoti labi iederētos..
Kā arī gadās parastas savas dzīves situācijas iedomāties kādā animē. -------------------- |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
*Tu esi par daudz skatijies ANIME ja tu ejot gulet un izsleedzot datoru domaa pie sevi ka dievs ir noladeets ka liek iet guleet un neredzeet kaarteejo SUKI PUKi sēriju...
![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Dead Star @ Jul 4 2006, 22:52) Ja vienkārši klausoties kādu dziesmām ,tā automātiski asociējas ar kādu konkrētu AMV .. tad sēdi kausies un domā .. ooo šajā brīdī amv tas un tas darīja to un to Tas mēdz ar notikt ja ir mēģinājis kaut reizi pats sataisīt ko tadu... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:56 |