![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yugi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 6-January 05 From: Japan , Domino ![]() |
Vel vajaga tikai mazliet patreneties un tad bus riktigi smuki !!!
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ok,paldies Sushi,Tigra un Yugi par komentāriem ^^ .. *reaģējot uz labajiem vārdiem kādu brīdi virtuāli priekā palēkā pa istabu
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā.. Miki otaku nemaz nav likusi, jo ar datoru viņa vēl mācās zīmēt.. Un arī skaneris viņai nav.. ^^
Nu., vari jau mēģināt palabot to zīmējumu.. ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tā kā lielākā pagaidu problēma ir mazās rokas, tad tagad nododu jūsu vērtējumā tieši zīmējumu,kur vairāk tā pie rokām piestrādāju
![]() ![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:41 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tu ziimee tipiskaas beernu galvas. taadas saplacinaatas virsas ar izteiktu celinju (tipiskas ar noziimi, ka daudzi taadas ziimee
![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tieshaam, visiem cilveecinjiem ir lielaas actinjas un arii lielaas galvinjas!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Всё очень хорошо, вот только руки... что-то с руками!
![]() А голова вроди норм, только вытянуть чуток! ![]() |
Dead Star |
![]()
|
nu tā .. Pakkun .. Paldies jau par kritiku,bet nu es neteiktu,ka VISAS savas mazgadīgās(kā tagad izrādās) čiksas es ir tik ar celiņiem zīmētu,varbūt bieži un lielākoties,bet ne visas
![]() to Kirara - vai tiešām tās galvas ir tādas gigantiskas un lielās acis ir tik švaka parādība? Tad jau iznāk,ka viss,kādā stilā es zīmēju (tieši lielās acis) ir pilnīgi garām. Ar galvas lielumu atzīstu,ka varbūt ir arī tā problēma,ka pārāk kantaina un varbūt ar par lielu. to Keydan - spasibo za slava horošie .. no ja dumaju,što s rukam kak by vso v normi.. ņe znaju.. ![]() Te vēl viens, ļoti nesen uzzīmēts joprojām tajā pašā milzu acu stilā.Gribētu piebilst,ka gurni nav domāti tik plati ,jo tur,kur biedzas svārku līnija ,nav domāta gurnu līnija,bet gan plandoši svārki. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:41 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
nu, tev labaak sanaak ar roku!
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ar zīmuli zīmētais ļoti ļoti smuks! Man tas darbs tiešām patīk!!
![]() Pēdējais- labs krāsu salikums.. Un nenokrāsotās sienas efekts, manuprāt, ir panākts. Man patīk tavs ādas ēnojums- tāds maigs.. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
darbā ir daudz laba, bet man nepietika vietas, lai uzrakstītu visu. Varu teikt, ka man ļoti patīk matu krāsa un ādas toņa maigums. -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
viss pie kaa vareetu piesieties jav ir tigras2 "kljuudu labojumaa" btw tev jaaatrenneejas vairaak ziimeet acis.
![]() edit: peec manaam domaam tavos ziimeejumos acis ir nedaudz par lielu un peec formas atgaadina manas istabas logu, bet tas taa. mozhka tas ir tavs stils. ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() ![]() Vēl milzonīgs paldies Sushi par uzmundrinošajiem vārdiem,savādāk tiešām jau sāc domāt via vispār ir kas labs tajos darbos vai nē .. dark_angel - ee a ka tu domā to pie acīm piestrādāšanu? Kas tieši ir tas,pie kā jāipestrādā?nesapratu īsti ... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Жестоко ты так Tigra2...
![]() |
Dead Star |
![]()
|
Te vēl daži darbi..Kaut kāda ieteikme no Kill Bill.. Zinu ,ka tie zobeni un dunči ir pakropli un šur tur proporcijas pieklibo,bet tie nebija tādi ļoti rūpīgie zīmējumi.. Bet tik un tā gribētos dzirdēt ko domājat ..
![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:41 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:57 |