![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja... tu leeeeeni leeeeeni progrese... bet ka man nepatik tas sejas formas kurus tu lieto...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
domaaju, ka probleema ir tur, ka vinji ir paaraak sakrasoti tie ziimeejumi;
tas arii daļēji vainojams pie tā, ka nav konktrasta. varbuut pamēģini iezīmēt tikai līnijas un neēnot, un nekrāsot. tikai un vienīgi līnijas. (bet tas tikai eksperimentam... ja vēlies pamēģināt) man liekas, ka tā varētu labāk izskatīties. -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
hmm..jap seja ir par apaļu un zoda trūkums ir tā galvenā negatīvā iezīme,bet,ja pieņemam,ka zodu es piezīmēju klāt,tad manā skatījumā sejas forma nav nemaz tik katastrofāla..un man patīk zīmēt tāda veida sejas formas..Ja atkal nekrāsotu fonu,tad meitietis noteikti izceltos un būtu kontrasts,bet zīmējums izskatītos nepabeigts.. Jā un Keydan tikai tamdēļ,ka tev nepatīk tas,kādā viedā es es zīmēju sejas formas,tā kā nevajadzētu izteikt apgalvojumus,kuri atļaušos bilst ir bez pamata
![]() ![]() This post has been edited by Dead Star: Sep 16 2006, 00:11 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
hmm nu tā mazliet peilaboju.tagad škiet labāk ir
jaa..un tāds ne tik drūms,bet ar sasodīti sliktu kvalitāti..un jā..kaitina,ka uz papīra tik bieži izskatās labāk.. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:35 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Re ka beigās tas ar kleitu nemaz neiznāca tik slikti. Smuki, man patīk. :3
|
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
jaa...meitene kleitaa tieshaam labi sanaakusi...man patiik vinjas nesamaakslotaa poza....
![]() ![]() runaajot par kontrastu.... to vareetu ieguut...vnk teelam izmantojot nedaudz miikstaaku ziimuli, bet fonam cietaaku..buus pabeigts gan fons gan teels...bet teels buutu tumshaaks....tas ir...rastos kontrasts... par sejas formu..... man shkjiet labi, ka tu neziimee taas standarta sejas formas...bet attiisti savu stilu....tas nav nekas nosodaaams... ![]() This post has been edited by hypnotize: Sep 17 2006, 11:36 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. nebiju pamanījis, ka te ar kāds jauns zīmējums parādījies.
Yeah.. pēdējams nav vairs īsti kur piesieties ķermeņa globālo proporciju ziņā. Gara kleita nosedz visas iespējamās neprecizitātes un arī izskatās labi ![]() Gribējās vienīgi nedaudz detalizētāku. Btw, uz kāda papīra formāta šis pēdējais ir zīmēts? Pamēģini nākošreiz, varbūt, tik ļoti ar zīmuli netonēt kādu apģērba daļu, lai piešķirtu apģērbam formu, bet tā vietā uzzīmē kādu rakstu, kādu ornametnu, k-kādas mežģīnes, or something. Un nedaudz tievākas līnijas (citādi liekas, ka būtu uzlikts kaut kāds blur effekts). Var mēģināt galējās līnijas ievilkt ar cietāka grafīta zīmuli - māzāk smērēsies. Izskatīsies labāk un arī detalizētāk. Jā, zinu, pacietības daudz vajag, bet rezultāts būs ievērojami labāks. Mati ir ok.. tik varbūt nedaudz vairāk un tumšākas atsevišķas šķipsnas, vai arī vienkārši, līnijas matu augšanas/krišanas virzienā, mazāku akcentu liekot uz vietām, kur paredzēts gaismas atspīdums. Fons.. arī OK. Nevajag neko pārāk detalizētu sākumā - pārāk daudz enerģijas un pacietības prasa. Galvenais, lai ir. Nu tā.. kopumā.. man labāk patīk par iepriekšējo. -------------------- |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
![]() [/quote] sis man patik bet tas otrs nu ta kut vai otrajam ir daudz kludas |
Dead Star |
![]()
|
Paldies Kikyou,kā arī hypnotize un xikes par padomiem
![]() ak jā un iru-chan,ja jau tu saki,ka otrajā ir daauuudz kļūdu,tad varbūt norādi arī uz tām?jo es esmu tik akla un samīlējusies sevī,ka nesaskatu tur dauuudz kļūdu ![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 2 2006, 21:59 |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Man patīk, ka tu tik daudz laika (varbūt?) ieguldi visa laukuma aizklāšanai. Man pašai pacietības nekad nav, lai visu pabeigtu līdz galam. Par to es tevi cienu
![]() |
Dead Star |
![]()
|
Kate-nē nu īstenībā tai aizklāšanai daudz laika neveltu..vnk negribās atstāt baltu,tapēc arī ieēnoju ^^ tikai reizēm izveidoju kaut kādu detalizētāku fonu.
anyway jā uz paint pazīmēts..ne pārak ilgi,ne pārāk smalki vai piedomājot,ne pārāk paniski centīgi,bet man tik un tā patīk.tā kā bij uz paint un vispār slinkums,tad arī ar pozām neko jaunu nemēģināju. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:36 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
kruutis izskataas plakanas...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
labajā ;pusē tieši zem krekliņa ir savāds ieliekums, izskatās dīvains. bet pleci tev sanākuši ļoti labi. kkas ar matiem ir nedaudz dīvaini, bet varbūt nē. tomēr jocīgi izskatās, ka vienā pusē ir, bet otrā nav. varēja tad kkādu pielaizītu asti, varbūt... a varbūt nē. nu, izskatās pancīgi, bet neslikti.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir labs. Seja gan nedaudz uz džeku velk, a man patīk šā vai tā. :3
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
bet iisteniibaa glava taada milziiga... tik pat plata cik kjermenis...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |