![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
blusas man nav, bet kļūdas vairāk kā blusas jebkuram dzīvniekam...
un lūk, es jau atkal nododos visapkārtējam apkaunojumam xD ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Riktīga doll jeb dool eh nu lelle sapratāt lelle . . .
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
ar pildspalvu zīmēts ?
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Ideja bija tieši tāda xD tjipa lelle.
aha, ar pildspalvu (kura riktīgi nestrādāja un visu laiku čakarējās). No sākuma tā bija enkam nederīga skice ar zīmuli, taču tad pārvilku ar pildspalvu un izlaboju dažas nepilnības. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
izskataas jau aizraujoshi...
tachu vairaak vajadzeeja piestraadaat pie taas skices ![]() tu uzraiz laboji skici ar pildspalvu? -------------------- |
Karamele |
![]()
|
jā uzreiz ar pildspalu, jo sākumā man nebija ko darīt un es uzķēpāju kaut ko pilnīgi bezsakarīgu, tad man nolūza zīmulis (xD) tā, kā man vairs enbija mangas ko lasīt es paķēru melno tintes pildspalvu un metos uzbrukumā. ar zīmuli ievilktās šķībās līnijas uzreiz laboju ar pildspalvu. Pabeidzu koriģēt ķermeņa aprises un man nezkāpēc iepatikās, tādēļ mēģināju izstrādāt arī tērpu. Gala rezultātā radās šitais.
This post has been edited by Karamele: Oct 22 2006, 19:45 |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Karamelīt tev ir tiešām baigi smuki darbi, bet tu tiešām negribi ielikt kādu savu guro? Plīīīz?
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ahh. kā man patīk Tavi apģērbi! tās lentītes,un mežģīnes,un un un un.. ^^
šitajā pēdēja gan man šķiet kājas drusku par tievu, tāda bish distrofiska viņa sanāk, tik smalki ceļgalu kauli vien mazām meitenēm varētu būt.. bet ko nu es, es jau neko, tāpat zīmēt nemāku, tik tāds novērotāja viedoklis. ir glīši. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Karamele |
![]()
|
Thoru, guro zīmējumi lai labāk paliek drošībā no krtikas un šaubīgiem skatieniem xD bet anyway thank you~! ^^
Rebel, leils paldies ^^ man pašai arī peileca, ka samukāk izskatas, kad darbus izstrādāju smalkāk. Par tievumu - jā, distrofiķe. xD Un es nezinu kādā veidā, bet es tevi piespīedīšu saskanēt savus darbus~!! |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu man nepatīk viens - kājas izskatās nadaudz par tievām, bet to vainu var novelt uz kuplajiem pantaloniem, kas rada tikai tādu efektu. respect par pārējo...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Karamele |
![]()
|
paldies kahi ^^
te mans jaunākais mocījums... Milzīgs Paldies Thoru Kun par atbalstu viņa taisīšanā (bez viņas tirdīšanas, tas nebūtu ticis uztaisīts) tādēļ tas ir arī vēltīts Thoru ^^ ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hhee smuks...
![]() seja nav :/ kaa no aadamsu gjimeniites ![]() un tomeer is forsh! -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
...ptiik...
...smuks... taa kleita baigi forshi plivinas... ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Labajā pusē kleitai varbūt nedaudz nepareizas ieloces
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ojojoj, Ritsu, kas par zīmējumiem! Man patīk! Bļē, iepriekšējais ownzz. o_O Varbūt tikai varētu būt kuplāki mati, bet tas ir sūds. ^^
This post has been edited by Tomoko: Oct 25 2006, 18:20 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |