![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vot, par to es arī runāju, viss deadstar efekts pazuda, tāpēc vairāk bilde nerullz. x_x;
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Un tomeer kaut kas nav riktīgi, tā mani bišķi biedē tā izteiksme, tāda...nju šermuļi skrien pār kauliem, tas tad bija arī raksturiigais Deadstar, (neapvainoties luudzu, nav ļauni domaats) ee kur O_O .. būtu jau baigi labi,ja man piemistu tādas spējas zīmēt ar biedējošās izteiksmēm ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
ok..nebij ko darīt..malziet pašvīkājos.
btw tā roka ir lauzta iznāca nejauši ... x_x bet kā nu sanācis tā ir,tad nu uztvert to vaig kā tikai lauztu roku This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:36 |
Skalinja |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Pirmā bilde man liekas ļoti izdevusies, ja nesaita to roku. Sejs izskatās rigtīgi beigtam ļautiņam raksturīgs. ^.^ v
Par otro teikšu vienk. O.O Un smuki logi. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
man liekas ka tas pirmais ir vislabaakais no tiem diviem
![]() bet aciis iekriit meitenes garais kakls... [skatoties uz to kur atrodas kruutis] |
Dead Star |
![]()
|
Nu ok,ja tā paskatās,tad tiešām tas kakls neriktīgs >_<
un jap man arī tie logi patīk ^__^v paldies par kometāriem This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 21:06 |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
apsveicu! progress ir aciim redzams, peedeejie darbi ir daudz patiikamaaki!
![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
No pēdējiem, pirmajam man kaut kā patīk sejas izteiksme, vispār galvas daļa..
Taču otrajam, otrajam savdabīgu auru piešķir tā tumšā ēkas mala. Nu.. arī logi.. tāds drūms un tumšs zīmējums. Bet tieši tāds arī, šķiet bija domāts.. Pie velna visas pārējās detaļas un sīkumus, gavelanais, ka effekts panākts ![]() -------------------- |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
Pati zimeshanas teema,man ne visai patiik, bet nu zimejums ir diezgan interesants. Vislabak patik 1. zimejums,kaut nu tur viena kakla kontura it ka ne ta novilkta un izskatas,ka kakls stiepjas garuma...
Bet taja otra zimejuma izskatas, ka ta meitene lecot smaida..savadi..bet varbut ta tas ir domats..kaut nez..varbut ari mes smaiditu,kad izjustu brivo kritienu ![]() ![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
Jap ..par to kaklu jau kaunos .____.
2.zīmējumā,protams,arī ir domāts,ka viņa smaida... Jā,zīmējums ir domāts drūms,tādi zīmējumi top attiecīgās noskaņās.man jau ar tā patīk kā iznācis,lai gan patiesībā nekas īpašs jau nav XD paldies minta,xikes,imigs par komentāriem ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pirmajā par lauzto roku ma nekas nav sakāms, bet par otro - neredzamo gan. izskatās, ka otra - t.i. labā roka viņai pārvēršas par notekcauruli - lai cik tas smieklīgi arī neizklausītos...
p.s. pašnāvnieku mājai noteikti ir ļooti lieli bēniņi! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Dead Star |
![]()
|
hmm nu tur jau tā lieta,ka tos cilvēciņus otrajā zīmējumā nevajadzētu uztvert pārāk nopietni,jo galvenokārt koncentrējos uz to pašu kopējo efektu..un ar rokām it nemaz nepacentos x_x
|
Dead Star |
![]()
|
vēl kāda bilde -> amm jā pašai patīk kā meitenes ēnojums kā tāds iznācis kopumā
This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:37 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihi, kādam škrobīgāka diena patrāpījusies? ^^
Bet visā visumā ir labs, izņemot hmm... Seja šķiet pārāk apaļa, gandrīz vai nav zods. |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
nu druumi druumi,...bet man patiik kaa mati uzziimeeti....
un arii viss paraak vienmeeriigs...truukst kontrasta.... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:58 |