![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Acis ir labas. Spaarni arii. Tev tikai grib piesieties ar savu gaumi cilveeki...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
lieliski...tie spaarninji ir vnk uubbbeeerriiigggiii!!kawaii!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(sasuke @ May 19 2006, 20:50) pa lielu acis? ![]() ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Arigato,arigato par komentiem
![]() To edg.. Nu man jau arī VISU laiku likās,ka tās lielās acis ir just a matter of style(nu nav man kāda īpaši sava stila,bet tomēr vismaz kaut kāds bišku),bet visi tik laimīgi visu laiku pie tā piekasījās ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neviens savas domas nav mainiijis. Tie ir citi cilveeki, kas man piebalso. Un Kikyou veel aizvien ir palikusi pie savaam domaam par spaarniem. Nekas nemainaas.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
|
Dead Star |
![]()
|
Te nu atkal ir kārtējais ierastais,pierastais un parastais portrets..Ar fonu es pamatīgi noslinkoju šoreiz,bet neko negribājās pārāk zīmēt,jau tā ļoti daudz nosēdēju pie šī darba krāsošanas..Neesmu droša par uzacīm - vai tās tādas vaidzēja zīmēt..mjā un matu krāsojums man ar pārāk nepatīk,nesanāk tā kā gribētu,bet ir jau bišku labāk nekā iepriekš
![]() mjāa pēdējā laikā labāk patīk pat skices.. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:40 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Nekraasotais ir labaaks. Kraasotajaa tieshaam uzacis taadas nevajadzeeja taisiit un mati kraasotajaa izskataas peec segas.
Un kontuura pie zoda ir grubuljaina. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmm pedeejais ir tiiri taa neko, smuki sanaacis + patiikami, ka vairs nebaaz uz aciim matus.
![]() |
edg |
![]()
|
Man gan labaak patiik kraasotais. Iemaaci man kraasot and I'll conquer the world! Bet vispaar... Tas tavs komentaars par darbu mazliet atgaadina Kikyou ar profiem tik populaaro runaashanu "I so noob".
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(edg @ May 28 2006, 21:41) but i rly noob!!1 srsly! Man patīk gan neizkrāsotais, gan izkrāsotais. Meitēns izskatās tā, itkā ģībt taisītos. Tā laikam arī bij apmēram domāts, ne? Bet man patīk. :) Krāsojums smuks. Un krāsu izvēle - nekož acīs, patīkamas, saskaņotas krāsas. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jus gribat teikt ka ši burviga zimrjuma linearts bija izdarits painta?
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ziimeejumiem nav ne vainas. Ir progress un viss paareejais kaa jau visi teica. Es tik varu piebilst no sevis ka vairaak skataamas ir skices. Kraasotie man neiet pie sirds.
-------------------- ![]() |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
izskatot cauri shos darbus redzama izaugsme, droshaakas liinijas saliidzinoshi proporcionaalaakas sejas un kjermeni...ir labi
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |