![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
..ja esi sācis apgalvot, ka tavs mīļākais ēdiens ir ātrās pagatavošanas nūdeles un tas, ko ienīsti vairāk par visu pasaulē ir tās dažas min., kas jāgaida, kamēr tās ir gatavas. (ramen, anyone??)
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
4IGAANC |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 1-January 07 From: Riga ![]() |
, ja tu uzskati, ka anime nav multene, bet gan kaut kas "dziļāks"...haha
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
, ja tu uzskati, ka anime nav multene, bet gan kaut kas "dziļāks"...haha Tas iisteniibaa liecina par to, ka nav redzeetas labas multiplikaacijas filmas ne-anime formaa. Taa kaa pa televizoru taadas neraada, retais zina. Bimini festivaals leenaam tuvojas. Aicinu visus vairaak par to, "ko var dabuut", neredzeejushos, aiziet! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Tu esi skatijies par daudz anime ja....
...skaties 10 AMV pēc kārtas,kurām ir katrai sava dziesma,bet klipi pilnīgi identiski,lai arī tās dziesmas tev nemaz nepatīk, ...tu skaties AMV,lai gan visas šīs anime's epas jau esi redzējis,cerot ieraudzīt kko jaunu un šokējošu... ...anekdošu vietā draugiem atstāsti kādu smieklīgu gadījumu no anime, ...tavi draugi jau sen zin,ko nozīmē vārds "baka",turklāt jūs to dziedat kopā stundās, ...secini,ka nav jēgas skatīties "reālās filmas",jo uz ekrāniem sāk parādīties Bleach filma, ...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene, ...pirms gulētiešanas tu ilgi domā par to anime,kuru nu tikko noskatījies, ...pirms iemigšanas,ar aizvērtām acīm iedomājies anime pairing'u turpmākās dzīves (Ranma apprecējās ar Akane,viņiem piedzima pusiīts un meitenīte,un vēl trakāk-Hopposai sāka iet uz randiņiem ar Cologne (vjax)) ...brīžiem uznāk greizsirdībās lēkmes-kāpēc mani klasesbiedri arī zina par anime/kāpēc mani klasesbiedri arī skatās anime?!-nemaz nenojaušot,ka pats pie tā esi vainīgs... ...nespēj samierināties ar to,ka tava mīļotā vai kaut vai tā anime,kura tev nepatika,beidzās ne tā,kā tu vēlējies. Tas īsumā no manas pieredzes. This post has been edited by Rika: Jan 17 2007, 19:25 -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene, Ka labu argumentu ietektu parādīt oponentiem hentai vai yaoi. -------------------- |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene, Ka labu argumentu ietektu parādīt oponentiem hentai vai yaoi. Ļoti laba ideja!!! Turpinu iepriekšējo postu: ...ja jūties,noguris,neizgulējies,kā no veļas mašīnas izņemts,tikai tāpēc,ka vakar nebija iespējas ieraudzīt nevienu pašu ar anime saistītu lietu, ...ja 2 dienas(maximums) neesi redzējis turpinājumu anime,ko pašlaik skaties,atverot ledusskapi tev liekas,ka tur sēž chibi InuYasha,kurš ar lielām,lūdzošām acīm lūdz,lai tu šodien obligāti noskaties kādu anime epu... ...ja tev ir dilemma-būt par shinigami vai nē. Pirmais man jau pieredzēts. This post has been edited by Rika: Jan 18 2007, 00:03 -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE ...anekdošu vietā draugiem atstāsti kādu smieklīgu gadījumu no anime, ...secini,ka nav jēgas skatīties "reālās filmas",jo uz ekrāniem sāk parādīties Bleach filma ..kad citi stāsta smieklīgus atgadījumus iz dzīves, tu stāsti atgadījumus no anime. ..nav jēgas no reālām filmām, ja viss jau tāpat anime jau ir redzēts (pie kam, iespējams, labākā izpildījumā). -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
...esi gatavs strīdēties ar visiem,kas teiks,ka anime ir parasta bērnu multene, Ka labu argumentu ietektu parādīt oponentiem hentai vai yaoi. Ļoti laba ideja!!! Es speeju iedomaaties to dziivee. MAMMA: Atkal skaties taas beernu multenes? ISABEL: Mammu, es tachu teicu, ka taas ir nav vienkaarshi multenes. Tur ir sizhets, nopietnas teemas, taapat kaa filmaas. MAMMA: Nu, nu... ISABEL: Nu, skaties, es tev paraadiishu! *atver yaoi* MAMMA: AK, DIEVS!!! AIZVER TAAS PERVERSIJAS! AIZVER!!! Kaapeec tu nevari buut kaa visi normaali beerni!? Ko es esmu noziegusies, ka man taads beerns uzaudzis! Ko es dariiji nepareizi? Kaapeec... *gaida atbildi* ISABEL: ... MAMMA: *sashutumaa klusinjaam* Vai tu narkotikas arii lieto? ISABEL: Nee, tachu! MAMMA: Labi, bet... neko *pagriezh galvu* *padomaa* *iziet pa durviim* *dzirdami skalji mammas shnjuksti* Naakamajaa dienaa mamma izdomaa, ka visiem jaabrauc uz meenesi atvaljinaajumaa, ciemos pie radiem. Lieki mineet, ka radi atrodas dzilji laukos, kur nav interneta, un kaiminjos ir Isabel lauku draugi, "normaali beerni". -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
..ja esi sācis apgalvot, ka tavs mīļākais ēdiens ir ātrās pagatavošanas nūdeles un tas, ko ienīsti vairāk par visu pasaulē ir tās dažas min., kas jāgaida, kamēr tās ir gatavas. (ramen, anyone??) ..ja Tu jau esi pasācis dēvēt ātrās pagatavošanas nūdeles par Ramen - ja tu regulāri krāso matus melnā krāsā, bet tad pēkšņi izvēlies melno krāsu ar zilā toņa spīdumu - ja tu Uz Priekšu izlasi kā Uzumaki - ja tu dažreiz skraidi apkārt ar rokām atliektām atpakaļ (khm, visi no manas pieredzes) -------------------- ![]() |
scarface |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-January 07 ![]() |
Nu jaa bet ja tu skrieni ar rokaam atliektaam atpakal tad tas noziimee ka tu esi parskatijies eds edis un edijs
-------------------- Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tu esi pārskatījies anime...
...tad, kad tevi vairs neapmierina ramen no paciņām un esi sācis gatavot to pats... ...tad, kad maaki pagatavot okonomiyaki, yakisoba...uc japāņu ēdienus... ....tad, kad tu paliec par japāņu ēdienu frīku O.O -------------------- |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
Nu jaa bet ja tu skrieni ar rokaam atliektaam atpakal tad tas noziimee ka tu esi parskatijies eds edis un edijs nu, es to vairāk iedomājos kā skriešanu no Naruto, bet var jau arī tā ![]() -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
..ja Tu jau esi pasācis dēvēt ātrās pagatavošanas nūdeles par Ramen šajam īstenībā ir nosacījums, ka ikdienā neesi engrish-spiikin. (jo angļu valodā tās patiešām tā arī dēvē par ramen (tik izrunā ne kā [raamen], bet [reimen])..) tātad: par daudz anime, ja.. ..pirms katras darbības vispirms to nosauc. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
palasu postus un atceros savas bērnības dienas, kad es biju double dee. un nācās man skriet arī tā nūģīgi. njā, smieklīgi. iedomājos - es tagad eju uz poda...tagad es spiežu...njā, iznāca...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
..ja Tu jau esi pasācis dēvēt ātrās pagatavošanas nūdeles par Ramen - ja tu dažreiz skraidi apkārt ar rokām atliektām atpakaļ (khm, visi no manas pieredzes) par to skrieshanu un ramen ir gadiijies ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:16 |