![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
no pēdējiem 2. ir labāks. mazāk līniju, interesanti veidots. laikam no šobrīdējiem darbiem patīk visvairāk.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
no pēdējiem 2. ir labāks. mazāk līniju, interesanti veidots. laikam no šobrīdējiem darbiem patīk visvairāk. jāa beidzot vismaz ar kādu sakrīt domas ![]() Pēdējā laika atkal uzrodas galerijās visi tie "te ir tik daudz cilvēku,kas vispār nemāk zīmēt un ko viņi te dara jājautā" heh un gribot negribot sāc domāt vai sevi jāieskaita tajā pašā "ne tur iemaldījušies"kategorijā...vēlams būtu,ka ne ![]() Skatījos Rozen Maiden nesen,kā rezultātā uzzīmēju kaut kādu kruzuļotu zīmējumu...Sākumā Sushi teica,ka lūk plauksta esot par lielu tai mazaji lellei*kas tāda it kā domāta*,vēlāk dažs labs atkal otrādi,kad izlaboju teica,ka par mazu..heh nezinu īsti kā ir -___- This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:33 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jāaaa! Atceros šito, vēljoprojām patīk. Smuks tērps, un tai tur spogulī nenormāli smuka sejiņa. ^^ Gribētos redzēt krāsainu, bet to diez vai var gaidīt, ne?
Saki ko gribi, es tik un tā tevi nevaru pieskaitīt pie tiem, kas zīmē tāpēc, lai būtu vairāk posti. Man patīk, kā tu zīmē. Tev vismaz neiznāk pilnīgi stikmeni, kā dažam labam. This post has been edited by Kikyou: Oct 27 2006, 14:37 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nezinu man gan patīk kā tu zīmē. Ir savs stils, pie tam izskatās, ka pārāk daudz darba ieguldīts, lai būtu domāts ''postu pavairošanai'' Es gan drusku nesaprotu to padarīšanu ar tiem postiem... nju bet labi.
Pēdējā zīmējumā man nesimpatizē vien tas, ka izskatās, ka tās meitenes nav īpāši saistītas viena ar otru kā arī lielumi tām dažādi. Tieši tas arī ir grūtais zīmējumos ar vairākām personībām, tām jābūt saistītām citai ar citu, bet šeit šī saikne izpaliek. Vispār galvenais ir mēģināt un kautkad jau sanāks šī saikne! tev vismaz neiznāk pilnīgi stikmeni, kā dažam labam. man nezkāpēc ienāca prātā, ka tas varētu būt attiecināms uz mani ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tigra, viņām nav jābūt vienā izmērā. Paskaties uz bildi kārtīgāk un mēģini saskatīt, kas tur bija domāts. :3 (Un nē, runa gāja par Steam nevis tevi.)
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe šis man patīk. Patīk sižetiņa dēļ. Un tā lielā meitene skaisti sanākusi!
Tērpi smuki, kā parasti. Ēnojums ir labs. Lellīte arī ok! Ko lai piebilst.. ^^ rokas izlabotas! -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nezinu ko juus tur esat saskatiijushas...
-------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm ne gluži par postu krājējiem biju domājusi,bet par tiem dižajiem "artistiem" ,kas liekot tādus darbus,ko nedrīkstētu kādam pat dzērumā rādīt.un bij it kā cerība,ka mans nebūt no tiem..a kas var zināt..
Tigra - Nu tā kā tā mazā meitene ir domāta lelle,tad piedodamas varētu būt kaut kādas nesamērīgās proporcijas.. Un jā cap-ļap darbus nelieku Paldies Kikyou (eee kā jau teicu maz ticams,ka būs kādreiz krāsains),Sushi par komentāriem ... un cowkiller baigi jau nu māki stimulēt cilvēku uz zīmēšanu XD ak jā..nu kā vienā topikā minēju melnbalts ir baigi kūl :3 atļāvos uzzīmēt tikai portretu.jā,jā un fons pilnīgi s.cks This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:34 |
Kikyou |
![]()
|
Fons ir ok! Vismaz labāks, nekā tas gaiši pelēkais, kas bija pirms tam. Man ļoti patīk kā iznākušas acis. :3
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ja neskataas ka mute nekam neder un acis ir biskiit pa taalu viena no otras tad peedeejais darbs man pat patiik....
![]() P.S. un prieksh nekaada fona - fons man arii patiik ![]() This post has been edited by Cilveeks: Nov 12 2006, 00:42 -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Te jaw paraadaas zinaams skils ar paintu... man itiipashi patiik cik loti ruupiigi ir ziimeets peedeejais ziimeejums
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Dead Star |
![]()
|
Paldies par komentēšanu ^^ hmm jap acis ir patālu tomēr XD
Un tā..skatījos RM otro sezonu,un pēc 4 mēnešu Photoshopa absolūtās novārtā pamešanas uzzīmēju darbu.Kleita,kā daži apgalvo,ir ļoti līdzīga Suiseki kleitai,neiešu apstrīdēt,aber man tik un tā patīk.īpašie paldies Kikyou sensei par svārku daļas labošanu lineartā un par padomiem *svinīgi iedot krekeru kārbu* Ak jā fonu un matus es joprojām nemāku krāsot,to es nenoliegšu. Kārtējo reizi ir padevies nekas ievērības cienīgs,bet nu komentāri tik un tā ir ļoti gaidīti,lai vispār varētu zināt,vai kāds te ko apskatās vai nē. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:34 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
QUOTE Ak jā fonu un matus es joprojām nemāku krāsot... http://www.google.lv/search?client=firefox...%C4%93%C5%A1ana varbuut kko atradiisi... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Aya... Tā tik turēt... TwT *māj ar galvu, viegli uzsit pa plecu un svinīgi pieņem krekeru kārbu*
Pozas ziņā ir labāks par iepriekšējiem darbiem. Bet krāsojuma ziņā man liekās tas ar asaraino meitēnu šķiet ka bija labāks. Par tiem matiem... Mēģināšu sameklēt kādu tutoriāli priekš tevis. Varētu jau pati uztaisīt, bet manas izskaidrošanas spējas ir reti draņķīgas. EDIT: Atradu, vēlāk ieskiren skaipā, atsūtīšu. This post has been edited by Kikyou: Nov 11 2006, 20:52 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ar katru zimejumu labak un labak!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:03 |