IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Izgliitiibas siteema, par un ap
+Chibi+
post Oct 30 2005, 00:22
Post #31

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Tiešām atvainojos, ja dezinformēju, iespējams, tas ir atkarīgs no skolas. Es lasīju par 2 nedēļām [garākais].

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Niks
post Oct 30 2005, 00:29
Post #32

Lira member

Group: Chuunin

QUOTE(Shumins @ Oct 29 2005, 23:05)
Bet man liekas, ka tas jau kaut kur Eiropaa tiek praktizeets...Briivdienas tikai 2 mēneneši...Atceros, ka kur lasiiju...Man liekas, ka taa bija taa pati Vacija...

"jaja ich will ja nix sagen, aber wusstet ihr dass in rus. die sommerferien 3 monate lang sind?  jaja das is schon ne feine sache so 3 monate zu relaxen "
*

Ja pareizi atceros, Vācijā vasaras brīvlaiks ir tikai viens mēnesis, toties pēdējā skolas dienā notiek uber festi. Visi dzer alkoholu kopā ar velns zin ko (pats gandrīz uzrāvos uz ruma un kolas, kuru man pasniedza vienkārši kā kolu), pīpē zālīti, etc, turklāt skolas administrācija pati jau ir sākusi svinēt, bet skolniekus neviens nepieskata.
+Quote Post
Niks
post Oct 30 2005, 00:47
Post #33

Lira member

QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 00:41)
A varbuut vinjiem tas sadaliits par Bundeslandiem dry.gif
*

Es biju NRW (Nordrhein-Westfalen).
+Quote Post
Gutts
post Oct 30 2005, 00:50
Post #34

Samurai

From: fantaziju pasaule

Japana varbut ir tikai 1.5 menesi brivlaiks bet pa vidu vieniem ir daudz svetki un stundu grafiks nav blivs videji 4 stundas. Man skiet to jus esat pamanijusi skatoties animi un lasot mangu. Kur vel gada laika skola organize ekskursiju uz nedelu.(Parasti manga/anime vini brauc uz to salu ka sauca pareizi aizmirsu jau, Onikawa vai kas tads slinkums skatities ka pareizi to sauca..)
+Quote Post
Niks
post Oct 30 2005, 01:08
Post #35

Lira member

QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 01:06)
Okinawa...Tur taisiija zobenu, lai Kill Bill...
*

Tur radās arī Karate do.
P.S. Okinava, jo latviešu alfabētā nav burta w.
+Quote Post
bypass
post Oct 30 2005, 01:23
Post #36

Danshaku

Pa, pa, kā tur bij'... Tie kas zin - dara, tie kas nezin - māca.
Vismaz iekš LV tas ir patiesi, jo zinātājs par tādu algu nemācītu.
+Quote Post
Niks
post Oct 30 2005, 01:26
Post #37

Lira member

QUOTE(bypass @ Oct 30 2005, 01:23)
Vismaz iekš LV tas ir patiesi, jo zinātājs par tādu algu nemācītu.
*

Māca, turklāt ļoti labi (vismaz manā skolā).
+Quote Post
Church
post Oct 30 2005, 03:00
Post #38

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

vai ir jeega paarspiileeti piesieties pareizrakstiibai? iznjemot variantus, kad kljuudas ir paaraak biezhi / paarspiileetas protams ;>
pats arii biezhi lietoju anglju/japaanju/krievu vaardus gan ikdienas sarunaa, gan postojot sheit, gan citos komunikaaciju veidos. rakstiit 100% korekti man buutu slinkums / nepiecieshamiiba sekot liidz pareizrakstiibai, sekot lai neielauzhas sveshvaardi / ar darba specifiku spectermini .. tas viss vairaak / mazaak bojaatu garastaavokli. afterall, this forum was meant to be fun, aight? ;> Kaa nekaa - visi, kas veeleejaas, saprata, kas domaats zem Okinawa. un kljuudas nebija katraa vaardaa. Pietiekoshi eerti lasaams. Chill out. Chingachguks i teicis. Hau. ;>
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 30 2005, 03:06
Post #39

(yaoi) rota 69

QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 01:08)
QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 01:06)
Okinawa...Tur taisiija zobenu, lai Kill Bill...
*

Tur radās arī Karate do.
P.S. Okinava, jo latviešu alfabētā nav burta w.
*

vai tad tagad nav tā dīvainā mode raxtīt visu ar "w"? Varbūt Shuminam arī tas vīruss piemeties... wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Oct 30 2005, 09:57
Post #40

Tennou

From: Latvia

Es nezinu vai to ir jau te rakstījuši...
Kā man bija teikuši profesori, Latvijas izglītības sistēmu sabojāja tad, kad izveidoja priekšmetu izvēli skolās, ko mācīties ko nē. Tā kā daudzi atteicās/neizvēlējās matemātiku, fiziku, ķīmiju (jo tie nebija obligāti), tagad ir ekonomikas pagrimums. Valstij nav ar ko maksāt algu. Lai attīstītos ekonomika vajadzīgi estētisko (vai kaut kāds tur vārds bija...) zinātņu inženieriem, kas virza uz priekšu visu attīstību (Tie daži kas ir brauc uz ārzemēm strādāt). Tagad ieej jebkurā veikalā, kur pārdod kādu aparatūru. Kas tur ir? NEKĀ tur nav, izņemot brahlo un citus atkritumus no Ķīnas.
Tagad daudzi gribēja iestāties mācīties DITf fakultātē un mācīties par datoriem, bet tas nebija iespējams, jo viduskolā nebija mācījušies matemātiku un nelika eksāmenu, ko vajag lai iestātos augstskolā.
Vispār daudzi iet uz žurnālistiem u.c. tml. virzieniem mācīties, kur rodas milzīgs konkurss (1/90 vietām). Tagad ko, visi būs žurnālisti un ņems intervijas viens no otra? Latvijai no tā nebūs nekāda peļņa. Vēl mazliet un nepaliks neviena policista, kas uzturētu kārtību, jo nav ar ko maksāt algu. Latvija virzās uz nāves pusi.
Bet kas man personīgi visvairāk nepatīk ir tas, ka ja jau ir priekšmetu izvēle skolās, tad kāpēc nevar neizvēlēties Literatūru un Vēstusi. Citi var nemācīties fiziku, ķīmiju. Bet, ja es izvēlējos šos priekšmetus, man tāpat bija jācieš literatūra un vēsture, jo tie ir obligāti priekšmeti jebkurā gadījumā. Vai ir/bija kaut kādas skolas, kur varēja literatūru/vēsturi nemācīties?
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 30 2005, 16:08
Post #41

(yaoi) rota 69

Nezināju, ka no matemātikas var atteikties.. Vismaz tad, kad es mācījos, visi priekšmeti bija obilgāti, tikai atkarībā no specializācijas [profila], to bija viarāk vai mazāk. Eksāmenu matemātikā varēju likt tāpat kā eksakto zinātņu profils, kaut arī viņiem tās matemātikas 4x vairāk bija! *cough cough* Vēstrues profils matemātikā dabūja labākus līmeņus kā paši matemātiķi.. XP

Cik es zinu, tad notiekts eksakto zinātņu kurss tāpat ir izejams.. Problēma ir tāda - cilvēki neizvēlas notiektus eksāmenus, kas ir viņu pašu stulbuma dēļ - ja zini, ka gribi būt datoriķis, tad come on, uzzini, kādus eksāmenus tev stājoties vajadzēs! Liec kaut vai visus pieejamos eksāmenus, neviens to neliedz!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kazuki
post Oct 30 2005, 16:18
Post #42

Hakushaku

es lai vareetu maaciities kjiimiju biologjiju un fiziku kaa taadu dabuuju nomainiit skolu, jo ieprieksheejajaa tie skaitijaas kaa fakultatiivi, kuri bija jaapguust vakaros peec nebeidzamaam graamatvediibas politikas veestures un ekonomikas stundaam...
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 30 2005, 16:22
Post #43

(yaoi) rota 69

tas gan ir stulbi! blink.gif Es biju pārliecināta, ka tādas mulķībs nepastāv..

Bet ziniet, piemēram Vācijā savas nāktones izvēle ir jāizdara jau pamatskolas vidū, ap 6o klasi. T.i. jau 14 gadu vecumā jānolemj, vai tālāk mācīsies arodskolā, augstskolā, koledžā vēl velnsviņzinkur. Manuprāt, tas ir briesmīgāk nekā pie mums. no ko 14 gados var zināt! Es savos 20 nezinu, ko es gribu!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kazuki
post Oct 30 2005, 16:28
Post #44

Hakushaku

kas tiem vaacieshiem praataa? es veel tagad domaaju ko dariit..
daudzi veel 12 klasee to nav izdomaajushi. a tur ja beerns sagribees kjuut kautvai par policistu vai ko tad peec tam vairs atkaapties nevarees.... brrr...
+Quote Post
+Chibi+
post Oct 30 2005, 16:57
Post #45

(yaoi) rota 69

Ok, ja tā nav tasinība, tad vainojiet manu vācu valodas skolotāju, kas man rādīja vācu izglītības sistēmu. Viņiem tur viss notiek pa stage'iem un patiešām ir tā - ja sāki mācīties kaut kādu arodu, tu nevari pārmesties un kļūt par skolotāju.
Teorētiski mums sanāk, ka viss diezgan staraini, mēs jebkuru gadu varam izstāties un sākt mācīties de jebko, ka tik ir ekāmeni [kurus var sarunāt nokārtot jebkurā skolā].

--------------------
IPB Image
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 07:36