![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! ![]() Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! ![]() Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju ![]() Es neticēšu. ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
--apgūsti japāņu valodu prieka pēc, apzinoties, ka, tā kā nēkotne netiek saistīta ar Japānu, tam tāpat nebūs nekāda pielietojuma Muljkjiibas! Braukt uz Japaanu ir viens no vislielaakajiem dziives meerkjiem, jo Japaanaa VISS ir labaaks! ![]() Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju ![]() Es neticēšu. ![]() Ignorance is bliss? ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Es nezinu,vai tas norāda uz pārāk daudz anime, bet,ja pa naktīm gulēšanai paredzēto laiku izlieto,lai visas savas klades aplīmētu ar anime stila attēliem,jo citādi tās nešķiet pieņemamas..un dari to ļoti rūpīgi, un sajūsminies par katru pabeigtu kladi.. ...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Ignorance is bliss? amm.. jā.. ignorance is bliss.*"un Tokija taču ir visas pasaules centrs. ja tā tiks iznīcināta- visa pasaule sagrūs līdz ar to" - uzskats, ko varētu teikt tikai kāds, kas ir pārskatījies anime.. *vēlams nevienam šo teoriju apzināti nepikopt This post has been edited by Ginta: Sep 10 2006, 09:01 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Izbeidz, ja nebūtu Tokijas...
*trīsreiz pārspļauj pār plecu un piesit pie koka* tu esi pārskatījies anime, ja tev vairs negribas skatīties anime. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
http://absurdopedia.wikia.com/wiki/%D0%9E%...%B5%D0%BC%D1%8D
Šeit krievu valoda ir uzrakstits viss kas notiek ar tiem kuri skatas anime!!! ![]() |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE Ignorance is bliss? amm.. jā.. ignorance is bliss.*ja jau tu ar taadu paarlieciibu vari taa teikt, tad jau buusi no tiem ignorantajiem :/ OT: ja... tu aizrautiigi ar kaadu 10 gadiigu anime fanu saac runaat par miiljaakaas animes (action) panjeemieniem un saac fantazeet, kursh uzvareetu ciinjaa starp to un shito. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE ja jau tu ar taadu paarlieciibu vari taa teikt, tad jau buusi no tiem ignorantajiem :/ ..I wish.. (dažreiz redzot tos, kas zin maz, bet ir laimīgi, pārņem vēlēšanās dzīvot alā un vairs nekad mūžā neparko nedomāt..)tātad: pardaudz anime, ja.. ..citi sāk uzdot jautājumus par visu, kur vien ir izdzirdējuši 'anime'. ..Tu patiešām to visu zini. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Tici man, taa nav (smejies vai raudi). Es arii taa reiz domaaju Jauki, matainais, ka tu vismaz esi netieši atzinis to, ka nosist gadu savas dzīves lecošās saules zemē ir stulbākais lēmums ko jebkad esi pieņēmis. What did I tell ya. ![]() Attiecīgi par daudz animes skatīšanās augstākais punkts pienāk tajā brīdī, kad tu esi caur multenēm iepazītas kultūras dēļ gatavs laist uz vells sazina kurieni. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE --atrodies forumā, kas apspriež anime related tēmas tikai tāpēc, ka dzīvē nepazīsti nevienu, kam tas interesētu, bet tai pašā laikā- nav ne laika, ne arī īpašas vēlēšanās piedalīties pasākumos, kur ar tādiem varbūt varētu iepazīties. --ir vēlēšanās mainīt pasauli, padarīt to labāku, bet neko nedari/nevari izdarīt, jo esi tikai parasts cilvēks, bez īpašam spējām, likteņa utt.. shish laikam heh....es taa domāju, bet ne bieži tā, ka njez... ![]() ![]() that depends, it depends This post has been edited by Catgirl: Sep 13 2006, 16:50 -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tu esi par daudz skatījies anime, ja tu publiskajai runai tematu izvēlies anime o_O
* par ko es gan domāju ?!! Par " Howl's Moving Castle " ![]() P.S. Man ir vēlēšanās mainīt pasauli vai tas ir kas slikts? o_o Jo man apriebusies citu cilvēku (arī mans ) pašegoisms. This post has been edited by lilion: Oct 8 2006, 20:30 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kas pie velna ir "pašegoisms". o_ō
|
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
lilion, tu tūlīt ar vārdnīcu dabūsi, šķiet, ka domāts bija egoisms, pastiprināts ar paš. mans mazais zaļais dīvainīc., neliec tādus terminus kurus es pati knapi saprotu.
Ja t uz skolu aizej ar kaķa ausīm ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |