![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu tas skatiens jau toč velk uz tevi... XD
Interesants darbs. Es, kā cilvēks, kuram ļoti patīk skičaini darbi un diagonālas svītras (Pilnīgi nopietni. Diagonāles = cool!), saku, ka šitais darbs rullz. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
karamel, tiešām līdzīga tev, domāju tev vaidzētu tādu tērpu izveidot. :B
Delicious... nedomāju, ka tur ir kāda vērā ņemama kļūda, superdarbs, tā tik turēt ;3 -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
arigatou~ ^^
šis nav svaigs un nav vecs. uz vienu no co tusiem biju atstiepusi un trolejbusā rādīju Tigrai XD ![]() atvainojos par drausmīgo kvalitāti >< šinī versijā darbs vēl nav pabeigts bet man skaneris atlūza un nepaspēju pārskenēt kad bija gatavs >_> so then gāžat virsū kritiku. damn pamanīju, ka vēl nav zīmuļa līnijas izdzēstas XD gomen, gomen ._.' gan dabūšu iekšā datorā labakā kvalitātē. uzraku vēlvienu darbu kurš amn atklāja, ka man patīk zīmēt kājas :333 zināju, ka jūs būtu teikuši lai nogriežu galvu... so then es izdarīju to iepriekš. ^^ ![]() This post has been edited by Karamele: Jan 3 2007, 20:04 |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
wooo-hoo!
man arī patīk zīmēt kājas bai ze veij. ![]() tas pēdējais,lielais.. wooosh, tik daudz visādu sīku līniju un lietu..uhh. es gluži vai apjuku. bet dailīgi. tiešām patīkami. bet kaut kas nav acu neredzamībā kārtībā. ja acis vispār nevar redzēt,sanāk,ka viņai tās ir baaaigi augstu. tāpēc es pieņemšu nevis,ka viņai acis ir aizsietas,bet,ka viņai to vispār nav. ![]() Labi,ja nopietni - varenjauks darbs.mhm. tikai ja tie viņai aizmugurē ir spārni,tad kaut kā tādi baigi izspūruši. un viduklis par garu un tievu. un tajā otrā jau nu varēji kājas pabeigt. kamōn. sliņķe. citādi tās kājas.. arī izspūrušas. ![]() bet Tu jau zini,kā man patīk. ļotiļoti. Ļoti. Jaukums Tu. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
![]() ![]() visa mana dzīve ir izspūrusi, arī zīmējumi ._.' samierinieties - pēdas zīmēt nemāku. kurš nāks man par modeli? C'mon piesakās kura pēdas es mācīšos zīmēt? XD Savējās zīmēt nava interesanti ._. anyway reku darbs ko taisīju priekš dojo. tur atsauksmes enkādas tapē ielikšu arī šeit [lai gan te arī tukšums svilpo un rebel vienīgā, kas vēl šo nostūri atceras XD] ![]() |
Karamele |
![]()
|
šī rīta garadarbs.
![]() pašai man šis darbs patīk ļoti ^^ |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tagad cenšos izskaitļot no kā gan tu esi iedvesmojusies pēdejos darbus. Kaut ko pamatīgi atgādina un tad vēl Viktrijas laimeta stila ietekme ar diezgan jūtama.
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
ļoti reti no kaut kā iedvesmojos, bet iespējams, ka no arhitektūras XD
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tu izmanto tushu vai to smalko markeriiti?
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
ne vienu ne otru XD parastu pildspalvu. [nezinu kāda viņai definīcija.] gribējās jau kko ar tušu taisīt, bet rēķinoties ar manu haotismu un paniku ja kaut kas nesanāk visas sienas būtu jānoklāj ar avīzēm lai nesasmērētos XD
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Smuki!
![]() no comment -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
par peedeejo tu jau manas domas zini. priekshpeedeejais arii neslikts, bet veelos tevi iedroshinaat beidzot saakt ziimeet acis. saakumaa varbuut nesanaaks, bet peec tam jau aizies
![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
Paldies Catgirl~!
ou jā Kazuki XD a lot of guts i need ~_~ anyway uzzīmēju vēlkautko. No sākuma viena meitene turēja otru [kura nokritusi] aiz matiem, bet stāvošās meičas augšdaļa man neiepatikās [kkāda masīva iznāca >_<] bet man iepatikās otra meitene so then XD ![]() zinu, ka šis nav no labākajiem... ._.' |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man dikti patīk 3. lapā 1. meitene. stiīgi uzzīmēta. man patīk! ^^ viņai laba sejas izteiksme
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Karamele |
![]()
|
šis topiks vēl pastāv... pāris crapworki dēļ tīrākās garlaicības turklāt visai paveci.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:01 |