![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa.. tev vinja tieshaam ir liidziiga, Foxij!
![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nju, šī meitene pēc manis izskatās visvairāk:
![]() -------------------- Go and die, please.
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Shoune kas tas pa anime taads, baigi labais izskataas, vai akal no kkaada geima?
-------------------- Cute little pervert ^^
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*cough* Es izskatos pēc veča. Great, ne?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (tas, lai norādītu garumu... ) ok, mostly it's all about the attitude that makes us... similar? -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
*cogh**blond*
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
QUOTE(yorsa-kun @ Nov 30 2005, 23:47) tas ir no kaut kadas Korejas RPG game =))), man pilns kompis ir ar vinam, bet ja vajag es varu iedot adresi kur tu vari apskatities VISUS charsu he he =))) -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pēcc Pinksakuras ieteikuma likšu šo.... Kurenai no Naruto
![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
nezinu esu redzejis daudz anime bet nu teikt ka kadam esu lidzigs neeeee.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 30 2005, 23:32) Kāpēc gan man tāda klusa aizdoma, ka tev īstenībā ir baigais lepnums par to, ka esi real life Eds... XD Ā un mans laikam tāpat kā Janus. XD Manī vairs nav nekā animiska. Tad, kad vēl biju 150 cm - maza un mīļa, tad vēl šo to varēja saskatīt, bet tagad... nooo nooo... Anime cilvēki ir skaisti, Kikyou nav. (Jāa, jāa pusaudžu vecums. <.<) |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Esmu saskatījis lielu līdzību ar Futaba Rentarou no Futakoi Alternative
![]() ![]() Šis tas ir arī no Takemoto Yuta no Honey&clover (bet tikai pēdējās 4 sērijās) ![]() ![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
![]() ![]() tikai man ir biki garaaki mati ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šobrīd pēc garīgā līdzinos kam tādam...
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() Kon! |
Seniorita |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 294 Joined: 20-March 06 From: If I tell ya, I'll have to kill ya! ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Seniorita: Oct 27 2006, 14:43 -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man kāds(i) ir teicis, ka esmu līdzīga Soubi...hmm.. Man pat esot Soubi glare! (Pietam gandrīz visu laiku)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu, pati gan īsti nezinu, bet varbūt, varbūt. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:03 |