![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man patīk vis vairāk 2.darbs ļotis smuks
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ehh, man vnk radās ideja un tuvāk bija tikai rūtiņu klade...
![]() nākamais darbiņš - ecchi ![]() ![]() Edit: Gomen, neielādējā caur mozillu... This post has been edited by Karamele: Jul 3 2006, 21:39 |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
sexy
![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
SEXY? YES! Bet ir maaaaza broblema ar kruti...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
nez, es nesaprotu kā tos pupus pareizi zīmē
![]() tā esmu nosolījusies vairs nezīmēt ecchi. next: ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nju es saprotu, ka dažkārt otru aci ir uzzimeet ljotigruuti,tomeer domaaju, ka dažas līnijas vajadzēja ievilkt,savādāk izskatās ka otras acs vnk nav. Un gandrīz visur redzu, ka viena krūts ir lielāka kā otra(izņemot iepriekšējā posta pirmo bildi).
Nezinu vai tas kā palīdzēs, bet pamēģini novilkt taisnu liiniju pār meiteni un pielīdzināt vienu pusi otrai. Cilvēks ir divpusēju simetriska būtne(dabā ir izņēmumi, bet anime ne), tāpēc abām tā pusēm (mati un eenas neskaitās) jābūt daudzmaz vienādām. Bet progress ir, esilabaak acis saakusi ziimeet. ![]() -------------------- |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Baigi tievas vinas visas salidzinot ar plecu platumu.
-------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Pleci pleci pleci... Vaido 90 grādus un izskatās ļoti plati...
![]() Bet tas no tevis atkarīgs vai gribi zīmēt reālus anime cilvēkus... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Karamele |
![]()
|
i'm back zīmēsanā...
Attached thumbnail(s) ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pirmajā momentā ieraugos ir WOW!
Progress ir! Ja skatās iepriekšējos un šito, tad liekas, ka pavisam cits cilvēks zīmējis ![]() nu jā, bet kļūdas neuzskaitīšu, to darīs citi. XD |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Aara... Kawaii~ Tev ir progress.
![]() |
Karamele |
![]()
|
Pašai arī leikas neleis progress taču kļūdu vēl arvien ir parāk daudz. *histeriski raustās krampjos*
Pa nakti sēdēju jūklī papīru un zīmēju, nespriediet pārāk bargi, bija tumšs un es jau migu ciet... vēl šeit nav izdzēstas zīmuļa pēdes, j es nevarēju sameklēt dzēšgumiju ._. ![]() Edit: tikko pamanīju - viāi acis šķības, damn.... T.T This post has been edited by Karamele: Aug 11 2006, 14:15 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
...un pauris (visa taa dalja, kas virs aciim) milziigs!
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
pieņemsim, a viņai leilas smadzenes? xD kļūdu tanī zīmējumā ir daudz...ļoti... bet man viņš tik un tā patīk... ^^
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nja.... Kļūdas tik cik sunim blusas. Pēdējās divas dēļ acīm kukaiņus atgādina,
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |