![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
A cik vispār maksā Domens?
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
jauns aptuveni Ls 25, bet galvot nevaru -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Taa uz 2 gadi pa 40 Ls, tas prieks maksaa nu tb ja gribi var nemt arii uz ilgaaku laiku vairaak jaamaksaa. Minimalais ir uz 2 gadi .... utt.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
entropy |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No NIC:
Maksa par tradicionālā domēna vārda reģistrāciju ir: Termiņš summa 1 gads LVL 20,00 2 gadi LVL 37,30 3 gadi LVL 51,90 4 gadi LVL 64,35 5 gadi LVL 74,81 otaku.lv un anime-otaku.lv vēl ir brīvi. |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Taa kaa esam ~90 memberi, tad no katra pa ~0.8 Ls - domens gatavs uz 5 gadiem. Bet, kas attiecas uz adresi - jo iisaak un kodoliigaak, jo labaak.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Lai mūsu admins uztaisa konkursu par labaako nosaukumu, ja vispār grib mainīt adresi. Manis pēc nekas sheitan nekaiš.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Un visi buus godpraataiigi maksaataaji, ka tik ne ar ![]() Man pilniibaa apmierina pasjreizeejaa situaacija, ne mums biedru, ne aktiivo postotaaju tik daudz, lai biidiitu ambiicijas par baigo anime forumu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
kuchieris |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Pareizi jau ir.
Ta neko. Gan jau naaks taa diena, kad forums pats pieprasiis jaunu vaardu... Beigas jau vienmeer ir labas, tikai ej nu sazini, kad taas beigas ir. -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
nevajag, nevajag citu adresi!
-------------------- |
Spectre |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu, jaa, tas ir tiesa. Es jau shon maniju cik cilveecini bij atnaakushi uz satikshanos..... Domaajams, ka tas pac notiktu arii ar naudinas sameshanu .... ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
ausainis |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
optimists! |
||||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu galugalaa ja ir gribeetaaji (un vareetaaji) kapeec arii ne jaunu adresi un visu paareejo.. tas jau arii uzreiz nenoziimee ka nestraadaas vecaa adrese
![]() Nu tad principaa vienkaarshi: Pirmais punkts: luudzu pierakstaas tie, kas ir ar mieru kautkonebuut veltiit shim pasaakumam. Otrais punkts: kaadu tad iisti domeenu gribam / njemam. Lai nav taa ka "es maksaaju par kaut ko un kas man no taa tiek?" tad varu varbuut piedaavaat attieciigas e-pasta adreses tiem kas piedalaas proti juusuvaards@domeens.lv piem roze@otaku.lv |
Spectre |
![]()
|
Man jau nebuutu zheel ziedot lietas labaa, bet 1 pac jau ar netaisos sponsoreet visu pasaakumu
![]() NU katraa zinaa mani vareetu, taa kaa ieskaitiit ..... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
esmu ar mieru pieciiti vai vairaak shai lietai iemest
a par nosaukumu nav ko sarezhgjiit es domaaju otaku.lv un viss -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu man jau nav nekas pret shito nosaukumu arii bet gadiijumaa ja citi baigi domaa samesties tad es piedalos ja iespeejams... (man nav karte, keh keh keh)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |