![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Ak, jel Karamel. Cik tu superīgi zīmē. es arī tā gribu. ak jel. pamāci mani. *plēš savus **** zīmējumus un met miskastē*
![]() nē bet tiešām ļoti smuks zīmējums. man arī ļoti patīk ka nava seja un ka sejai priekā ir mati ( jo es acis nemāku zīmēt) un vēl viss tāds melna uhuhuhuuu!!! Un tās puķītes un rišiņas tik superīgas malās!!! ^^ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
psc.
PSC! ahh. ja vēl būtu tās plīvīgās matu šķipsnas nedaudz līdzenāk izstrādātas un seja iezīmēta.. sasodīti varens. es nepārspīlēšu, - man mute vaļā palika. es ar tā gribu mācēt. P.S. no theGrudge2 iespaidojies? XD -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
paldies jums visiem ^^
jā, jā Rebel no the Grudge laikam ![]() darbs vēl nav pilnībā pabeigts un domāju, ka tuvākajā laikā pabeigšu, precizēšu visas līnijas utt. man pašai arī šitais darbs patīk, tādēļ esmu apņēmusies viņu pabeigt. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
next crap =w='' Pita Ten darīja savu un es uzzīmēju jau kaut ko kawaiigāku :3
![]() |
HellucarD |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-October 06 ![]() |
sveiki visi smuks zimejums=)
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa fosh portrets!
![]() es varu labaak! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
waa, cik mīļ.
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Karamele |
![]()
|
visa pasuale var labāk XD enīvej vēlviens crapp no manas puses ^^
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ar pirmo uzmetienu, izskatījās pēc Ecchi, bet tomēr, tomēr.. I like it. And you know it. =w=
Nedaudz pleci vienīgais dīvaini - viens tāds baigi augsts un otrs tāds.. zems. XD Bet kopskats joprojām ir labs. Neklausies Tomoko anyway, tāpat zini, ka es kritizēju to, ko nevajag XD |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
augums ir labs kuraa kabataa vinja to roku ir ielikusi?
![]() galva man nepatiik vareeja buut smukaaka... ![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
ja tam kjermenim norautu galvu, buutu darbs uz goda, jo kjermenis ir diezgan izteiksmiigs.
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
galva vareetu buut bishkuciit lielaaka un ja tai meitenei nebuutu bikses tad svaarkos vinja izskatiitos prosta kolosaali!
![]() bet es tach esmu redzeejusi tavus klases darbus!Karael- ieliec kaadu savu kjeepaajuminju kaa tu vinjus sauc kas tev beigu beigas ir nu vnkaarshi cupersmuki! ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Sen nēsu tavus zīmējumus skatijusies Karamel viņi jau tik skaisti!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
izskatas, ka vinja sev labo roku ir aiz miesas normaali aizbaazusi
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
nu nesanāca man tos džinsus tai meičai uzzīmēt XD galva tiks novākta [kaut kad, kad apniks sēdēt uz pakaļas un jauki pavadīt laiku]
bet te jaunākais ķēpājums :3 slavinu Martas akvareļzīmuļus ^^ visi saka, ka esmu viņia līdzīga o_o nu tad nosauksim to par pašporttretu ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:18 |