![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
rokas varbuut arii ir biki pa tievu, bet taas man vienmeer ir bijis vaajais punkts
![]() par kaajaam gan nepiekriitu. skicee uz ruutinju papiira vinjam bija iisaakas kaajas un, tici man, vinjsh izskatiijaas kaa kroplis ![]() red foxy, tu ar vareetu dot taadu smalku maajienu ar seetas mietu, kur tavupraat ir kljuudainaas vietas ![]() This post has been edited by Kazuki: Nov 10 2006, 09:11 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
mājiens ar betona stabu ---> man viss patīk :3 roka bik par tievu, bet viņam piestāv viņa kārnums XD beidzot pelīti dabūjis ;_; ^^
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
haltuura >.<
![]() ziimeeju dojo speelei, bet nepaspeeju ielikt ![]() This post has been edited by Kazuki: Dec 22 2006, 02:30 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja... haltura... rokas par isu un sajai maz detaļu.
This post has been edited by Keydan: Dec 22 2006, 09:10 |
Kazuki |
![]()
|
![]() tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku ![]() This post has been edited by Kazuki: Dec 26 2006, 00:06 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks...
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks... ![]() jaa harry potter... smuks smuks! prieciigus Z-sveetkus -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
seksīgs harry poter..
![]() |
Kazuki |
![]()
|
well, liels paldies visiem par commentiem.
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Sweet, sweet potter... ehh, laikam vaidzees kaadu HP fanartu arii man uzmest. :B
HP the best! Lai gan nedaudz velk uz Parry Hotter, kas ir daudz labaaks par Harry Potter...:B Keep up the good work^^ -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ye~ah really goodie ^^ biku atgādina elwooda hp fan-artus [who knows esi elfwoodaa?]
kļūda man leikas nav un ja būtu pat neuzdrīkstētos piesieties jo viss ir tieshām baigi labs. superīgs arī krāsojums ^^ wii goodie. tā turpināt. |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
man patiik. stiliigi
![]() -------------------- (sun)
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
man neliekas, ka tas ir harijs poters. tas var būt da jabkurš puika ar polārpūci un brillītēm. tam nav obiligāti jābūt harijam poteram. piem, tas var būt perijs horters, vai tādā garā
presīt džekam bišķiņ par cietu. vienkārši izskatās nevis skaisti trenēta, bet, it kā viņš gribētu piedalīties kulturistu šovā. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Interesants. Man arī atgādina Hariju Poteru.
|
Kazuki |
![]()
|
sheku veel viens crapiigs kjepu ljepu darbinjsh no manis. jaa, karamel, tu mani vari spaardiit, bet man tieshaam ar ps nav taas labaakaas attieciibas, taapeec shito kraasot netaisos. :>
![]() runaajot par ieprieksheejo. jaa, es redzu taas kljuudas ar presiiti un es pat atceros kuraa vietaa viss aizgaaja pilniigi shkjeersaam, bet man ir baigais slinkums labot kko. paldies visiem par comentiem ![]() This post has been edited by Kazuki: Mar 24 2007, 00:06 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |