![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
tralallā..vēl kaut kādi centieni zīmēt :
kaut ko vēl mazgadīgāku nekā iepriekš, mazāk mazgadīgu, un apmēram tādu pašu kā vienmēr This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:38 |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
pēdējam acis labās
![]() un otrajam man patīk apģerbs (ēnojums or kkas cits, naz) ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Mazgadiigaa meiteniiteir tik miiliiga!!
|
Skalinja |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Man baigi patīk otrais zīmējums. Rigtīgi smukiņš. Tāds dziļš un bišku ļaunīgs skatiens.
No Taviem ''lacīšiem'' man tagad arī būs trauma... ![]() ![]() Trešajam kkas īsti ar rokām nav kārtībā, tādas kokainas izskatās, bet seja baigi smukiņa. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man pirmais visvairāk patīk. ^^ Pārējie arī ir ok, bet pirmais ir smaidīgs.
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man vis vairāk patī pirmais darbs
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Otrais ir labakais! A+
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies par komentāriem
![]() Nu tā,Skalinj,turēšu pie vārda..tā ka nāksies tev stiept savu smuko lāci man mājiņās,lai beidzot ir modelis .. *ļaunīgie hee,hee* Hemm pēc ilgāka laika kaut ko uz pc izdomāju pazīmēt..darba lielākais izaicinājums-uzzīmēt asaras..izrādījas,ka nav nemaz tik grūi,bet tas tā saucamais lietus gan ![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:38 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ohohoho! Great job!!! Man patik...
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heeey, super!!
![]() Lietus- nu tas ar laiku, jo es nesaprotu to- tas lietus viņai tā kā aiz muguras līst? -------------------- |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
![]() skaist`! ![]() |
Dead Star |
![]()
|
Paldies,paldies par komentiem
![]() To Sushi - sejas kontūra,kad zīmējums ir lielākā variantā škiet neizskatījās tik grubuļaina..mjā un lietus..ahh tas nav pārāk jāievēros..tas tiešām tkai noskaņas radīšanai..nav jāpiedomā vai tas lītu no priekšpuses vai nu mugurpuses vai vēl kkā .. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izskatījās, izskatījās. Believe it. :D
Bet šitais man liekās tavs labākais darbs pašlaik. ^^ Man personīgi ĻOOOOTI patīk! Krāsas, atmosfēra - viss. |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
super tas lietus...!!!:)
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |