![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
QUOTE(edg @ May 28 2006, 22:41) Man gan labaak patiik kraasotais. Iemaaci man kraasot and I'll conquer the world! Bet vispaar... Tas tavs komentaars par darbu mazliet atgaadina Kikyou ar profiem tik populaaro runaashanu "I so noob". Nu no manis profs tāds pats kā no apelsīna balerīna.nu bet tas tā. Matus man tiešām nepadodas krāsot un LeoR un Kikyou krāsotprasme man paliek neatmināma un apbrīnas vērta mīkla. Ar paldies par labu novērtējumu. Kikyou - nuu varbūt gluži uz ģībšanu nebij tas skatiens,vairāk tāds aizsapņojies,bet ģībstošais ar jau der un tiešām tā arī izskatās. Danke par labajiem vārdiem ^^ Keydan - tu domā skice?Nu jā,skices es vienmēr ar zīmulīti paint zīmēju un tad photoshopā krāsoju.. Paldies Kirara,LeoR(cenšos matus tiešām uz acīm nelikt),Keydan,ReD_FoXy un fussy ![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 20:54 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu tā šis darbs tapis saistībā ar Kikyou sensei padomiem sakarā ar krāsošanu. Paldies viņai par to - no manis liels puķu pušķis jeb cik vēl atceros,tad zefīri ar Tev gāja pie sirds,tad daudz tev zefīru no manis ;>
Nu galvenā mana cerība ir tā,ka viņa pati neizskatās pēc vienas lielas peļķes. Tā kleita ar pārāk labi neizskatās un ieloces es zīmēt neprotu.un tas,uz kā viņa sēž, ir sega,kas pārāk pēc tādas neizskatās,bet var jau pielietot fantāziju,jo ,kā zināms, tai ir liels spēks,un iedomāties,ka tā IR sega.. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:39 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hi hi hi... I'm the king of the world. *sēž uz zefīru kalna un lēnām to noārda*
Beigās nav nemaz tik slikti. Njāa, tās ieloces varēja *needaudz* savādāk, bet tā kā tu teici, ka nemāki viņas zīmēt, netaisos tur daudz piesieties. Viss ar laiku un treniņu~! Tā kopumā man patīk, vienīgais fonu pagrūti uztvert, bet tas tā - pofig. XD |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Nesaprotu sho ziimeejuma apaksheejo dalju. Acis man nepatiik un man labaak patiktu seja, ja vinjai vareetu redzeet uzacis.Mati gan man patiik.
Un vinja izskataas peec kautkaada kljumpja (taa ir taada kaa chupinja) ar galvu un rokaam. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
mm.biedeejoshas acis.taadas..ljauniigas. *noskurinaas*
Bet interesants kareklis un smukinja matukraasa. un man tiik taa fona dalja,kur augi. izskataas taa kaut kaa juurmaliigi.. *grib vasaras briivdienas* -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kā man patīk šitais darbs. Iespējams, tas ir dēļ smukā krāsu salikuma.. varbūt dēļ labas noskaņas. Nez, es ir sajūsmeklē!
![]() Nja, nu par rokām jau pati zini! ![]() ![]() Par to priekšpēdējo- man patīk gan skiculis ( ![]() ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ Jun 1 2006, 20:34) Nesaprotu sho ziimeejuma apaksheejo dalju. Acis man nepatiik un man labaak patiktu seja, ja vinjai vareetu redzeet uzacis.Mati gan man patiik. Un vinja izskataas peec kautkaada kljumpja (taa ir taada kaa chupinja) ar galvu un rokaam. Nu,nu...Aizej bērns pie spoguļa,uzgāz sev uz sejas matu kaudzi un tad mēģini saskatīt cauri UZACIS .. ko tik daudz var par to piesieties!! ![]() Paldies rebel,ka pamanīja arī to,ka acis ir sanākušas ... un kareklīti ar .. *gribas sev tādu x.x* Paldies Kikyou sensei par atzinigiem vārdiem XD Paldies Sushi par sajūsmekles izrādīšanu. Par iepriekšpēdējo - man tas laikam pat patīk vairāk par pēdējo(skiculis jo īpaši),jo pēdējais kaut kā ne pārāk iet pie sirds..vienīgi mati priekšpēdējā ne pārāk izskatās- kā sažļurgāti ar nekvalitatīvu matu želeju .. bet tas nu tā ... Kopumā danke par vērtējumu ![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 14 2007, 20:56 |
Dead Star |
![]()
|
Kaut kādi centieni uzzīmēt vēl ko tālāk.. To,ka nazis neizskatās pēc naža es zinu,bet es vismaz centos. Roka ar kaut kā nava normāli. Fons kā vienmēr nekas dižs.Tas ir tas,kas man pašai ne pārāk patīk,bet savādāk nemācēju
![]() This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:39 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ooo! Man patīk!
Patiešām izdevies tas, kas man nekad neiznāk. Tas ir, "he he he..." ļauna sejas izteiksme. ^^ Nazim nav ne vainas, vainīgs ir koks. Reāli foršs, man personīgi šitais zīmējums baigi patīk. A kā viņai tie mati domāti? Nuu proti, tā violetīgā lieta viņas matos ir sprādze vai kā? o.o |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
COOL, kaa man patiik shii sejas izteiksme..
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, šitais darbs IR izdevies!
![]() ![]() Kopumā ir super! Un ierindojas pie maniem tavu darbu favorītiem! ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Paldies,paldies par komentāriem.
![]() Kikyou - tā lieta matos ir sprādze,kas mazliet satur tos mateļus.. nu kaut kā tā ![]() |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
Smukiņji, patīk backgraunds, labi, ka cilvēks nav slinks un to zīmē.
*viņa laikam ir ļauna un moca koku ![]() -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
Dead Star |
![]()
|
QUOTE(lAAcis @ Jun 15 2006, 15:43) Smukiņji, patīk backgraunds, labi, ka cilvēks nav slinks un to zīmē. *viņa laikam ir ļauna un moca koku ![]() Nē kur nu,kur nu viņa ļauna .. šī tak īsts susuriņš .. pēc acu skatiena un sejas to tak uzreiz var pateikt ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ta sejas izteiksme liek mani domat ka viņa ir kautkads mazs laundaris! Un kas tas ir koka? Nazis? Nu es taču esmu teicis ka ļaundaris!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:54 |