![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Jurchix, tā filmiņa, kuru Tu ieliki. OMG, es tā rēcu. Baigākā hohma. VNk super!
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
:shtamp: Approved
![]() ir labs, loti patika. if U R a girl under the age of 12 and U R high of marihuana don't ride your bike ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
heh, izrādās ka augstāk ieliktais links ir tikai vien ļoti maza daļa no tā visa kas ir pieejams.
Ja nav slinkums tad varat novilkt AMV Hell Perfect Collection torrentu (4,24GB!!). Tur ir visa garā filma, sastāv no 3 daļām + bonusi. Rakstīts ka jaunāki par 18 gadiem skatīties nedrīkst. ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ui.. tas bij labais
![]() Sen nebiju tik skali smeejies.. it sevishki vietā, kur Vegeta no DBZ `dziedāja` ![]() ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Lol, labais.
un tagad pie visa shitaa bulshita, es uzraxtiishu kas shodien ar mani notika. Es ar Suu naakam atpakalj no skolas - ieejam Narvesenaa, jo ir jau tradicionaali, ka mees atpakalj no skolas naakot panjemam katra pa 1am Chupa-Chup's. tu taads dialogs paardeveejam ar vienu pavecaaku sievieti - -...vinjai tur teica ka ar pirksu dibenu nevajag kasiit... un lalala. - a kapee? - nu to pirkstu peec tam nevajag oraalaa dziivee pielietot! *vinjsh nolasa Chupa-Chupiem sviitrkodu, joprojaam runaajot* - Prieciigu suukaashanu! - paardeveeja noveeleejums *vinji veel turpina, es ar Suu eju uz izejas pusi smieklus valdiidama* -kaada taa meicha bija? -maza, kautriiga... izejot aaraa mees smejamies paaris minuutes liidz atguustam elpu.tas bija galvanais dialogs, visus siikumus es neatceros. Domu spratiisiet, gan jau! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ooo, kura narvesenā ir tadi atraktīvi pardaveji ar tik interesantam frāzēm?
-------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
lol, narvesenā bieži neeju, bet ar tikai lai nopirktu chupa-chups, taču tādu brīnumu nebiju dzirdējusi... XDD Tsukino, varbūt tā jūsu tradīcija izvērsusies vienā perversā domā tam/tai pārdevējai/jam XDD Katru reizi pēc skolas... XD
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 25 2006, 21:27) Liivu laukumaa, blakus draamas teaatrim. XD Tsukama, tu domaa ka vinjsh tieshaam tik samaitaats? -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Tsukino, jaa XD jo, ja katru dienu peec skolas chupa chups.. un to tachu suukaa.. >.> a varbuut paardeveejs tieshaam ljoti samaitaats. Bet cerams, ka taads nekad nebuus XD
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |