![]() ![]()  | 

| Sushi | 

Nov 30 2005, 17:36

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong?  | 

Njaa.. tev vinja tieshaam ir liidziiga, Foxij!  

--------------------  | 

| Kikumi | 

Nov 30 2005, 18:43

| 

![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga  | 

Nju, šī meitene pēc manis izskatās visvairāk: 

![]() -------------------- Go and die, please. 

| 

| yorsa-kun | 

Nov 30 2005, 23:47

| 

![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business!  | 

Shoune kas tas pa anime taads, baigi labais izskataas, vai akal no kkaada geima? 

-------------------- Cute little pervert ^^ 

| 

| +Chibi+ | 

Dec 1 2005, 00:32

| 

![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky  | 

*cough* Es izskatos pēc veča. Great, ne?   

![]() ![]() ![]() ![]() (tas, lai norādītu garumu... ) ok, mostly it's all about the attitude that makes us... similar? -------------------- ![]()  | 

| pinksakura | 

Dec 1 2005, 00:48

| 

![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D  | 

*cogh**blond* 

![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice. 

Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call.  | 

| Shoune | 

Dec 1 2005, 01:16

| 

![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =(  | 

QUOTE(yorsa-kun @ Nov 30 2005, 23:47) tas ir no kaut kadas Korejas RPG game =))), man pilns kompis ir ar vinam, bet ja vajag es varu iedot adresi kur tu vari apskatities VISUS charsu he he =))) -------------------- ![]()  | 

| Isabel Carmin fon Edelhain | 

Dec 1 2005, 01:44

| 

![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow  | 

Pēcc Pinksakuras ieteikuma likšu šo.... Kurenai no Naruto 

![]() ![]() --------------------  | 

| Janus | 

Dec 1 2005, 02:58

| 

![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society  | 

nezinu esu redzejis daudz anime bet nu teikt ka kadam esu lidzigs neeeee.  

--------------------  | 

| Kikyou | 

Dec 1 2005, 18:25

| 

![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04  | 

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 30 2005, 23:32) Kāpēc gan man tāda klusa aizdoma, ka tev īstenībā ir baigais lepnums par to, ka esi real life Eds... XD Ā un mans laikam tāpat kā Janus. XD Manī vairs nav nekā animiska. Tad, kad vēl biju 150 cm - maza un mīļa, tad vēl šo to varēja saskatīt, bet tagad... nooo nooo... Anime cilvēki ir skaisti, Kikyou nav. (Jāa, jāa pusaudžu vecums. <.<)  | 

| jurc | 

Dec 9 2005, 13:03

| 

![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja  | 

Esmu saskatījis lielu līdzību ar Futaba Rentarou no Futakoi Alternative 

Šis tas ir arī no Takemoto Yuta no Honey&clover (bet tikai pēdējās 4 sērijās) ![]() ![]() --------------------  | 

| Pinky | 

Dec 9 2005, 17:15

| 

![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga.  | 

![]() ![]() tikai man ir biki garaaki mati  | 

| Kaede | 

Dec 9 2005, 17:46

| 

![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams  | 

Šobrīd pēc garīgā līdzinos kam tādam... 

![]() --------------------  | 

| mms61 | 

Mar 25 2006, 14:55

| 

![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you...  | 

![]() ![]() -------------------- ![]() Kon!  | 

| Seniorita | 

Mar 25 2006, 22:25

| 

![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 294 Joined: 20-March 06 From: If I tell ya, I'll have to kill ya!  | 

![]() ![]() This post has been edited by Seniorita: Oct 27 2006, 14:43 --------------------  | 

| Tomoko | 

Aug 17 2006, 20:49

| 

![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05  | 

Man kāds(i) ir teicis, ka esmu līdzīga Soubi...hmm.. Man pat esot Soubi glare! (Pietam gandrīz visu laiku)  

![]() ![]() ![]() Nu, pati gan īsti nezinu, bet varbūt, varbūt.  | 

![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4 November 2025 - 17:22 |