IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

35 Pages V « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tu esi skatijies par daudz anime ja....
Sigfa
post Aug 1 2006, 17:08
Post #451

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Turpinot Spamu peedeejos postos, jaasaka, ka arii shis forums ir gatavs paarnjemt aarzemju forumu tieksmi postos nodot zinjojumu ar bildi (kaa church), un ja jau mees te baudam spamu, tad reku viens kaartiigs gots ar beztolciigu tekstu, bilde izcelta no BU foruma-

IPB Image

Ljaujiet man piemineet, ka fakts ir taads, ka tu esi skatiijies par daudz anime ja tu seedi shajaa forumaa un pietam lasi topiku par anime paarskatiishanaas simptomiem.

This post has been edited by Sigfa: Aug 1 2006, 17:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lastguru
post Aug 1 2006, 17:17
Post #452

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

tad jau, Sigfa, tu arii esi paarskatiijies anime biggrin.gif

klau, beidzam spamu, man jau nagi niez padzeest sheit peedeejos postus...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Tomoko
post Aug 29 2006, 16:48
Post #453

Shishaku

Group: Chuunin

Tu esi pārskatījies Anime, ja Tev pasliktinās redze. Easy, isn't it?
+Quote Post
NOAR
post Aug 31 2006, 18:45
Post #454

Samurai

From: Latvia

Vajag ko jaunu?
Pamēģināsim...

Tu esi pārskatījies anime, ja katru reizi, kad redzi jaunu anime, maini savu asinsgrupu un dzimšanas datumu, lai tas būtu tādspats kā attiecīgā anime galvenajam varonim(-ei).

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
edg
post Aug 31 2006, 19:58
Post #455

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Vai driizaak - maini savus plakaatus, kakja dreebiites un savu apakshvelju, lai taa atbilstu galvenajai varonei. Shaads raksturojums driizaak raksturotu "paarskatiishanos", jo "paar-" noziimee "par daudz".

P.S. Tas, par ko tu domaa, lasot sho postu, liecina par tevi un tavaam paarskatiishanaas paziimeem! cool.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
lilion
post Sep 1 2006, 11:52
Post #456

Shishaku

From: Braindead land

Ja skatoties kaut kur tu redzi savas mīļākās animes varoni.

( Man tā vienreiz atgadījās. Pļāpāju ar draudzeni, un nejauši paskatījos uz kaimiņu māju, tur es ieraudzīju Neji no Naruto. Pēc brītiņa paskatījos atkal un tur bija tikai kaimiņmājas sieviņa)

This post has been edited by lilion: Sep 1 2006, 11:53

--------------------
+Quote Post
ETM
post Sep 1 2006, 12:50
Post #457

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(lilion @ Sep 1 2006, 11:52) *

Ja skatoties kaut kur tu redzi savas mīļākās animes varoni.

( Man tā vienreiz atgadījās. Pļāpāju ar draudzeni, un nejauši paskatījos uz kaimiņu māju, tur es ieraudzīju Neji no Naruto. Pēc brītiņa paskatījos atkal un tur bija tikai kaimiņmājas sieviņa)

tas saucas "veiksmiigi atziimeets pimais septembris"

Nav par agru saakts?

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kahi
post Sep 1 2006, 21:12
Post #458

Hakushaku

From: cradle of filth

... sāc visu darīt kā tavs mīļākais animes varonis - runāt, kustēties, izturēties... mēģina taisīt ieročus (un es jūs brīdinu - no kārkla stumbra pagatavot kaut cik normālu samuraju zobenu nav viegli!), pārspīlēti cenšas atdarināt visādus paņēmienus, feisu izteiksmes... ar vien vārd sakot - kad pats sāk justies kā anime. tas ka viņus kaut kur redz vēl nav trakākais.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Ragana
post Sep 3 2006, 14:16
Post #459

Danshaku

From: yume no sekai

QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 20:12) *

... sāc visu darīt kā tavs mīļākais animes varonis - runāt, kustēties, izturēties... mēģina taisīt ieročus (un es jūs brīdinu - no kārkla stumbra pagatavot kaut cik normālu samuraju zobenu nav viegli!), pārspīlēti cenšas atdarināt visādus paņēmienus, feisu izteiksmes... ar vien vārd sakot - kad pats sāk justies kā anime. tas ka viņus kaut kur redz vēl nav trakākais.

Zini, es esmu redzējusi tikai divas animes, bet jau sāku tā darīt - attapos, ka stāvu identiskā pozā kā animes varone, ar identiski saliktām rokām, un tas bija pilnīgi neapzināti...
Ieročus vēl neesmu mēģinājusi taisīt, nav tāda anime gadījusies.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
NOAR
post Sep 4 2006, 23:23
Post #460

Samurai

From: Latvia

ieroči,jā... Un parasti arī maģiju izmēģina. Kaut vai no tā paša FMA vai Bleach.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 7 2006, 20:49
Post #461

Samurai

From: Tev aiz muguras

QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 21:12) *

Omg par tiem ieročiem. Es zinu (nu caur internetu, labi) vienu meiteni(laikam, netaa nekad neko nevar zinaat) kas uztaisiija TAAADU krosbovu, ka jums mute valjaa paliktu. kocinjus caur konservbundzjaam shaava. (Ir arii pieraadiijumi ka tas bija vinjas, bet bilde ir uz muuzjiigiem laikiem izdzeesta.)

Tu skaties par daudz anime, ja domaa ka taada lieta kaa par daudz anime nav iespeejama.

TSPDA, ja tu anime beigaas raudi nevis tapeec ka beigas bija skumjas, bet tapeec ka tas beidzaas.

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post
ETM
post Sep 7 2006, 20:56
Post #462

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(Neptuuns @ Sep 7 2006, 20:49) *

QUOTE(kahi @ Sep 1 2006, 21:12) *

Omg par tiem ieročiem. Es zinu (nu caur internetu, labi) vienu meiteni(laikam, netaa nekad neko nevar zinaat) kas uztaisiija TAAADU krosbovu, ka jums mute valjaa paliktu. kocinjus caur konservbundzjaam shaava. (Ir arii pieraadiijumi ka tas bija vinjas, bet bilde ir uz muuzjiigiem laikiem izdzeesta.)

Tu skaties par daudz anime, ja domaa ka taada lieta kaa par daudz anime nav iespeejama.

TSPDA, ja tu anime beigaas raudi nevis tapeec ka beigas bija skumjas, bet tapeec ka tas beidzaas.

sorry par offtopiku, bet konservbundzhai jau daudz nevajag. mees ar parastaako loku shaavaam bultas cauri piecslaanjainu finieri... konservbundzha... nogriez kaarklu, nostiepj auklu un tad tuu buudi teh pwnzor of teh konservbundzha.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Ginta
post Sep 8 2006, 11:52
Post #463

Hakushaku

From: Rīga

WARNING: šīs pazīmes ir novērojamas ļoti reti kuram, bet tās vienalga norāda uz par daudz anime (jo, ja kāds vēl nav pamanījis, tas, kāds otaku no tevis iznāks, ir arkarīgs arī no personības un dzīvesritma īpatnībām)..

tātad > Tu esi skatijies par daudz anime ja....

--esi noskatījies vairāk anime titles nekā vidējais foruma biedrs, bet vienalga ir sajūta, ka tas ir par maz.

--nevar atsaukt atmiņā pēdējo reizi, kad biji izgājis sabiedrībā, jo viss (jau tā ļoti retais) brīvais laiks tiek pavadīts vienatnē skatoties anime (vai lasot manga)

--atrodies forumā, kas apspriež anime related tēmas tikai tāpēc, ka dzīvē nepazīsti nevienu, kam tas interesētu, bet tai pašā laikā- nav ne laika, ne arī īpašas vēlēšanās piedalīties pasākumos, kur ar tādiem varbūt varētu iepazīties.

--ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt..

--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma

This post has been edited by Ginta: Sep 8 2006, 12:01

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Ragana
post Sep 8 2006, 14:24
Post #464

Danshaku

From: yume no sekai

QUOTE(Ginta @ Sep 8 2006, 11:52) *

--atrodies forumā, kas apspriež anime related tēmas tikai tāpēc, ka dzīvē nepazīsti nevienu, kam tas interesētu, bet tai pašā laikā- nav ne laika, ne arī īpašas vēlēšanās piedalīties pasākumos, kur ar tādiem varbūt varētu iepazīties.

--ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt..

--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma

Nu, man liekas, ka šitie atbilst diezgan daudziem, vismaz man jā...
es kaut ko japāniski vnk prikola pēc mācos. tongue.gif

Tās pārējās tiešām ir anime pārskatīšanās pazīmes.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 8 2006, 14:31
Post #465

Samurai

From: Tev aiz muguras

QUOTE(ETM @ Sep 7 2006, 20:56) *

sorry par offtopiku, bet konservbundzhai jau daudz nevajag. mees ar parastaako loku shaavaam bultas cauri piecslaanjainu finieri... konservbundzha... nogriez kaarklu, nostiepj auklu un tad tuu buudi teh pwnzor of teh konservbundzha.

turpinu atvainoties par oftopiku, bet man gan liekas, ka kaut kas, kam tu nepieliec pats savu fizisku spēku (pa tiesho) ir stipri gruutaak uztaisaams nekaa vienkaarsh loks. Un zariņš ar bija baigi shvakais, bet konstrukcija cik atceros bija praktiski tikai no metāla.

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post

35 Pages V « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 21:20