![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
man nepatiik taas saplacinaataas sejas,atvaino. sejas platums normaali nepaarsniedz garumu, retos gadiijumosar apalju vai kvadraatveida sejas formu var buut vienaads,tachu parasti seja ir vairaak gara nekaa plata. Tavos ziimeejumos taa nav, un tas liek meiteneem izskatiities peec citplaneetieshiem.
tachu Tev labi sanaak apgjeerbs. ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man arii nepatiik taas galvas un arii tas, ka uzacis un dalju no aciim sleepj zem matiem.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man ļoti patīk otrais Kill Bill zīmējums. Apģērbs un vispār viss kopumā. Varbūt pirmajam problēma ir tā, ka mati aizsedz acis, bet apģērbs labs.. Bet otrais man patīk!
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
atnācu sabojāt noskaņojumu. Kopumā vēlos teikt, ka progress ir vērojams, daudz kas ir uzlabojies. Tā tik turēt. (plaukstām nepiesiešos, negribās) -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu par to,ka platums pārsniedz pilnībā piekrītu,centīšos laboties
![]() A te pats jaunākais uz PC ar peli zīmētais. Jāatzīstas,ka meitenes pozu es riktīgi nozīmēju no cita zīmējuma,bet pārējais viss ir manis pašas.Atzīstu,ka tas ūdens vispakārt tik tiešām varbūt neizskatās pēc ūdens un ir pabaisulīgs. Nu pats fons kā vienmēr nav nekas pārāk spožs. ehh nu bet vērtējiet ![]() šeit sākumā skice.. un tad galarezultāts This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:40 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ohohooo!!
Tas gan tev labi izdevaas, nav kur piesieties! ![]() Tikai acis un uzacis man nepatiik. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
''Tikai acis un uzacis man nepatiik.''
same here! ja tas tā turpināsies man vairs nebūs, ko kritizēt T_T Labs darbs ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu jā man ar tāpat acis nepatīk - kaut kādas izvalbītas iznāk un uzacis ar tā -so,so.. Bet nezinu ko lai dara ... Savādāk neiznāk
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
varbuut pamēģini acis tik ruupiigi nekraasot.
vienkārši uzzīmē aci un izkrāso vien varavīksni, spiidumu liec cietaaku, graudainaaku. Pamēģini paintā. acis vari ziimeet mazākas, ne tik platas. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Uzacis ir par gaišu - tas arī viss, kas tur ir. Skicē tak ir tīri normāli, ne?
Par acīm - vienīgā problēma ir tā, ka atspīdums (jā, tas tur baltais) ir pārāk daudz izplūdis. Vot, par to acu aizsegšanu... Atceros sen atpakaļ kautkur lasīju, ka anime stilā zīmējot var droši mati būt itkā nogriezti tur, kur acis sākās, plus uzacis arī var droši zīmēt virs matiem. Bez acu augšpuses un uzacīm ir grūti uztvert sejas izteiksmi, tāpēc. Pēdējais zīmējums man pat ļoti patīk. ^_^ Spārniem nedaudz treniņš noderētu, bet tas viss ar laiku. Meitenei ļoti smuks tērps (vispār tev tērpu dizaini vien ar labāki paliek). Vispār prieks skatīties, kā citi sāk vien ar labāk zīmēt. |
Dead Star |
![]()
|
Paldies Kirara,Tigra un Kikyou par ievērtēšanu.. Nu te es tagad pamēģināju tā kā Kikyou ieteica .. it kā uzacis tumšākas un to spīdumu mazāk izplūdušu
![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:40 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Super!! Šis darbs ir superīgs...
![]() Nja, tērps ir smuks, kā arī sparni, atspulgs un viss pārējais.. man patīk.. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Skaisti, tikai man tiešām liekas, ka esi pārstrādājusies acis krāsodama, centies pievērst tām mazāk uzmanības, savādāk liekas, ka tās kā kāmim izspiedušās no rāmjiem.
Uzacis tagad ir gut! viss gut! bet acis gandriiz gut. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nez, man gan liekās, ka acis tagad ir ok... Tā man liekās.
Par tiem spārniem, forma īsti nav. Ja viņi ir saliekti, tad mazākai daļai no spārniem vajadzētu būt redzamai, izņemot, ja viņai tie spārni ir piestiprināti pie rokām nevis muguras... Tā man liekās. Plus, neaizmirsti, ka spārni var teikt vispār tikai uz viena kaula turās, tāpēc nevajag viņus tik biezus zīmēt... Tā man liekās. Grūti paskaidrot, jācer, ka kautko saprati. XD ...tā man liekās. D: |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man liekas ka pedejam darbam ir pa lielu acis!
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |