![]() |
![]() ![]() |
![]() |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
baigi smuks darbs
![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
atceros viņa nepabeigto versiju un jāsaka, ka darbs pabeigts godam, man ļoti patīk ^^
piesieties man nav kur. ļoti patīk ēnojums. zīmē vēl. =w= |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
atceros viņa nepabeigto versiju jaaa, spaarni tika nezheeliigi nolikvideeti, bet es izlaboju proporciju kljuudas un beidzot +/- sakariigi uzziimeeju matus :3 btw. avenjkraasas piltenes nezheeliigi rockz >.< vieniigaa beeda dabuuju liinijas vilkt ar 0.25 pilteni, kas meedz skraapeet lapu...jau kuro meenesi nevaru atrast nevienu sakariigu melno 0.5 markjeriiti :/ vot beeda. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa.
![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
![]() tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku ![]() šhis man paatiik... ieveerojami tuvāk tam, kaadu es HP biju iedomaajusies kaa filmas varonis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa. Kas ir tas kas tai meitenei ir apkārt? -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
yay beidzot šitto pārzīmeji uz baltās lapas =w=
man patīk, kļūdu liekas nav un izstrādāts arī labi ^^ i roar for more drawings |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Eu, bet ir labi! Man patīk! Būtu labi, ja uz spilvena čutj-čutj būtu kādas ieloces. Kaut vai minimāli, bet tomēr.:3
Mjā, izskatās, ka suicide viņai sanāks.. Godīgi sakot, pirms ieskatījos zīmējumā, likās, ka tās pudelītes tai meitenei lido apkārt, bet pati meitene stāv. Es taču teicu māsiņai, ka man vajag brilles! Ownzz. ^^ |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Stilīgs tas Harija Potera džekiņš
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
aii, sen sen nekas nav likts. nu un tieši šodien man kā par brīnumu uzplijās vēlme kko uzzīmēt :3 jā, zinu, ka ir kļūdas un rokas vispār smagi sako, bet nu es ar saviem pieticīgajiem skilliem nekādi labāk uzzīmēt nevarēju.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu ko.. teiks, ka miesas ēnojums izskatās labi, patīk sejas izteiksme un mati arī padevušies, bet rokas gan jau ar laiku un trenniņiem būs abāk ar katru reizi.
-------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Svaiga gaļa jē. nu tad tā... meitenei ir ļoti pievilcīga seja. smalka, un acis ir mīlīgas un skaistas. mati ir izdevušies godam, un frizūra ir pieskaņota tēlam - vienārša, bet tomēr skaista. tev ir izdevies radīt iespaidu, ka zābaki un cimdi būtu gatavoti no ļoti pieguļošas ādas, vai metāla. mani priecē, ka esi iezīmējusi kakla kauliņus (nu nav pareizs definējums, bet ceru, ka tu saprati, ko es ar to domāju) nu apmetnītis gan tāds pastīvs izskatās. derētu pāris ļocījumu vietiņas un un ēniņas, jo tagadējais apmetņa atrašanās stāvoklis būtu iespējams tikai tādā gadījumā, ja meitene būtu stāvējusi ar muguru un asi pagriezusies uz labo pusi, un apmetnis lidojot metis tādu, kā loku. (nu labi varbūt vienkārši pūš stiprs vējš) ļoti dzīvelīga izskatās zobena maksts. es domāju tādā ziņā, ja tā ir veidota no metāla, tad tiešām tā tas arī izskatās. dzīvelīgi!~ apmetņa un krūšu daļas krāsojums manuprāt ir pārāk sašvīkāts. ja tu krāsoji ar HB grafītu (ar to arī pietiek), tad es tev varētu vienkārši ieteikt noplēst mazu gabaliņu no lapas stūra, un ar to izšvīkāt t.i. izpludināt švīkas, lai krāsojums paliktu plūstošāks un tad var ēnot un darīties pa virsu, kā sirsniņai tīk! (HB tāpēc, ka ir arī tādi zīmuļi, kurus nevar, vai ir grūti izsmērēt)^____^ meitenei ir piemīlīgas biksiņas un ēnojums uz viņām ir augsta līmeņa. meitenes svārki (tiešām gomen, jo ši es tiešām labāku definējumu nevaru izdomāt. lūdzams neapvainoties). ļoti interesanta doma, kaut ko tādu vēl piezīmēt. labs papildinājums darbam. tā teikt odziņa.
vispār visā darbā ir redzams labs ēnojums. tam tu esi piešāvusies. runājot vēl nedaudz par matiem - augša, pie saknēm. tur parādās asas svītras. tās varēja piezīmēt vairāk pieglaustas galvai, bet tas taču sīkums. ![]() kopumā man jau šis darbs ļoti simpatizē. P.S. vai es varētu uzzinēt, kas ir tie `brīnumi` pie bikšu galiem. vai tie varētu būt kāda veida striķīši? This post has been edited by Asuka: Aug 8 2007, 11:15 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kazuki |
![]()
|
Isa. Paldies par labajiem vārdiem.
![]() ![]() Asuka. Omg. Šitik daudz teksta manā galerijā vēl nekad nav gadījies lasīt. Īstenībā jau kādu laiciņu iefanoju par tavām kritikām citos topikos. Kā naglai uz galvas. ![]() Runājot par zīmuļiem tad agrāk es izmantoju tikai 2b zīmuļus (āpāc ne?). tagad man ir 2 automātiskie zīmuļi (im saved) 0.7 hb ^^ un 0.5hb. Tas nu būtu tā. Prieks, ka tev patika zīmējums. ![]() |
Kazuki |
![]()
|
Tā, nu jau biki vairāk kā gadu neko neesmu postojusi savā galerijā. Nonācu pie secinājuma, ka beidzot jānokrata penicilīns no savas mapes un kkas jāieposto. Tātad pēdējā gada laikā nav nekas daudz zīmēt ļoti vienkārša iemesla dēļ - hronisks laika trūkums. Bet pēc ziemas sesijas pāris dienas atrāvos no zaurēšanas un nodevos pilnīgai neko nedarīšanai un te ir rezultāts.
![]() Jā, tas bija domāts holows un , lai gan bleach nebiju skatījusies ~ 2 gadus sanāca tīri interesanti. Protams, poza nekāda un fona nav, bet es necentīšos lekt augstāk par savu kaklu. Negribas visu sascrewot. ![]() tā ir puse no zīmējuma, vienk otra daļa nelikās tā vērta, lai to rādītu tautai. paralēli vēl pa bikītim piestrādāju pie "prodigal sun" kkad sen atpakaļ bija iepostota dojo topikā (http://otaku.lv/uploads/20070831_655_prodigal_sun.jpg) A2 izmēra zīmējuma. pagaidām ir pabeigta kkāda 1/5 zīmējuma. Labā ziņa ir tāda, ka galvaskauss tagad izskatās megadaudz labāk kā uz skices. ;> un, protams, tagad varat sākt kritizēt līdz aknām XD |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 20:08 |