![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Sankjū par komentāriem
![]() Nu tā kā kādu laiciņu biju prom un tā rezultatā,ka tur,kur es biju reizēm bij riktīgi pagarlaicīgi kaut ko pazīmēju ^^ 2.zīmējumā beidzot pacentos uzzīmēt savādāku pozu 3.zīmējums pašai ļoti patīk,jo sevišķi tas,kā teksts piešķir zīmējumam vēl jo vairāk to īsto noskaņu ^^ mjā kaut kādi centieni uzzīmēt kaut ko ne tik kawaii ,bet vairāk baisīgu..ee nun ez kā sanāca XD aa un 1. vnk tāpat man liekas smukiņš izdevies ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 21:05 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Pirmajaa darbaa ar iikshkji plaukstai kkas nava kaartiibaa...
otrajam meitenei kaajas liekas pa iisu... treshais grr... baisi ![]() baigi labi istas ta kaa ar pildspalvu[pildspalvaam] ir istraadaati darbi ![]() This post has been edited by Taison: Jul 31 2006, 21:55 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mīlu ar pildspalvu zīmētus zīmējumus!
![]() Man visvairāk patīk pirmais. :3 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
paldies par komentāriem .. aa nuu naglas tomēr gluži neatradās,bet varbūt tā pat labāk
![]() This post has been edited by Dead Star: Aug 3 2006, 01:03 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ouuu, man ļoti patīk tas trešais..
![]() Otrais un pirmais arī labi sanākuši ![]() ![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
jaa....baisais loti labi sanaacis...noskanja tik tieshaam ir dabuuta...
bet visvairaak man patiik kaa tu kombinee zilo ar melno pildspalvu.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Dead Star |
![]()
|
Sankjū Sushi,hypnotize ^^
emm nu anyway te lūk vēl viens ar pildspalvām.jāsaka nekas īpašs,varbūt vienīgi pie fona laikam pirmo reizi tā pailgāk pasēdēju.aa un to,ka viņai ir kājas par īsu es nu jau zinu pateicoties pāris cilvēkiem.nākamajā centīšos ko tādu nepieļaut. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:37 |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
tikai tie kaati tiešām ir pa īsiem..
![]() Bet būtībā tīri smuki! ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Eeuuu, ir labs
![]() Un izskatās, ka tu točna pie fona ilgāk pasēdēji. Cepums tev par pacietību! Ja kājas būtu savādāk ieēnotas un svārki izskatītos bišķi savādāk, kājas nebūtu par īsu, jo izskatītos, ka vnk no augšas zīmēts (bišķīt vaitāk no augšas, nakā tagad) -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
taa jau viss smuki un labi istraataads bet manupraat kriitosho eenu vajadzeetu bik tumshaaku
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Orģināls:
Krāsotais: ![]() Jo es pēdējā laikā neko nevaru uzzīmēt. Jo man bija garlaicīgi. Jo deadstar teica, ka es drīkstu. Sorry, par to, ka trūkst atsevišķas detaļas, jo es to skici nevarēju pilnībā saprast. (Tomēr, man pašai orģināls patīk labāk.) This post has been edited by Kikyou: Aug 30 2006, 10:59 |
Dead Star |
![]()
|
ehh jā ir smuki
![]() |
Sushi |
![]()
|
Njā, ir smuki... ^^
Kikyou krāsojumā ir jūtama Kikyou aura XD Nu, bet tas jau skaidra lieta.. Piem. Kikyou darbs vairs nav tik deadstārīgs! Bet vispār ir forši! ![]() -------------------- |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
najam Kikyou baigi labais bet orginals ari labs
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Un tomeer kaut kas nav riktīgi, tā mani bišķi biedē tā izteiksme, tāda...nju šermuļi skrien pār kauliem, tas tad bija arī raksturiigais Deadstar, (neapvainoties luudzu, nav ļauni domaats) bet tad tā sajūta pazuda un parādījās puukaini-maigais-siltais-comfty-cozy Kikyou krāsojums, un raksturiigais pazuda, soo... Krāsojums gan ir super, bet zīmējums vairs nav kowaii, taatad, labaak nekraasotais. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |