![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Noskatījos līdz galam. Beigās mani sāka pamatīgi garlaikot. Precīzāk, nez kāpēc no tās vietas, kur tiek stāstīts, kā Shana kļuva par Flame Haze. Beigas likās vēl normālas, tomēr pati pēdējā sērija līdz nelabumam banāla. Nu kāpēc nevarēja viņi abi vnk tajā ugunī sadegt un viss?! Tā būtu sakarīgāk...
![]() Bet kopumā pat ļoti patika! ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Geneon spiezh uz naudinu un tas arii viss =))) taksht padoma ja sadegtu ... kur ta lai muuvijs rodas aaa naudinu ta vaig
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(Spectre @ Apr 9 2006, 15:27) Geneon spiezh uz naudinu un tas arii viss =))) taksht padoma ja sadegtu ... kur ta lai muuvijs rodas aaa naudinu ta vaig ![]() Mjā, noadu jau visiem vajag, bet tomēr. Ar savu nesadegšanu viņi šo epizodi padarīja līdz nelabumam banālu... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nujāaa, beigas līdzīgas kā Mai HiME (tas, par Mikoto). Bet man arī šitās beigas patīk.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
По мне так он слегка недокончен... Ещё 1-2 эпизодов не хватает! Не довели они до ума Анимэшку!!! Да и нудная она какае-то под конец...
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nezinu kāpēc jums tik dikti tās beigas nepatīk, bet man ļooooti patika. Nu varbūt ne tik ļoti, bet bija labas. Gaidu ar nepacietību movie.
Bet man te jautājums: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ja tas džeks iztērē savus spēkus, tad var sanākt tā, ka viņš varētu nomirt pirms pusnakts??? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(bladez @ May 25 2006, 11:52) Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ja tas džeks iztērē savus spēkus, tad var sanākt tā, ka viņš varētu nomirt pirms pusnakts??? Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Aha, bet pats viņš savus spēkus izmantot nemāk, tāpēc itkā tas nesanāk. Bet ja viņa spēkus izsūc, tad gan kabūm būs. :) |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 25 2006, 12:31) Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Aha, bet pats viņš savus spēkus izmantot nemāk, tāpēc itkā tas nesanāk. Bet ja viņa spēkus izsūc, tad gan kabūm būs. ![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Bet kā ta viņš varēja uzburt to aizsardzības lauku??? Un kā ta viņš trenējās ne tikai cīņas mākslā, bet arī sava veida buršanās ar shanu. ne???? |
Kikyou |
![]()
|
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Viņam ap kaklu bija striķītī iesiets maģisks uguns gredzens. Man tā liekās, precīzi neatceros... Man liekās viņš tikai cīņā trenējās. :3 |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Kaut kas jautrs, jeb otrais shanatan:
ed2k: ed2k://|file|[Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv|45459693|1B628711D7E871035C7DAF5564013025|/ direct download: [Eclipse]_Shakugan_no_Shanatan_-_02_(h264)_[BA784F64].mkv -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah, es arii beidzot noskatijos. Kopumaa tiiri labs seriaals. Man patika. Pirmaas seerijas it sevishki labi gaaja pie sirds. Tad pie seerijas ar nosaukumu `A New Begining`, manupraat saaka iet kaut kaa greizi. Cereeju uz nedaudz citaadaakaam beigaam, bet nu.. tagad vismaz turpinaajums gaidaams.
Lai nu kaa, peec beigaam domaaju ka nekas iipashss tomeer nebija, pats nemaz nemaniiju cik loti man iepatikushies galvenie varoni, story ideja un vispaar seriaala atmosfeera (wah, sarakni, kveelojoshi mati ![]() ![]() ![]() ![]() wah.. nice.. skumji tikai, ka beidzaas un nav vairs ko skatiities ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Dun dun dun~ Mūvijs vēl nav. Bet ne jau to nācu teikt. Tiem, kas vēl par to nezin, rudenī būs otrā sezona! Man jau prieks, man jau prieks, ne tik vairāk Higurashi šajā rudenī, bet Shana ar. ¦D
This post has been edited by Kikyou: Apr 30 2007, 11:29 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |