![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man liekas, ka vajadzeeja uzziimeet arii otru pusi un ja vien tas nav tev taa speciaali ziimeets, tad muti vajag augstaak, bet ja taa vispaar njem tad manupraat shis tev pagaidaam ir sanaacis vislabaak.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tā īsti no pēdējiem patika tikai tas banneris ar Viviana...
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Es smagu sirdi pie skanera piesēdos...ņu jūs vērtējat darbus ar roku meistarotos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
3 , tyaa katgirl vislabaakaa!! kaajs taadas kropļainas un pleci taadi vīrishķiigi, bet tik un taa KAWAII!!!
|
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
2.aa interesanta....
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
visaam kaut kaa pupi karaajas aaraa, bet daži ir patiesaam labi!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Smejas par kahi postu...tāds stils no māsas pielipis...derētu redzēt kā es agrāk zīmēju
![]() |
Karamele |
![]()
|
te ir vēl viens iepriekš nesanāca ielikt
![]() |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
hmm, paintam vispaar nav viegli pieshauties, vai tad labaak nav vnk ar ziimuli uz papiira?? (ak, shii muusdienu tehnologjijaam paarpildiitaa pasaule, mum tachu ir rokas!
![]() nuja, ar roku Tev sanaak ok! |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Mjaa.. liekas, ka tai meitenei galva tuuliit novelsies
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Thats... i dunno?Hmm izskatās pēc lellēm...2. točna pēc Bārbijas ir.Pamācies proporcijas.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Karamele |
![]()
|
Tomoko...ja tā izskatās tad mērķis ir panākts...meitenīte ir domāta pakārta te nu es lieku savus darbus jau divus gadus nēsmu ar roku zīmējusi neko krāsainu taču te pēkšņi Vēstures stundā to izdarīju...man pašai liekas k šie darbi ir labāki par iepriekšējiem. Spriežat paši gaidīšu kritiku un komentārus
![]() ![]() ![]() te nu atkal mani pildspalvšvīkājumi ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Rēāli izskatās pēc kleitu modelēm.Un ievēro proporcijas,proporcijas!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Man vienmēr ir paticis kā tu zīmē!!
-------------------- ![]() Kon! |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Zini, es atceros kā tu man viņus rādiji!
![]() ![]() -------------------- ![]() Kon! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:57 |