![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies par kometāriem .. Te man galīgi nebij ko darīt .. pašvīkājos pa paint .. nekas sevišķs
This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:38 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
nav jau nekas sevišķs, bet tomēr ķermenis diezgan labi uzzīmēts. I mean- proporciju ziņā. Un viņa arī tā interesanti stāv, vismaz tā izskatās. Pēc manām domām- tas labi. Sejas izteiksme man patīk.
![]() man kopumā šis darbiņš patīk tāds, kāds ir. Arī krāsains būtu ļoti smuks, bet tas jau nav nekāds jaunums. ![]() Bet kopumā neko sliktu pagaidām nevaru ieraudzīt.. ![]() -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
pelite |
![]()
|
![]() beerns ![]() ![]() Group: Banned Posts: 38 Joined: 7-June 06 ![]() |
sudiga bilde kaka vienarsi fui
es vemju ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ö_ö man patiik, bet tomeer vienu kljuudu atradu ir taa, ka aciim atspiidumam jaabuut uz vienu pusi taa, lai tas nav simetriski, kad seju paargriezh divaas daljaas.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viss ir normali, man tikai mazliet nepatik ka tu sejas zime. (Sejas ir parak platas)
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu es jau teicu,ka nekas tāds baigi īpašs tas nav .. tikai pašvīkājos pa paint
Sushi - Tu tiešām esi īsts atradums. Vienmēr pasaki ko jauku. Paldies, Tev. Poza viņai tāda mēreni paslīpa,it kā pieliekusies ir, nu kaut kā tā Sasuke - Nu var jau mēģināt kādreiz uzzīmēt kādu arī vel mazgadīgāku nekā visu laiku zīmēju Kirara - Eu,bet tā tiešām skaitās kļūda? nemaz nebiju par ko tādu dzirdējusi O_o Kikyou - paldies par aizstāvību pret mazajeim "īpaši nežēlīgajiem" bērneļiem. Bet skumji,ka citiem vienīgais komunikācijas veids ir šāds .. ehh whatever Keydan - Es jorpojām palieku pie sava - pārāk platās sejas ir mans *vismaz kaut kāds* zīmēšanas stils Paldies apr komentāriem ^^ This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 20:58 |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
patīk man šitie darbi.
![]() |
Dead Star |
![]()
|
Paldies AaiiKate
![]() nu tā .. Sushi iedrošināta izdomāju ielikt savu pirmo necilo fanart. Necilo jo vairak tāpēc,ka tas netika zīmēts vienkārši apsēžoties pie galda un uz priekšu,bet gan tupot netālu pie mīļotās kastes un lūrot ekrānā,kur bij Ed bilde..ehh nu nezinu..kā jau teicu vienam cilvēkam-galvenais,ka tagad man vismaz mājās ir taustāma Eda bilde un tas jau ir vērtējami pozitīvi. Labāk patīk pirmais zīmējums. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:39 |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
otrajaa ziimeejumaa kautkas nav iisti sanaacis, bet taa pirmaa ir bwaaa ku piemiiliiga
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Varbuut sejas forma nav taada kaa vajag?
Man patiik 1. Eds. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pirmais ir normals. Otram ir problemas ar sejas foru.
P.S. Edam acs ir lielak! Un vaigas ari! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ahh, jā, tiešām, otrajā varbūt zods bišķi pietrūkst!
![]() super! man patīk, ka tajos zīmējumos ir tāda kā tava noskaņa. nu kā jau īstā fanartā ![]() ēnas labas Diezgan edīgi Edi ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Paldies,paldies par komentāriem
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |