![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Baaaigi skaisti tev sanāk acis. Ritīg anime acis. Un vispār kā čars ļoti glīts. Swear, man patīk. Ļoti - ļoti. Izskatās baaaig mīļi. AAAAwwww.
-------------------- (sun)
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Darbs man ļoti patīk. Nenormāli mīlīgs. Ik pa laikam sagribās arī kko vienk. skaistu. Un pofig, ka tauta nav pārāk aktīva ar komentēšanu, nepievil savus fanus!!! haha..fani..kā jau teicu - labs dienas joks, Skalinj %) xikes-sākumā gribēju brēkt,ka arī bez PS izskatās tīri smuki,bet tomēr piekritīšu,ka mēreni apstrādātais ir labāk.paldies par komentāru Roserette-paldies :> |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es arī esmu tavs fans... :|
Šis skaists, jap. It kā prasās krāsots, jap. Bet mēs jau zinam, ka tavam slinkums, jap. Tāpēc priecāšos par melnbalto, jap. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dead stāriņ, Dead stāriņ, tu jau zini, ka arī es esmu tavā fanu pulciņā.
Man patīk smaržīgā noskaņa, meičas labvēlīgais skatiens un, manuprāt, vieglais gaiss, kas tur ir. Un, šķiet, ka tīri okeiīgi der pie dziesmas klāt. (pie klipa gan ne xD) -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
a vot priekšpēdējais ir ļoti labs. par to plaukstu. var pamērīt - vidēji plauksta ir tik gara kā no zoda līdz uzacu augšai. ja neesi pārliecināta par proporcijām, zīmē sevi. savas proporcijas. pamēri, atrodi savu mēru, un uz priekšu.
p.s. es nekad neesmu teikusi, ka tu zīmē draņķīgi. tā ir tava iedoma, vai vēlme tikt pažēlotai. ieliki darbiņus, jo gribēji kritiku? nu tad mācies ar to tikt galā. This post has been edited by kahi: Apr 18 2007, 19:15 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
a vot priekšpēdējais ir ļoti labs. par to plaukstu. var pamērīt - vidēji plauksta ir tik gara kā no zoda līdz uzacu augšai. ja neesi pārliecināta par proporcijām, zīmē sevi. savas proporcijas. pamēri, atrodi savu mēru, un uz priekšu. p.s. es nekad neesmu teikusi, ka tu zīmē draņķīgi. tā ir tava iedoma, vai vēlme tikt pažēlotai. ieliki darbiņus, jo gribēji kritiku? nu tad mācies ar to tikt galā. zinu,ka neesi teikusi un vēlme tikt pažēlotai nekad nav bijusi,lai kā arī izskatītos.es taču pati redzu,ka ir tauta,kam daudz labāk sanāk,tapēc tā teicu.bet nu nav svarīgi.lai arī kā, paldies, par to plaukstas ieteikumu. Kikyou - a lieta tāda,ka ir nojausma,ka izkrāsojot es tikai sabojātu zīmējumu,tāpēc melnbalts %) Sushi-ar paldies This post has been edited by Dead Star: Apr 18 2007, 19:40 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Cherry Blossom Girl wno ownz...... es ar buut fans no šī laika. Tik nereāli forši uzzīmēts, tas nekas ka kkas nēmts paliigā, galvenais jau ir iznākums. ^ . ^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
oij, nu gome, gome, nokļūdījos par varbūt centimetru, 1,5...happy? atzīstu kļūdu, taču neesam kloni. es kā piemēru minēju. tomēr savas prop. vienmēr zīmēt labāk. modelis, kā nekā, vienmēr pa rokai.
This post has been edited by kahi: Apr 19 2007, 17:24 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Un kādēļ es tavā topikā esmu iegājusi tikai tagad?
Paga, es šeit esmu bijusi. Esmu bijusi tad, kad tu esi ielikusi savus vecos darbus. Un tad man tie nelikās nekas īpašs. Bet šie jauni darbi man lika uzkavēties šajā topikā secinot, ka tava zīmēšanas prasme ir tik tiešām augusi. Zīmējumi skaisti, man tajos patīk acis; tās ir vienkāršas, bet tomēr nedaudz specifiskas. Vēl man patīk tas, ka darbus apstrādā ar datoru un kā tu to izdari. (Yup, cienu cilvēkus, kuri mēģina zīmēt ar datora palīdzību) Atkārtošos sakot, ka ķiršu ziedu meitene ir skaisti uzzīmēta, tāds maigs/mīlīgs zīmējums iznācis. No šī brīža esmu pievienojusies tavam fanu pulkam, kā arī gaidu tavus jaunos darbus! :3 This post has been edited by Tomoko: Apr 19 2007, 22:22 |
Dead Star |
![]()
|
Pāldies Misa un Tomoko ^.^
hehē,nu jā..garlaicības rezultāts.Kikyou teica,ka noteikti jāuzzīmē "redīsu skuķis",tapēc tas ir šeit. Apzinos,ka redīsu tur ir krimināli maz. Teksta,kas ierāmēts,autortiesības pieder Kikyou. Kā ļoti labi noprotams šim nenoleidzami ģeniālajam mākslas darbam veltīts ārkārtīgi daudz laika.Paldies par uzmanību ^___^ This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:32 |
Kikyou |
![]()
|
A'ĒEEES NEKO NEZIN', MAN AR ŠITO NAV NEKĀDA SAKARA, LOL! Redīsi ir feini. ¦D
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Da, kādi tur vēl redīsi? Visa jēga ir skatienā un sejas izteiksmē.
Jā, skatiens ir labs. Izstaro krietnu fanātisma devu. -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Mhm,paldies par veltīto uzmanību. Uzskatīsim redīsu skuķi par nelielu filozofisku atkāpi
![]() Un tagad par lietu. Šoreiz klausījos sev raksturīgo mūziku Placebo 98' gada albumu,pāris dziesmas - Without You I'm Nothing, The Crawl, My Sweet Prince,tad arī iedvesmoja uzzīmēt šito. Mjaa un linku šoriez neizdevās atrast,bet nu pieņemsim,ka tas tiks veiksmīgi pārciests. Sākumā uzzīmēta man šī tika bez matiem,izskatījās pēc varen trakas mākslinieces, tad nu piezīmēju matus. Nu kaut kā tā un variants,kur labāk var saprast,cik ļoti fons ir nepabeigts This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:32 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh. Proporcijas jau izskatās pavisam labas, protams, ja neskaita tādus sīkumus, kā plaukstas. Bet plaukstas zīmēt vienmēr ir jautri.
Kā vienmēr, man patīk visādas nenozīmīgas detaļas un apģērba aksesuāri, kas padara zīmējumu detalizētāku. Bet nu, ko tur daudz.. viss ir daudz maz ok, un ja kaut kur var piekasīties, tad to var novelt uz faktu, ka zīmējums nav līdz galam pabeigts. Peace. This post has been edited by xikes: May 9 2007, 12:28 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |