![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Izskataas peec mazas skjelmiigas tiiniites.(liekas, ka mutee tai konča)
man jau nu ljoti patiik, it iipashi tas, ka matu kraasas tonis perfekti piestaav apģērba tonim. un ļoti patiik arii vinjas apģērbs, šlipse pie kleitas - visai interesanti, bet kopskats ļoti labs. tik plaukstas par mazu... bet tas arii vieniigais, kas bojaa skatu -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kakla liinija ir briesmiiga. Duraas aciis. Vinja tak liidzinaas zhirafei.
![]() Manupraat jaabuut kaut kaa taa... (tievumu es nelaboju jo ilgaak par trim minuuteem negribeeju chakareeties. ![]() -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Paldies,ka ielūkojāties un pavērtējāt, jo ir jau tā,ka parasti uzzīmējot pati neredzu kļūdas,jo šķiet,ka viss ir puslīdz normāl;i,bet tad ,kad tiek norādīts uz kļūdām , tad beidzot ir aausma,ka lūk te tiešām ir kļūda .. ^^
Sushi. Paldies pirmkārt par atzinīgiem vārdiem ![]() ![]() Tigra2. Arī paldies. Plaukstu es tiešām ilgi izmocīju un man jau šķita,ka varbūtās ir pa mazu... Nu noskaidrojies ir vismaz kaut kas - plaukstas vēl jātrenējas zīmēt ... ReD_FoXy. Paldies,ka pamanīji kaut ko tādu,jo man pirms tam šķita ,ka ir normāli,bet tagad ,ja paskatās kakla līnija nu nepavisam nav tā kā vajadzētu, pārāk stūraina laikam jau ... ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol Foxy, tagad arī otra puse jāpielabo. Citādāk pirmstam pat bija labāk. XD
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 28 2006, 18:22) Man slinkums kjerties klaat... un tad arii sarkanais aplis jaanonjem.... un jaapataisa kakls tievaaks... jaasamazina pietam... chakars... mosh tu uznejmsies? XD Viss ziimeejums jau ir par ljoti labs un acis ir super... tikai kakls... brrrr... -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
ReD_FoXy ... Nu es jau sapratu,ka tā kakla līnija riktīgi jāpielabo,bet man pašai ar nez kā negribās ņemties,vienkārši nākamreiz zīmējot ņemšu vērā,ka jāpievērš uzmanību tai
![]() Jūs jau sakāt,ka zīmējums ir labs,bet,ja paskatos kā zīmē Kikyou, tad jānosarkst patiešām, ļoti ... bet anyway arigato par labiem vārdiem un kļūdu iebakstīšanu taisni acī ^^ |
Dead Star |
![]()
|
Nu tā .. beidzot Dead Star tiek arī pie skenera , ne sava un tomēr. Ieskenēju darbus un tad mazu lietiņ pablēņojos pa photoshop, tā teikt spēru nākamos soļus. gribētos dzirdēt komentārus arī par ne-pcmākslu
![]() ![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 21:25 |
ReD_FoXy |
![]()
|
Kur vinjai ir piere???
![]() Otrajaa ziimeejumaa vinjai izskataas ka vispaar pieres nav. Seja pa platu vienk un pa iisu. Shauraaku un biku garaaku taisi. EDIT: Kraasojums gan gjeniaali smuks. Patiikams aciim. -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
peedeejais ziimeejums tieshhaam sanaacis uz goda. nu ljoti smuki. acis arii super
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, pats pēdējais arī man patīk. Un... piere jau it kā ir, bet zem čolkas, man vismaz tā izskatās.
Pirmais, no diviem pēdējajiem, tīri interesants. Apģērbs smuks! Baigi līdzīgi šādi zīmē arī Miki (otaku). -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Nū tajā otrajā zīmējumā ir domāts,ka meitene sēž biškin nokārusi galvu , tāpēc arī pieri tik maz redz. Un jā , man šķiet tāpat kā Sushi,ka pieri manos zīmējumos aizsedz mati
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Oops... nē, domāju pirmo no pēdējajiem trīs, man vnk dators nerāda to otro..
![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Nu mans beidzot sadomāja uzzīmēt arī kaut ko līdzīgu zēnam,savādāk visu laiku tik meitenes un meitenes ...
![]() ![]() aa un te vēl viens agrāk zīmēts un skenēts ar ... This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:42 |
Sushi |
![]()
|
Yeah!! Yeah!! That's what I'm talkin' about!! Man liekas, ka tev sanāca tie mati, kā vajadzēja!!
![]() Nu man patīk!!! Varēji tikai bišķīt vairāk piestrādāt pie ārējajām kontūrām, lai nav baltumi (lai neizskatās kā izgriezts un uzlikts) Bet būtībā man patīk! ![]() Otrais zīmējums man tīīīīēēššššāāāāmmm atgādina Miki zīmējumus!! Sejas forma, acis, mati.. turklāt viņa bieži zīmē plīvojošu vējā!! Bet tas tā... Nu, plaukstiņas jau ir biški pa mazu... Bet tā tīri neko.. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas zēns tev labi sanācis, tik acis nav vienā līmenī. (Arī tad, ja pagriež galvu, acis nav tā izvietotas. Tērps labs.
Tik viena, vienmēr esoša kļūda - plaukstas par mazu. < - Tas ir tavs lielākais šķērslis - Pieveic to!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:52 |