![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 5 2006, 22:51) Jā, tieši tā! ![]() Un vēl.. latviešu vārdi sāk jau rādīties un saistīties ar japāņu vārdiem, piem tas pats ''neko no'' vai piemēram ''kuri no'' utt... ![]() ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
manuprāt tu esi pārskatījies par daudz anime, ja ieejot tumšā istabā tev bail ka no kāda stūra izlēks hollows
![]() (personīga pieredze, tā gadās kad 3 no rīta skatās bleach) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
savukart man liekas ka Tu esi skatijies parak daudz anime tada gadijuma, kad katru 2-to dienu raksti foruma par to cik tu esi liels anime friks.kadus vardinus es samacijies un kadus izteicienus lieto no sava milaka seriala. un visiem tas tik briesmigi intrese un nevar sagaidit ritdienu kad vel kads ierkstis par to ka uz ielas ieraudzijis puisiti kas izskatijas pec Yu-Gi-Oh
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ha, kā te viens paņirgājas...
![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Omg!!(latv.val)
hehe!Ja klausies vineu un to pashu dziesmu kaadas 5 reizes no vietas! Ja ir sagribeejies runaat angliski! Ja trenneejies maajaas kjip dejot lai diseniitees neizgaastos... Tais jaunus albumus ar kkaadaam novecojushaam dziesmaam kas tev tuvas sirdij! Ja esi atveeris sev jaunu maajaslapu kuraa lielaakaa dalja buus anime graphix! Ja seedi paraleeli neopetos un iepeercies kaa nerunaajot par savu np pelniishanu! Ja tev viss kriit uz nerviem un negribi ne arvienu no riitiem runaat! Ja esi pusdevinjos aizmidzis un trijos naktii izsleedz kompi!Ja tagad skaties RoseRed pa tv3! Ja tagad miili anime no visas sirds un meklee beediigas,skaistas anime picas! (es animi neesmu skatiijusies kaadu pusgadu un es to visu ieprieksh mineeto daru!!vaacks!!Nu varbutu mans rakstiitais nav arii jaauztver kad esi vnkaarshi paarskatiijies animi!) |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Anime ir par daudz ja tu trīs stundas no vietas klausies kādas animes sākumdziesmu * bēdīga pieredze es pašlaik to daru
![]() This post has been edited by lilion: Jul 14 2006, 15:18 -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
via tiesam neviens vairs nav radošs un orginals? jo pedejie posti gandriz vienadi. ja visi klausas vienu dziesmu vai vesalu albumu vai tiesam tas visulaiku jatkarto a ar viņiem ir tapat? un protams neaizmirst beigas pielikt * no paša pieredzes * nez no ka cita to varetu nemt
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pievienojos. Vareetu vairaak piedomaat pie taa, ko raksta, jo lielaakaa dalja no peedeejaa laikaa te rakstiitaa vai nu ir atkaartoshanaas vai nemaz nav nekas diivains. Ljaudis, ja nezinaat, ko noziimee paarskatiities anime, tad neko arii nesakiet. Nee, tas nav skatiities omg ogm visu nakti vai saac lietot japaanju vaardus ikdienaa. Taadai faazei mees daudzi izejam cauri un tas ir pilniigi normaali/pierasti/nekasiipashs. Ja juus kaut ko te rakstaat, tad padomaajiet, vai vairaakums par to nepadomaas: "Emm.. nu un tad?" Un veel, padomaajiet, vai tas, ko rakstaat, tieshaam ir saistiits ar anime paarskatiishanos (diseniites dejot wtf).
Peedeejais origjinaalais un tieshaam par anime paarskatiishanos liecinoshais fakts bija sheit: http://otaku.lv/index.php?showtopic=211&vi...indpost&p=86524 Un iesaku arii ieprieksheejos divus paarlasiit! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Nu tu jau esi paarskatiijies par daudz animi ja esi redzeejis kaut vienu jebkura veida jebkura teela un taa taalaak anime seeriju!
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
tu esi pārskatījies par daudz anime ja redzi yaoi sapņus par Ed' un Chrono o.ō
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tu esi pārskatījies par daudz anime ja redzi yaoi sapņus par Ed' un Chrono o.ō Domā tādus te daudzi redz?XD Tu esi pārskatījies par daudz anime ja tev šajā topicā neko jaunu vairs neizdodas uzrakstīt, jo visi jau paguvuši uzrakstīt visus tavus ''anime apsēstības'' sindromus. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
rezumeejot vairaak reiz sheit saakushos paviideet postus, "tas viss jau ir bijis"
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bet to ir veerts atkaartot.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:56 |